Лидл ::12::

• 98 801
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • о`майна лунна нощ е
Ползвам го за всички кожени обувки вкъщи. При тези, които си имат някакво слабо място около съединението - кожа/подметка, откъдето най-често влиза вода, няма пълно спасение. При тях навлажнява, но по-малко. Имам чифт от естествена кожа /боти/, при които този проблем го няма и до сега винаги ги и е спасявал от навлажняване и пропускане. Миналата седмица не ги третирах и пропуснаха. Днес отново ги напръсках - краката ми са сухи.
Категорично НЕ оставя следи по обувките. Ползвам го за 6 различни вида /вкл един изкуствена кожа/ с различни цветове и външен вид на кожата, но при никой не са се появили петна. Като се напръскат и прокарате ръка по обувката, все едно е покрита с някакъв филтър / но невидим. Ръката се плъзга по нея.

# 256
Белла, ти кое редне имаш?
От това тип "Вьорнер",но китайско,от пърите промо - по -трудно се справям,от колкото
да режа на ръка.Съпругът ми също опита и каза,че 8лв. ще ги прежалим,а още по-лошо е,
че непрекъснато внимавах за пръстите.

# 257
Импрегниращия спрей 100 % ще го пробвам, мерси за препоръката, ТуиГ Peace

Между другото, видях, че от четвъртък сред стоките за влюбени ще бъде и парфюмче Suddenly Madame Glamour Wink Прочетох в нета нещо любопитно за него - оказва се, че сляпото сравнително изследване (т.е.  дават се няколко парфюма на потребителите без самите потребители да знаят кои са ароматите) на този аромат и конкурентния му Coco Mademoiselle на Шанел е показало сериозна преднина за лидлския аромат Wink Като се има предвид огромната разлика в цената, аз поне мисля да пробвам, току-виж съм го одобрила. Сега като ги пиша тия работи, да не изкупите всички парфюми в Лидл-Изток, че сигурно специално заради тоя продукт ще бия път дотам Mr. Green

# 258
  • London, baby
Мен ме вълнува спрея, тъй като имам едни ботуши, който са имитация на велур и много ми се мокрят. Ще проверя, и аз благодаря за информацията.

Сетих се! Аз такова ренде имах на Факелман и беше пълен боклук.

# 259
Мен ме вълнува спрея, .........Сетих се! Аз такова ренде имах на Факелман и беше пълен боклук.

viessmanka, може и да си срещала темата, лично аз не се учудвам. Нашите търговци направо и създадоха "страхотен" имидж на тая марка. А имам и добри неща от нея, но купувани доста отдавна. И аз благодаря за инфото за спрея, ще го потърся.  bouquet

# 260
  • London, baby
Да, срещала съм я, но не съм я чела цялата. А те имат една марка  - Zenker, те имат сполучливи неща. И Факелман имат, но са рядкост.
Стига спам.  Blush

# 261
Мен ме вълнува спрея, тъй като имам едни ботуши, който са имитация на велур и много ми се мокрят. Ще проверя, и аз благодаря за информацията.

Сетих се! Аз такова ренде имах на Факелман и беше пълен боклук.

Спрейовете за лицева кожа не винаги са подходящи за велур. Това касае най-вече оцветяващите, но ще е добре, ако Туиг бъде така добра и уточни дали става  и за велурени обувки, че и мен ме заинтересува ..pls

# 262
Ползвам го за всички кожени обувки вкъщи. При тези, които си имат някакво слабо място около съединението - кожа/подметка, откъдето най-често влиза вода, няма пълно спасение. При тях навлажнява, но по-малко. Имам чифт от естествена кожа /боти/, при които този проблем го няма и до сега винаги ги и е спасявал от навлажняване и пропускане. Миналата седмица не ги третирах и пропуснаха. Днес отново ги напръсках - краката ми са сухи.
Категорично НЕ оставя следи по обувките. Ползвам го за 6 различни вида /вкл един изкуствена кожа/ с различни цветове и външен вид на кожата, но при никой не са се появили петна. Като се напръскат и прокарате ръка по обувката, все едно е покрита с някакъв филтър / но невидим. Ръката се плъзга по нея.

А колко често ги третираш? Всяка седмица, всеки ден? newsm78 Не ми стана ясно.

# 263
Днес отворих  прясно мляко от тези в найлоновите торбички. Бях го взела да правя един крем. Беше развалено а е в срок. Имаше толкова силен, гаден вкус, че веднага по инерция го изсипах в мивката. После се замислих, че можеше да ида да се оплача........

# 264
Ето какво ми отговориха на едно мое запитване:
Здравейте,

Благодарим Ви за проявения интерес към ЛИДЛ България и нашите продукти!.

Бихме искали да Ви информираме, че в най-скоро време отново ще може да намерите артикул "Филе минтай" в нашите филиали, но за съжаление артикул "телешките кюфтета и кебапчета" вече не е в нашия асортимент.

Надяваме се, че и занапред ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

Поздрави,
Екипът на Лидл

Тази риба е любима на децата, радвам се ,че пак ще я има.Жалко за другите неща.

# 265
  • о`майна лунна нощ е
В мокро време третирам обувките с по едно напръскване всеки ден. В този сняг и киша предпочитам да се застраховам.
Не съм пръскала върху велурени или иминация на велур обувки. Само върху кожени /6 чифта естествена кожа, различна на външен вид + 1 чифт изкуствена кожа/.

Спреят е 400 мл. В характеристиките е изписано "активна защита на кожа, естествени и изкуствени текстили; дълготрайна защита на материалите". От упътването - "Тествайте поносимостта на материала на незабележимо, чисто и сухо място. При кожа от диви животни да се изчетка предварително. Не е подходящ за изкуствени или лакирани кожи. Не прилагайте при чувствителни повърхности като лакирани или гумирани такива".

Мерките за безопасност си ги знаете - едва ли някоя от вас ще пуши по време на третирнето или ще реши да го опита на вкус.  Mr. Green

# 266
В мокро време третирам обувките с по едно напръскване всеки ден. В този сняг и киша предпочитам да се застраховам.
Не съм пръскала върху велурени или иминация на велур обувки. Само върху кожени /6 чифта естествена кожа, различна на външен вид + 1 чифт изкуствена кожа/.

Спреят е 400 мл. В характеристиките е изписано "активна защита на кожа, естествени и изкуствени текстили; дълготрайна защита на материалите". От упътването - "Тествайте поносимостта на материала на незабележимо, чисто и сухо място. При кожа от диви животни да се изчетка предварително. Не е подходящ за изкуствени или лакирани кожи. Не прилагайте при чувствителни повърхности като лакирани или гумирани такива".

Мерките за безопасност си ги знаете - едва ли някоя от вас ще пуши по време на третирнето или ще реши да го опита на вкус.  Mr. Green

Благодаря за уточнението и обещавам да не го ядем Joy

# 267
  • у дома

Аз хвърлих око на силиконовите форми розички. Някой, който е купувал от Лидъл силиконова форма доволен ли е ?
Аз  Embarassed - имам няколко вида-още от първите,коледни,великденски-много съм доволна,силиконът е по-хубав от тези,които продават в Кауфланд  Peace Нищо не ми залепва,използвам ги доста често-и аз съм хвърлила око и на розичките и на сърчицата,остава и да не свършат при нас  Heart Eyes

# 268
Просто Хари, моят мъж купи този чопър от Франция миналата година. Аз лично го използвам примерно да накълцам кисели краставички за снежанка, за глава лук, такива неща . По принцип ползвам си го, ако това те устройва, не е с особено голям обем. Но не знам какви са ти изискванията за подобни уреди и не знам какъв съвет да ти дам.
Аз хвърлих око на силиконовите форми розички. Някой, който е купувал от Лидъл силиконова форма доволен ли е ?

Васи, мисля че ще ми свърши работа.Искам го за мелене на ядки, магданоз и някакви дребни работи.Мерси за отзива.

Усмивчице, сините са подходящи, защото са млечен шоколад.Много са вкусни.40 броя трябва да са.Четох някъде, че едното е 5гр.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 08:53 от Просто Хари

# 269
Импрегниращия спрей 100 % ще го пробвам, мерси за препоръката, ТуиГ Peace

Между другото, видях, че от четвъртък сред стоките за влюбени ще бъде и парфюмче Suddenly Madame Glamour Wink Прочетох в нета нещо любопитно за него - оказва се, че сляпото сравнително изследване (т.е.  дават се няколко парфюма на потребителите без самите потребители да знаят кои са ароматите) на този аромат и конкурентния му Coco Mademoiselle на Шанел е показало сериозна преднина за лидлския аромат Wink Като се има предвид огромната разлика в цената, аз поне мисля да пробвам, току-виж съм го одобрила. Сега като ги пиша тия работи, да не изкупите всички парфюми в Лидл-Изток, че сигурно специално заради тоя продукт ще бия път дотам Mr. Green

Шехина, оставям ти целият асортимент !
Колкото до разните рендета и" кук" асортименти  Stop вече не !!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт