Толкова ли не се намират и моногамни близнаци? Като знам какви жени има около него ме хваща страх. До тук са ми са ми известни само 3 моми с които е имал по-дълги връзки и дето не се получило. Едната даже я знам ама хич не е стока, но пък е нещо като ...снима се из разни клипове май модел го играе. Другата е била на 18 когато той е бил на над 30, третата нещо го завлякла и така ........ Какво ли ме очаква не знам, но явно ще трябва почти постоянно да съм около него /без да ставам досадна/ или да си взема задничето и да си намеря всичко друго, но не близнак.
....
Толкова ли не се намират и моногамни близнаци?
Толкова ли не се намират и моногамни близнаци?
същата съм, като се стигне до какво трябва да се купи нещо по-голямо и става егати и ужаса ако сме на различни мнения, един месец си изкарвахме доводи каква марка климатик да се вземе, и още един трябва ли да се купи миялна машина, общо взето един път отстъпвам аз, един път той, но ако някой си е наумил нещо драпа докато не стане на неговата. Това с ревността не го разбрах?! Той да те ревнува ли? И защо? Иначе аз съм си "башкалото" както се казва, до обяд една, вечерта друга, бързо се паля, бързо ми минава, зависи кой близнак е надделял у мен, не съм правила нищо кой знае какво, просто съм си била аз, и това май беше най-успешната тактика. Изненади отвреме на време, оставила съм му част от свободата, както и той на мен, не се опитвай да го обсебваш това ще е най-грешната тактика.
същата съм, като се стигне до какво трябва да се купи нещо по-голямо и става егати и ужаса ако сме на различни мнения, един месец си изкарвахме доводи каква марка климатик да се вземе, и още един трябва ли да се купи миялна машина, общо взето един път отстъпвам аз, един път той, но ако някой си е наумил нещо драпа докато не стане на неговата. Това с ревността не го разбрах?! Той да те ревнува ли? И защо? Иначе аз съм си "башкалото" както се казва, до обяд една, вечерта друга, бързо се паля, бързо ми минава, зависи кой близнак е надделял у мен, не съм правила нищо кой знае какво, просто съм си била аз, и това май беше най-успешната тактика. Изненади отвреме на време, оставила съм му част от свободата, както и той на мен, не се опитвай да го обсебваш това ще е най-грешната тактика.
А за това, че са флиртаджии по природа, това е щото много са сладкодумни близнаците, всъщност и преди това съм имала връзка с близнак, ама бях много млада и не можах да го оценя, не мисля че има връзка млада-стара, то като се срещнахме не съм била първа младост на 27г. А сега пък докато не исках повече деца, изведнъж това малкото ни осмисли живота, това беше най-голямата изненада досега
А за това, че са флиртаджии по природа, това е щото много са сладкодумни близнаците, всъщност и преди това съм имала връзка с близнак, ама бях много млада и не можах да го оценя, не мисля че има връзка млада-стара, то като се срещнахме не съм била първа младост на 27г. А сега пък докато не исках повече деца, изведнъж това малкото ни осмисли живота, това беше най-голямата изненада досега
че се е изсипал мой колега от друг град и съм била екскурзовод. Не попита кой е ама май не му стана особено добре. Що да скучая като той се збавлява /част от свободата все пак/. Тия изненади с масажите при нас не могат да се случат поради причичната че не живеем заедно той все още живее с мама и брат си а аз с детето ми. До тук като гледам, реакциитему и поведението още не мога да преценя нашето сериозно ли е или не .... времето ще покаже. Все пак не сме никак млади аз на 30+ с неуспешен брак зад гърба си, той на 40+ дето никога не се е женил ..... усещаш ли колко по-сложно става?