Книгите със списание Журнал

• 217 884
  • 834
  •   1
Отговори
# 555
Взех си тези книги. Втората е с новото списание "Книги за любов без предрасъдаци:

# 556
Първата вървеше само с кулинарния. Тъпо.

Ухааааа какво ново списание??? Колко струва??? Party

# 557
Всички книги, които пускат в последните 2г. ги има в читанката и подобни... Не виждам смисъл да купувам, освен ако не е някой автор, който си колекционирам.

# 558
Всички книги, които пускат в последните 2г. ги има в читанката и подобни... Не виждам смисъл да купувам, освен ако не е някой автор, който си колекционирам.
Може ли линк ?

# 559
Вярно е, че много от книгите с Журнал ги има в читанка, но много хора не обичат да четат на e-book или на телефон така че книгите са добри за цената си.

https://chitanka.info/book/5916-vyv-vihyra-na-dvajsette Ето линк към книгата на Софи Кинсела

# 560
много хора не обичат да четат на e-book или на телефон така че книгите са добри за цената си.

Друго си е да си държиш книгата.... пък може и някой комар да цапардосаш с нея  Laughing

Днес намерих Космополитън стар брой на Стори и "Аз обичам Холивуд" на Линдзи Келк.

# 561
Здравейте.И аз купувах като луда книгите с Журнал и Стори списанията.Тогава бях в изпитна сесия и само ги трупах-имам около 30-30 и нещо броя  Joy Не знам дали ще им дойде времето и се чудя как някои заглавия са ме привлекли, след като сега не ми представляват интерес.Колебая се дали да не ги продам.

# 562
Аз си ги купувам от самото начало. И вече са много, прелива ми библиотеката, защото имам и други. Отделих си тези, които са ми харесали, а останалите ги дарих на градската библиотека. Персоналът беше очарован от броя им и от това, че са нови. Направих едно добро дело  Simple Smile.

# 563
  • по пътя
И аз дарих една част, сега като гледам пак е време за дарения, нямам място , пък и едва ли ще ги чета по няколко пъти.

# 564
Момичета, имате ли идея как мога да се сдобия с книги+списания, които са излезли в миналите месеци? Интересувам се конкретно от поредицата "Страсти и куршуми" и си търся  "Ням писък" и "Райско гнездо". Излизали са на 21 юли и 30 юни. Питах на много сергии за списания, но казват, че след седмица им извземат останалите бройки и не могат да ми поръчат. А аз много бих се радвала да ги имам. Моля ви за идеи.

# 565
 Kнигите можеш да си купиш от сайта на SBB Media :
 Райско гнездо
Ето и  Ням писък , но тя е изчерпана .  Peace

# 566
 Hug Много ти благодаря!!!

# 567
 Моля  Hug

Момичета, видях че е излязло списанието с книгата Сладки мечти - Лайза Клейпас . Аз мисля да я пропусна, защото не ме грабна резюмето.   Чете ми се нещо леко, приятно и ненатоварващо през почивните дни, затова си взех 'Аз обичам Холивуд' с Космополитън.  

# 568
  Момичета, видях че е излязло списанието с книгата Сладки мечти - Лайза Клейпас .

Ето ви я безплатно от читанката: https://chitanka.info/book/5358-zaharche

# 569
Днес си купих "Изгубената Мадона"на Кели Джоунс.

Следващият месец ще излязат:

1."Ръдърфорд парк" - Елизабет Кук - 1.12.2016 от Световните бестселъри

и

2."Като пепел във вихъра" - Катлийн Удиуиз - 8.12.2016 от Историческите любовни романи.

Общи условия

Активация на акаунт