Книгите със списание Журнал

• 217 803
  • 834
  •   1
Отговори
# 690
Аз все още се чудя дали да я взема.

# 691
Привет Hug От колекцията Страст и изкушение е излязла книгата "Да си остане между нас".Сега и четох резюмето ,но се чудя дали да си я взема.Някой има ли мнение за нея Simple Smile

# 692
Взех си "Лорд Найтингейл" Катрин Каултър. Разбрах, че това е продължение на "Цената на рая".

Прочетох "Искам да ти вярвам" на Хейзъл Озмънд. В началото книгата много ми допадна, но след това историята ми стана безинтересна. Повече няма да чета книги от тази авторка. Определено не ми харесват историите който пише.

Привет Hug От колекцията Страст и изкушение е излязла книгата "Да си остане между нас".Сега и четох резюмето ,но се чудя дали да си я взема.Някой има ли мнение за нея Simple Smile

fenkka_ виж мненията за книжката в goodreads. Доколкото знам тази авторка за пръв път се превежда на български. Аз няма да си взема книгата защото резюмето не ми се стори много интересно.

# 693

fenkka_ виж мненията за книжката в goodreads. Доколкото знам тази авторка за пръв път се превежда на български. Аз няма да си взема книгата защото резюмето не ми се стори много интересно.
Авторката има още една книга на нашия пазар Добре дресиран и ненужен . И мен не ме впечатли резюмето, но от чиклит - толкоз Blush
 Може да ѝ дам шанс все пак . Thinking

# 694
Кога трябва да излезе книгата "Лицето на убиец" Дейвид Линдзи?

# 695
Някой има ли представа кои книги са излезли наскоро? Защо така спряха да ги качват в Сбб медиа със закъснение. newsm78 newsm78 ooooh! Crossing Arms

# 696
Последните книжки които излязоха този месец са:
Дъщерята на пчеларя - Санта Монтефиоре и Лорд Найтингейл -Катрин Каултър.
Днес със списанието видях,че имаше книжки които са излизали предните месеци.

# 697
Последните книжки които излязоха този месец са:
Дъщерята на пчеларя - Санта Монтефиоре и Лорд Найтингейл -Катрин Каултър.
Днес със списанието видях,че имаше книжки които са излизали предните месеци.
Много ти благодаря Hug Hug Дъщерята на пчеларя си я взех,но още не съм я започнала.А Лорд Найнтингел не съм я засичала никъде да и видя резюмето  ooooh! Лека вечер  bouquet

# 698
fenkka_, това е резюмето на "Лорд Найтингейл":

"В навечерието на деветнайсетия си рожден ден Каролайн с нетърпение очаква да се измъкне от контрола на отвратителния си и тираничен настойник — мистър Роланд Фолкс. Той обаче има други планове за нея.

Заобиколена от тайнствени събития, Каролайн успява да му избяга, ала се оказва под въздействието на магнетичния чар на лорд Норт Найтингейл. Обгърнат в мистерия, той се определя като самотен бедняк, навикнал на уединение и дълги разходки с ловджийските си кучета. Скоро обаче, за своя изненада, той открива, че не иска нещо друго, освен Каролайн да присъства в живота му". 

Аз прочетох "Дръж се здраво" Харлан Коубън и книгата много ми хареса. Чудесен трилър.
В момента чета "Годеницата на дявола" Стефани Лорънс, но още съм в началото, и не мога да кажа дали ми харесва или не.

# 699
fenkka_, това е резюмето на "Лорд Найтингейл":

"В навечерието на деветнайсетия си рожден ден Каролайн с нетърпение очаква да се измъкне от контрола на отвратителния си и тираничен настойник — мистър Роланд Фолкс. Той обаче има други планове за нея.

Заобиколена от тайнствени събития, Каролайн успява да му избяга, ала се оказва под въздействието на магнетичния чар на лорд Норт Найтингейл. Обгърнат в мистерия, той се определя като самотен бедняк, навикнал на уединение и дълги разходки с ловджийските си кучета. Скоро обаче, за своя изненада, той открива, че не иска нещо друго, освен Каролайн да присъства в живота му". 

Аз прочетох "Дръж се здраво" Харлан Коубън и книгата много ми хареса. Чудесен трилър.
В момента чета "Годеницата на дявола" Стефани Лорънс, но още съм в началото, и не мога да кажа дали ми харесва или не.
Благодаря ти много bouquet bouquet bouquet Аз за "Дръж се здраво" много се чудех дали да си я взема,но накрая се отказах.Не ми допадат много такива истории.

# 700
"Лорд Найтингейл" е част от трилогия. Не знам дали са свързани помежду си, но като чета резюмето им ми се струва, че може да се четат и отделно. Това е линк към първата: https://www.goodreads.com/book/show/35193085

ПП Първата я има излязла през октомври миналата година с Журнала.

# 701
"Лорд Найтингейл" е част от трилогия. Не знам дали са свързани помежду си, но като чета резюмето им ми се струва, че може да се четат и отделно. Това е линк към първата: https://www.goodreads.com/book/show/35193085

ПП Първата я има излязла през октомври миналата година с Журнала.

Да могат да се четат и отделно. Третата книжка се казва "Тайната на Валантайн". На мен "Цената на рая" много ми допадна. Сега съм си приготвила и "Лорд Найтингейл".

# 702
Здравейте! Търся книгата - "Той, тя и другата"
Има ли я в електронен вариант?  bouquet

# 703
Здравейте! Търся книгата - "Той, тя и другата"
Има ли я в електронен вариант?  bouquet

торент - http://torrent-team.net/index.php?page=torrent-details&id=87 … 1154643562edb310a

# 704
  • София
На 6 юли ще излезе романа Майчина тайна от Ренита де Силва

.

Общи условия

Активация на акаунт