Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 95-тa тема

• 182 944
  • 752
  •   1
Отговори
# 690

mari_eta. tzveteto89. matze, Роца, nudel33. labrex. пеп-4o, megansg, благодаря ви момичета за пожеланията! Simple Smile Радвам се, че тортата ви харесва! Simple Smile

Bobbylein обожавам яйчна салата, ама супер много калории! ОБаче изглежда неустоимо и може ли рецептата за тези кракери?

PSM+ нареждам се на опашката за рецептата за десерта, пък после ще обменяме опит! Simple Smile)))

# 691
^оо и от мен да ти е здрава и щастлива щерката. Дано да стане като майка си и да готви така като нея.  Hug

# 692
  • MUC

Bobbylein обожавам яйчна салата, ама супер много калории! ОБаче изглежда неустоимо и може ли рецептата за тези кракери?

Anuck, ето от тази тема е рецептата за крекерите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284025.0

Стават супер бързо и лесно и точно така изчезват  Mr. Green

# 693
Показвам един Булгур със зеленчуци и отивам да чета назад Grinning

# 694

Много изкусително и вкусно изглежа салатката, ако може да споделиш рецептата! Благодаря предварително!

# 695
Олеле,тук отново е много вкусно и красиво.Поздравявам ви всички:
Влизам набързо да кача някоя снимка,от малката нямам много време за готвене:

Бисквитена торта:

Чушки с извара и яйца на фурна:

Соленки с извара:

Шишчета с картофи:

# 696
Здравейте!
Kostilq, мерси за рецептата за сладкиша с кисело мляко, ще го пробвам Simple Smile

От мен сега няколко варианта на шоколадови палачинки, а утре ще допълня с останалата част от менюто през уикенда Simple Smile

# 697
Катерина, апетитни палачинки  Peace
Цецето, ДИ*страхотни мекици   bouquet
БоБи, интересен начин да напълниш чушките  Peace отдавна се каня така да ги направя, но все забравям...........
Вики, много съблазняваща  снимка на супата   bouquet

у нас днес имаше странджанки

супа от пилешки воденички

панирана риба

панирани чушки

и бобец с крачЕ и ушЕ в бавноготвещата тенджера

# 698
Здравейте, следя ви от доста време и реших да покажа моята новогодишна питка, а по-късно ще кача и днешните ми опити. Не мога да се сравнявам с вашите кулинарни висоти, но се опитвам и за сега нищо не сме хвърлили  Crazy

Поради липсата на новогодишна баница си набоцкахме късмети върху питката  Grinning

# 699
  • в сърцата на децата <3
Снимките са моите, но един Господ знае, как успях да ги кача ама не както трябва...
Здравейте, следя ви от доста време и реших да покажа моята новогодишна питка, а по-късно ще кача и днешните ми опити. Не мога да се сравнявам с вашите кулинарни висоти, но се опитвам и за сега нищо не сме хвърлили  Crazy

Поради липсата на новогодишна баница си набоцкахме късмети върху питката  Grinning

# 700

·•Di•·˙, много ароматно сладко, със сигурност е добра комбинация с мекици.  bouquet
Цецето, страхотни мекички! Heart Eyes  bouquet
lu4a, интересно кексче, не се съмнявам, че е вкусно! Heart Eyes  bouquet
Bo Bi, много вкусно и при тебе!  Heart Eyes  bouquet
Шоколадови палачинки правих наскоро, Katerina R интересни варианти предлагаш!  bouquet
пеп-4o като винаги - по много и много вкусно! Heart Eyes  bouquet
Скрит текст:
пеп-4о, като ходя на гости само кръстя ръце и крака и не мож ме накара една кюфла да направя! Grinning
Вкъщи тривиални манджички, но вкусни - постна супа от лапад, пилешко с картофи, баница, разядка и печена тиква.

# 701
Привет на всички неуморни, позитивни майсторки...домовете ви пак са пълни с  УХАННИ ЧУДЕСА! Защото тези последните постове направо ме направиха меко казано разногледа!
БРАВО, БРАВО, БРАВО...на всички!

maqaami , по каква рецепта правиш палачинките, изглеждат чудесно!  Praynig Hug

Аз само чаках някой да попита?! Simple Smile
Не мога да се нарадвам на резултата, такава вълшебна рецепта!
Веднага споделям!  chef  bouquet

http://bglog.net/Zdrave/9624

# 702

·•Di•·˙, много ароматно сладко, със сигурност е добра комбинация с мекици.  bouquet
Цецето, страхотни мекички! Heart Eyes  bouquet
lu4a, интересно кексче, не се съмнявам, че е вкусно! Heart Eyes  bouquet
Bo Bi, много вкусно и при тебе!  Heart Eyes  bouquet
Шоколадови палачинки правих наскоро, Katerina R интересни варианти предлагаш!  bouquet
пеп-4o като винаги - по много и много вкусно! Heart Eyes  bouquet
Скрит текст:
пеп-4о, като ходя на гости само кръстя ръце и крака и не мож ме накара една кюфла да направя! Grinning
Вкъщи тривиални манджички, но вкусни - постна супа от лапад, пилешко с картофи, баница, разядка и печена тиква.

Ох и при теб ще си облизвам пръстчетата...

# 703
  • Den Haag
спанак на фурна

салатка с ролца от раци, много любима,сочна и вкусна  Heart Eyes

# 704
  • MUC

Много изкусително и вкусно изглежа салатката, ако може да споделиш рецептата! Благодаря предварително!

Водих се по тази рецепта, но я направих с малки промени  в съставките и количествата:

4 твърдо сварени яйца, настъргани
100 гр. кисело мляко
2 3 с. л. майонеза
10 тина каперси нарязани на много ситно (може и без тях)
сол, черен пипер
1 малка скилидка чесън
2 с. л. слънчогледови семки
няколко стръка магданоз, нарязан на ситно

Всичко се разбърква добре, ако е много гъста сместа прибавям малко кисело мляко или майонеза. Гарнирах с парченца авокадо.
Добър апетит   chef

Общи условия

Активация на акаунт