Имам проблем...

• 35 170
  • 134
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми е странно как в един момент се появява ответната страна ? Thinking Thinking
Вече за пореден път се случва .
Пише единият и след време четем и другата версия ?
Как става ?
Шпионират ли се или единия праща другия да чете еди коя си тема в БГ Мама ? Thinking
И аз това се чудя.

# 76
Или просто някой, страдащ от раздвоение на личността, се забавлява във форума... Crazy

# 77
  • София

Стилът на писане е различен (различен набор от грешки) и то с постоянство, което ще е трудно дори на личностно раздвоен човек  Laughing

# 78
Добре, друга хипотеза - двойка, чието ежедневие е дотолкова скучно, че си разнообразяват във форума... И гледат сеир.
Нещо зачестилите теми, с участието на двете страни, някак си ме карат да не ги взимам особено сериозно... Rolling Eyes

# 79
  • София

На мен конфликтът между двамата отдавна не ми е интересен - интересни са ми хипотезите и догадките...  Laughing

# 80
Всъщност доста хора са се оплаквали, че някой следи всяка тяхан дума във форума. Така че това не ме учудва чак толкова. Мъжете по принцип не са много по споделянето, ама има и такива дето са доста емоционални и се включват в играта...

Като говорим за хипотези, моята хипотеза е, че на майката и е писнало да я ревнуват безпричинно и си е намерила причина. Не иска тест за бащинство, защото тя си знае кой е бащата. Бащата не иска тест, защото ако се окаже че не е той цялото му домашно отива на вятъра Simple Smile

# 81
  • BG
На мен ми е странно как в един момент се появява ответната страна ? Thinking Thinking
Вече за пореден път се случва .
Пише единият и след време четем и другата версия ?
Как става ?
Шпионират ли се или единия праща другия да чете еди коя си тема в БГ Мама ? Thinking
И аз това се чудя.

Аз също, за втори път го срещам това. Но след като прочетох с какво се занимава BC.Rec.™, вече ми се наместиха нещата. Наскоро един така се включи в темата на жена си, а тя после ни призоваваше да не му обръщаме внимание, неговите родители ги издържали, пък нейните не давали пукнат лев, а ходели по екскурзии - беше забавно! Не се караха помежду си в темата, а чрез нас.

Бонго, ама ако се окаже, че не е BC.Rec биологичния баща.......

Едва ли ще се окаже - с детето са като две капки вода! Не от пръв, а от половин поглед.

# 82
Едва ли ще се окаже - с детето са като две капки вода! Не от пръв, а от половин поглед.

Стига сега и вие с глупостите! А децата, които не приличат на бащите си все едно не са биологично техни.

# 83
Аз така се шегувам , че ако не съм я родила , ще имам сериозни съмнения дали е мое дете , изобщо не прилича на мен ! Sunglasses Sunglasses

Но в случая наистина много си приличат татко и щерка . Grinning

# 84
Аз пък не приличам на никого Twisted Evil Странно, но единственият човек, с когото успявам да намеря прилика, е вуйчо ми. Казват, на баща ми съм приличала, като бил млад, ама и двамата отричаме да имаме общо помежду си.

А къде изпуснах да видя и аз приликата татко и щерка? Rolling Eyes

# 85
  • BG

Стига сега и вие с глупостите! А децата, които не приличат на бащите си все едно не са биологично техни.

Нинам за другите деца. Тук говорим конкретно за това дете и този баща.

Water_Lilly , на 4-та страница.

# 86
Благодаря. Уж четох, ама явно предния път не ми е заредила снимката...
Ама то все едно той го е раждал това дете. Наистина много си приличат.

# 87
Ама то все едно той го е раждал това дете. Наистина много си приличат.
айде сега ... по тази логика всичките деца трябва да приличат само на майките си защото те са ги раждали. Joy  в случая детето прилича на бащата без той да го е раждал. по друга причина ........

# 88
Е, сега, разбра ме за какво говорех. Иначе, доколкото разбрах, детето е момиче, а наблюденията ми са, че наистина момиченцата приличат повече на бащите си.

# 89
Е, сега, разбра ме за какво говорех. Иначе, доколкото разбрах, детето е момиче, а наблюденията ми са, че наистина момиченцата приличат повече на бащите си.
разбрах те де .... и за това се обадих. да те коригирам малко  Joy

пп. всъщност човека мисля, че сложи край на темата.

Общи условия

Активация на акаунт