Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 149

• 38 128
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
И последните кадри от 9 епизод.  Wink

От тук нататък  Wink - коментари.  Peace

# 691

То албума както мистериозно се появи, така и изчезна.

Делата,,Х'', бяха в действие. Кой и кога ги направи тези снимки? newsm78 newsm78 Че и албумчето

чакаше даскалчето на нощното шкафче, като приказка за лека нощ... Joy Joy

# 692
Надин, Wink

Походът На Императорите      - филма  е с  ОСКАР

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=77606&hit=1

# 693
                 Линче,когато го гледах за първи път епизода,разбирах го,оправдавах го за това

му поведение,заради всичко това,което беше преживял и очевидно,че му трябваше време.

По-късно вече разбрах,че е прекалено предпазлив в действията,нерешителен/дето казва Хасрет-

трябва да го превърти няколко пъти в главата си/.

Просто,оджата не е авантюрист.

# 694
  • Русе
Така е, ТанчеPeace изобщо не е авантюрист Мурат, затова и гледахме толкова епизоди, да чакаме - кога ще добие повече смелост, да си каже какво му е душата.  Peace
А и имаше още много възможности да прекрачи тази нерешителност, но...  Wink

Скрит текст:

# 695
                Линче,когато го гледах за първи път епизода,разбирах го,оправдавах го за това

му поведение,заради всичко това,което беше преживял и очевидно,че му трябваше време.

По-късно вече разбрах,че е прекалено предпазлив в действията,нерешителен/дето казва Хасрет-

трябва да го превърти няколко пъти в главата си/.

Просто,оджата не е авантюрист.

Твърде много обмисля нещата, неуверен до страхливост, ревнив,  взима решения чак когато опре ножа до кокала... Но пък толкова чаровен...  Peace

# 696
Ееее...че той, нашия аристократ, ако действаше първично... newsm78 newsm78 ние какво щяхме да гледаме втори сезон?  Thinking ThinkingОсвен децата им и техните отрочета да отгледаме... hahaha hahaha

# 697
  • Русе
И нали продължават да припомнят Зарифе в Дизито...  Wink

Ама,  newsm78 доста драматична е била тази роля, и въпреки, че е първа за Туба  Wink явно добре се е справила и се харесва, щом има толкова материали за нея.  Peace

Скрит текст:

# 698
Габи, таман си тука да те питам, какво мислиш за този флирт

Накие действа по стария изпитан метод „Любовта на мъжа минава през стомаха“ и направо успя да „свали“ Бурхан бей от раз.  Wink
Обаче на Гюлназ и Джихан им се доповръща нещо... Joy Joy Joy

Скрит текст:
834 752 последната цифра във фейса ! Направо ме разбиха!

# 699
Надин, Wink

Походът На Императорите      - филма  е с  ОСКАР

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=77606&hit=1

Филмът го знам, но не съм го гледала. Благодаря!

# 700
  • Русе
Ееее...че той, нашия аристократ, ако действаше първично... newsm78 newsm78 ние какво щяхме да гледаме втори сезон?  Thinking ThinkingОсвен децата им и техните отрочета да отгледаме... hahaha hahaha

Aми, да -  Thinking щяхме ли да имаме този момент  Wink, например?  Peace

# 701
Габи, таман си тука да те питам, какво мислиш за този флирт

Накие действа по стария изпитан метод „Любовта на мъжа минава през стомаха“ и направо успя да „свали“ Бурхан бей от раз.  Wink
Обаче на Гюлназ и Джихан им се доповръща нещо... Joy Joy Joy

Не мога да понасям Накие  Mr. Green, не мога да понасям Бурхан Mr. Green А, когато са двамата в кадър, им размазвам усмивките с мишката Mr. Green Mr. Green Mr. Green Признах си Praynig

# 702
Скрит текст:

Аз затова си нямам куче... Naughty Naughtyзащото звънеца ми работи... Joy Joy
Олеее...Джансел да не би да си има проблем със звънеца?
Все пак Нала и тя да е назначена на работа.

# 703
Само Ваня ще знае, дали не го дават отново 'Зарифето" по някоя телевизия. newsm78 Не мога да си обясня, близо четиридесет страници в дизито за ден и половина с материали от сериала Rolling Eyes

# 704
  • Разград
Момичета,имам едно питане,ако може?
Всичките серии на ПС си ги бях свалила,но със смяната на техниката ми, специалиста ми е изтрил всичко.От няколко дни се мъча да ги сваля,за да ги запиша на диск и да ги дам да ги гледат,но не мога да се справя сама.
Опитах чрез Нитрото на не става.От доха си ги свалях едно време,но сега и от там нещо не мога да се справя.Бихте ли ме светнали,как да постъпя?

Освен в Нитрото ги има и в Датата.

http://data-bg.org/browse.php?search=%EF%EB%E5%ED%E8%F2%E5%EB%EA … ldead=0&cat=0

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 19:56 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт