Лидл ::12::

• 98 741
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Купих чопър! Доволна съм! Нарязах за проба един лук и един морков. Добре реже. Има и приставка за разбиване на сметана. Парфюма е много траен, но ще пропусна. Освен мъжо, ако не ме изненада, след като му казах, че всички бгмами ще си купуват парфюма  Laughing
 Някой да има впечетления от възглавниците? Добре ли е тази цена? Нямам представа как вървят по принцип newsm78
и аз взех доволна съм лесно и бързо накълцах лука и 4ушките - край на сълзите в кухнята!  chef

# 361
След дълго мислене купих комплекта за пици, а утре ще го тествам. Grinning
Също взех гъбки, крема сирене, сметана, овесени ядки, брашно и др. ненамалени неща. Парфюма на мен не ми хареса.

# 362
Лабрекс, имам от тези възглавници и за мен не са удобни.Така и не свикнах.

Аз имах преди доста време, не лидълска, но в един прекрасен ден четириногият любимец решил, че не му харесва, или пък е искал да ми направи повече възглавнички и я направил на дреб. Е, имаше и цяло парче останало, ама вече за нищо не ставаше. А ми беше много удобна. Днес се чудих, чудих и си взех една, ще я видим.  Peace
Дано да ти хареса ! Сподели впечатления след време !
За съжаление и от "Пени" купих 2бр./различни/ - и те .....

# 363
Парфюма днес в нашия Лидл беше свършил.Стана ми смешно, защото си викам "сигурно бг-мамите са го изкупили" hahaha Вървя и се хиля с блуждаещ поглед и един от служителителите /мъж/ върви срещу мен и той ми се усмихва/явно помисли, че го забивам/ и разминавайки се ми намига.....Ееее стана ми още по-смешно Joy Сигурно съм изглеждала много тъпо  Blush
Пийвам си от Лидлското ликьорче..ммммм разкошно е, не намирам разлика с Бейлиса.
Скоро ще съм горд собственик на миксера с купата, отговориха ми от магазина, че ще ми доставят!Супер са  Heart Eyes

# 364
  • софия
След дълго мислене купих комплекта за пици, а утре ще го тествам. Grinning
Също взех гъбки, крема сирене, сметана, овесени ядки, брашно и др. ненамалени неща. Парфюма на мен не ми хареса.
Стаси, удобно ли е да измериш колко е диаметъра на тавичките, моля?
Много се чудя Thinking. Че няма да пека една под друга, няма, но ако ми се събират по 2 на скарата във фурната, тогава по-става. Не ми се разкарва до магазина само да отида и разбера, че не ми пасват. Ще накупя ненужни неща.

Откакто писахте, че има рукола все гледам (2-3 пъти ходих, и на Сливница, мин. седмица в Младост), но няма.

# 365
Лабрекс, имам от тези възглавници и за мен не са удобни.Така и не свикнах.
Аз имах преди доста време, не лидълска, но в един прекрасен ден четириногият любимец решил, че не му харесва, или пък е искал да ми направи повече възглавнички и я направил на дреб. Е, имаше и цяло парче останало, ама вече за нищо не ставаше. А ми беше много удобна. Днес се чудих, чудих и си взех една, ще я видим.  Peace
Дано да ти хареса ! Сподели впечатления след време !
За съжаление и от "Пени" купих 2бр./различни/ - и те .....

Айде и аз да се включа в темата за възглавниците. Помня, че красива белла
, беше споменала предният път, че има възглавница и не й е удобна, ама аз вече си бях купила  Crazy. Понеже обичам да спя на по високо, сложих отдолу една друга възглавница и от тогава спя така. Много ми е удобно. Това го написах само като съвет и идея.

# 366
Айде и аз съм с чопър.Много симпатичен ми изглежда.Довечера ще нарежа нещо за проба. Simple Smile

# 367
  • London, baby
Честито! Simple Smile Със здраве да си го ползваш! Simple Smile

# 368
някой има ли идея какъв е замисъла на Овлажнителя за ВЪЗДУХ от съботната промоция.На какъв принцип работи? Имали ли сте подобен, какво му е устройството?

И да каже преди утре разбира се!!!!!!!!

# 369
Честито! Simple Smile Със здраве да си го ползваш! Simple Smile

Мерси!  bouquet Дано изкара поне колкото му е гаранцията! Simple Smile

# 370
  • Варна
с този чопър дали може да се смели захар на пудра?  Crazy

# 371
Не виждам причина да не може.

# 372
  • София
някой има ли идея какъв е замисъла на Овлажнителя за ВЪЗДУХ от съботната промоция.На какъв принцип работи? Имали ли сте подобен, какво му е устройството?

Според мен идеята е, че пълниш съда с вода и го закачаш на радиатора и тя се изпарява ,за съжаление аз не мога да се възползвам тъй като радиаторите са ми чугунови от старите и няма как да го закача съда,затова си слагам отгоре в една пластмасова кутийка вода  Rolling Eyes

# 373
Айде и аз с нов чопър! /Иначе имам същия на външен вид от техно -магазините, но...да има/
Взех и парфюма - отначало не ми хареса, после като изветря ужасно ми хареса. Незнам - ще си използвам този пък дали ще повторя- може би не. Но за смешните 10лева става.

# 374

Според мен идеята е, че пълниш съда с вода и го закачаш на радиатора и тя се изпарява ,за съжаление аз не мога да се възползвам тъй като радиаторите са ми чугунови от старите и няма как да го закача съда,затова си слагам отгоре в една пластмасова кутийка вода  Rolling Eyes
Имаме ги, честно казано не бих ги препоръчала......тези овлажнители.  Доколкото си спомням идеята е да има голяма площ при изправяването на водата за да е по-ефективно, а това е по-скоро като вазички.

Общи условия

Активация на акаунт