Лидл ::12::

• 98 782
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Вчера и аз така ги сложих на дъската и така ги пренесох, но докато ги вкарам вътре и пак подля малко. Ще пробвам явно съд в съд, така ще стане. Благодаря на всички за идеите.    bouquet

# 286
  • софия

И още нещо, имам от тези форми за кекс дето им се маха отстрани преградката и остава като се изпече като на поднос. Да, обаче не ми се затваря плътно и от там натича докато се посгъсти във фурната.

Аз имам, но не съм я ползвала. Майка ми 2 пъти я ползва - първият път и на нея й беше текло, НО е мазала с олио тавичката. БЕЗ да маже не е текло Peace
Виж, има една, която е със стъклено дъно и силиконов махащ се обръч. При нея май няма решение. Само за солена торта става.

# 287
Капака си се затваря плътно. Трябва да се приплъзне и да да си влезне в двете странични релсички. В началото и аз се мъчих, но накрая го разгадах  Wink
да - приплъзвам го и си влиза плътно докрая - имам предвид че между капака и купата остава около 2 мм разстояние и като го включиш от там се вдига "прах" от брашното - на мен ми се пада да е срещу светлината и го виждам - може би не сте обърнали внимание - дори бях писала в този форум като си го купих и някоя мацка ми отговори че и при нея е така. То няма и как да е - нали купата се върти - няма как капака да е плътно върху нея.  
Дано ме разбрахте  Simple Smile

# 288
  • виртуално

Между другото, видях, че от четвъртък сред стоките за влюбени ще бъде и парфюмче Suddenly Madame Glamour Wink Прочетох в нета нещо любопитно за него - оказва се, че сляпото сравнително изследване (т.е.  дават се няколко парфюма на потребителите без самите потребители да знаят кои са ароматите) на този аромат и конкурентния му Coco Mademoiselle на Шанел е показало сериозна преднина за лидлския аромат Wink Като се има предвид огромната разлика в цената, аз поне мисля да пробвам, току-виж съм го одобрила. Сега като ги пиша тия работи, да не изкупите всички парфюми в Лидл-Изток, че сигурно специално заради тоя продукт ще бия път дотам Mr. Green

от любопитство ходих днес да го пробвам
прави са - 99% Coco Mademoiselle EDP, разликите са минимални
това е най-добрата имитация, която съм пробвала досега

# 289

Между другото, видях, че от четвъртък сред стоките за влюбени ще бъде и парфюмче Suddenly Madame Glamour Wink Прочетох в нета нещо любопитно за него - оказва се, че сляпото сравнително изследване (т.е.  дават се няколко парфюма на потребителите без самите потребители да знаят кои са ароматите) на този аромат и конкурентния му Coco Mademoiselle на Шанел е показало сериозна преднина за лидлския аромат Wink Като се има предвид огромната разлика в цената, аз поне мисля да пробвам, току-виж съм го одобрила. Сега като ги пиша тия работи, да не изкупите всички парфюми в Лидл-Изток, че сигурно специално заради тоя продукт ще бия път дотам Mr. Green

Каква е цената?

# 290
# 291
  • Варна
помолих мъжът ми да отскочи през  Лидл за яйца и дробчета - яйца имаше само опаковка от 6 бр, дробчета - няма.

викам, добре, няма да готвя дробчета, вземи една промоционална кайма - няма! е, какво има?  ooooh!

не стига, че яйцата 10 бр са по 2.19 лв (за сравнение в Пени-то, което е до Лидл и ми е също толкова близо са по 1.99), а и ги няма налични... да бях го пратила другаде, ама в обедна почивка е човека, къде да се разкарва и за да не е капо взел промоционален немски салам, който изглежда като дебела наденица - със смесени чувства съм, не бих казала, че ми харесва, малко е безвкусен, ама ще го изядем, детето пък изобщо не го хареса  Confused

онзи ден взех 400 гр кашкавал Гауда - хареса ми.

# 292
  • гр.София
Здравейте  Hug
понеже доста се разискваше и търсеше уискито със сметана  Mr. Green и аз поне не можах да го заваря наличен в нашия Лидъл, та мъжът ми ходил до Била и ми купил от там същото, само, че произведено за Била немско е пак, цена:8.00лв.

# 293
  • In transit
Мое мнение е, че в Лидд вече изобщо не е по-евтиноот който и да е друг магазин както в началото. Затова и все по рядко се сещам за него и купувам нещо от там...единствено ако има някоя заслужаваща си промоция, като пушената сьомга в момента.

# 294
И на редовна цена ли е 10лв.парфюма?

# 295
Ами сега го пускат за пръв път май.Не купувам парфюми от там и не знам. Simple Smile

# 296

Каква е цената?
да  - щом днес си ходила да го пробваш каква му беше цената, защото нали 10лв.е на промоция от утре, а днес..?

# 297
  • Варна
Здравейте  Hug
понеже доста се разискваше и търсеше уискито със сметана  Mr. Green и аз поне не можах да го заваря наличен в нашия Лидъл, та мъжът ми ходил до Била и ми купил от там същото, само, че произведено за Била немско е пак, цена:8.00лв.

подобно има и в Пени по 7.99 лв.

# 298
  • виртуално

Каква е цената?
да  - щом днес си ходила да го пробваш каква му беше цената, защото нали 10лв.е на промоция от утре, а днес..?

от 1 седмица го има в Лидл Изток - цената му е 9.99лв

# 299
Хммммм, изненадахте ме с парфюма и ще се метна май за един! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт