Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 149

• 38 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Знам, че и по-рано се чудехме целувката на пристана от любов ли беше или заради концерта. Всеки тук има право на мнение. Аз мисля, че понеже Оджата така беше каращисал чувствата си - дори за него е трудно да определи какъв беше вътрешния му подтик да я целуне. Сигурно по малко и от двете, но все пак любовта тук надделя. Мое мнение!  Peace

# 46
Станах причина пак да спорим. Но съм на мнение, че на Оджата му беше удобно Бурхан да не отведе Х. - факт е Peace А за казването - и сте прави, и не. Въпрос на приоритети е. По принцип е така, но има конкретни обстоятелства. Ако беше прозорлив и чувствителен, а не просто да си държи на думата, когато всички мълчаха, М. можеше да й обясни - да не я остави сама с разбитите й илюзии, да не загуби доверието. И да премълчи, и да каже, все губеше нечие доверие. Трябваше да избира м/у формалното и сърцето си.  Просто не излезе от калъпа си. Ситуацията ми прилича на изповедник, който може да предотврати престъпление, но си мълчи заради някакви канони. ooooh!
Аз съм земен човек и точно това имагинерно не го разбирам. Peace

# 47

И Онур би могъл да изиграе Влад Дракула Wink Тъкмо да не го мисля, че е без работа Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 18:43 от nadine1111

# 48
Баги, кога точно и какво да ѝ обясни? Та той надали знаеше нещо друго - само това, че Сайме ѝ е майка. Останалата част от историята не я знаеше. Не беше и негова работа да разпитва. Като почтен човек, той имаше доверие на Сайме, че ще разкаже всичко, когато му дойде времето. Също смятам, че преди концерта беше глупаво да ѝ се казва, тя и без това е твърде емоционална. Та концерта беше важен колкото за Мурат, два пъти повече за Хасрет. Той е учител - трябва да запази мълчание, той е и обичащ мъж - опитваше се да я щади и да даде възможност на нейните близки да  кажат. Не приемам той да има вина точно в тази ситуация!  Peace

А това че спорим е супер - спорът е движение, борба, чудесно е!  Освен това, казват, че така се раждала истината!  Joy Joy Joy

# 49
  • Русе
Знам, че и по-рано се чудехме целувката на пристана от любов ли беше или заради концерта. Всеки тук има право на мнение. Аз мисля, че понеже Оджата така беше каращисал чувствата си - дори за него е трудно да определи какъв беше вътрешния му подтик да я целуне. Сигурно по малко и от двете, но все пак любовта тук надделя. Мое мнение!  Peace

И аз,  Thinking смятам, че водеща е любовта.  Peace
Защото, Мурат не само осъзна какво изпитва, но и го призна и на майка си, и на Левент, а си спомням и как искаше да събуди Хасрет сутринта и колко уплашен беше, че тя може да е с Джихан. Имах чувството, че мислеше за нея / в този момент/ по-скоро, като за жената, отколкото - за певицата и се страхуваше, че ще я загуби. Видяхме, колко се бори с близките си, за да стане Хасрет финална солистка, а в денят на концерта и при липсата и,  newsm78 твърде леко прие другата / е, беше и почти неизбежно, но имам в предвид реакцията му/. Освен това целувката, според мен беше и начин да си върне жената, която обича, защото както и при предната целувка и каза "че не умее да разказва приказки", та явно  Thinking това беше хода му.  Peace

# 50
Баги, кога точно и какво да ѝ обясни? Та той надали знаеше нещо друго - само това, че Сайме ѝ е майка. Останалата част от историята не я знаеше. Не беше и негова работа да разпитва. Като почтен човек, той имаше доверие на Сайме, че ще разкаже всичко, когато му дойде времето. Също смятам, че преди концерта беше глупаво да ѝ се казва, тя и без това е твърде емоционална. Та концерта беше важен колкото за Мурат, два пъти повече за Хасрет. Той е учител - трябва да запази мълчание, той е и обичащ мъж - опитваше се да я щади и да даде възможност на нейните близки да  кажат. Не приемам той да има вина точно в тази ситуация!  Peace

А това че спорим е супер - спорът е движение, борба, чудесно е!  Освен това, казват, че така се раждала истината!  Joy Joy Joy

Можеше да й каже и малкото, което знаеше и да не я остане да се срине съвсем психически - така щеше да остане поне един, на когото да се опре (в крайна сметка Л. пак се оказа разбиращият и загрижен приятел, нищо, че бе обяван за манипулатор Sad) . ... Преди концерта беше глупаво, ама за кого - за неговия проект Stop. А не беше ли глупаво да я срине пред очите на целия екип на генералната репетиция и да я изостави сама, вечер (с пари или без) точно преди концерта Peace Дори не се заинтересува дали се е прибрала.  newsm78 Нито постъпи като педагог, нито като кавалер. Нещо на двоен аршин ми прилича Peace

# 51
Цвети, предполагам, че сме коментирали, как в разстояние на два дни/ спомни си денят преди концерта/ , сме гледали двама различни Муратовци. Че Мурат е влюбен е ясно и на слепец, но начините по които го показва на Хасрет, са много противоречиви. Затова имаме различни мнения понякога. Но в никакъв случай не мразим, или не търсим причина да изкараме Мурат лош. Не ми се иска и на теб да се обяснявам. Grinning Защото Мурат познава себе си,  чувстваше се виновен и затова поиска да и се извини с цветето на закуска.
Някакси не е честно, Мурат сам да казва, че не е съвършен/ писмо, като камбана написа/ Grinning, а ние да се мъчим да го изкараме такъв.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 19:38 от nadine1111

# 52
Да не смесваме репетицията и концерта.
Разбира се, че постъпи тъпо и егоистично на репетицията и не беше прав - Надин го е обяснила в поста си.
Но за концерта нещата бяха други. Може и да греша, но концерта беше важен и за Хасрет. Твърдо смятам, че не биваше той да ѝ казва - не го направи и Гюлназ преди концерта, Кадир също - ето те я обичаха, но знаеха, че ще я сринат.
Друг е въпросът, че след като тя научи, Мурат криеше от нея, че е знаел преди концерта. Трябваше всичко да  обясни, ако тя можеше да го разбере, разбира се, защото в онези дни реагираше емоционално и първосигнално, но поне той да ѝ каже, а не Левент.

# 53
Мараба, компанията! Hug Hug Hug

Започнали сте нова тема и рекох да се впиша таман докато не сте преполовили.

Рина, благодаря че ни осигури поредния тепих за ,,Сблъсъка'' на мнения.

# 54
  • Русе
Да не смесваме репетицията и концерта.
Разбира се, че постъпи тъпо и егоистично на репетицията и не беше прав - Надин го е обяснила в поста си.
Но за концерта нещата бяха други. Може и да греша, но концерта беше важен и за Хасрет. Твърдо смятам, че не биваше той да ѝ казва - не го направи и Гюлназ преди концерта, Кадир също - ето те я обичаха, но знаеха, че ще я сринат.
Друг е въпросът, че след като тя научи, Мурат криеше от нея, че е знаел преди концерта. Трябваше всичко да  обясни, ако тя можеше да го разбере, разбира се, защото в онези дни реагираше емоционално и първосигнално, но поне той да ѝ каже, а не Левент.

Линка  newsm10

Надин,  Peace разбирам много добре и ми е хубаво, че можем спокойно да се изказваме, пък дори и да ни се различават мненията.  Wink

# 55
Видяхме, колко се бори с близките си, за да стане Хасрет финална солистка, а в денят на концерта и при липсата и,  newsm78 твърде леко прие другата / е, беше и почти неизбежно, но имам в предвид реакцията му/
Цвети, той се бори за финалната си солистка Peace Ти сама си го каза, много бързо се съгласи със заместничката й. Просто в главата му беше каша и надделяваше не любовта в повечето случаи. А бурните му реакции, бяха насочени с/у него самия, ама Х. си го отнасяше. Марги много хубаво е аргументирала и разчепкала тази теза Peace

Линка, не ги смесвам, ама все го оправдавате. А за Х. беше най-важно семейството - първо се пазари за брат си, след това за баща си, а майката беше всичко, което й е липсвало, детски блян. Пеенето за нея не беше на всяка цена.

А Кадир и Гюлназ си мълчаха, по-скоро заради бащината воля.

# 56
Баги,  права си, че пеенето не беше приоритет за нея, но какво беше - предизвикателство, начин за печелене на пари,  каквото и да е, тя вложи много труд и сърцето си и трябваше да го изхвърли на боклука ли? Учителите (треньорите) не са ли за това да бъдеш най-подготвен и във форма точно когато трябва Всичко друго може да не му е наред на Мурат, но учител е прекрасен. Не го защитавам, но не мисля и да го нападам в повече от това което заслужава. За много неща е виновен, но точно за това, че не ѝ каза преди концерта - не!  Peace

# 57
  • Русе

И ''Валс на цветята''

# 58
# 59
  • Разград
И Онур би могъл да изиграе Влад Дракула Wink Тъкмо да не го мисля, че е без работа Joy Joy Joy

Скрит текст:
BEHZAT Ç - е полицейски сериал които се излъчва по Стар ТВ  в неделя от 20.00. Излъчва се вече 2 сезон.
През лятото заснимват и игрален филм със същото заглавие. През 2011 е заснет 2 игрален филм във които участват Erdal Beşikçioğlu, Cansu Dere, Tardu Flordun, Hazal Kaya, Rıza Kocaoğlu а сега видях че Ayda Aksel също е учасвала.
Предполагам че това което се говори във статията ще е 3 игрален филм който ще снимат лятото.
В ролята на BEHZAT Ç е Erdal Beşikçioğlu

Общи условия

Активация на акаунт