Фигурно пързаляне - тема не първа

• 35 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • MJF
Почват волните танци http://livemanager.eurovision.edgesuite.net/isu/site/index.html по синронно пързаляне

# 646
  • София
6o6ul4o, гледах синхронното пързаляне и беше страшно красиво.

Вече имаме програма на WTT
Днес попаднах от един форум на нещо интересно. Транков си е направил регистрация в Ютуб и е сложил клип на Таня как прави два тройни тулупа, заслужава си да се види. Вече има спорове дали ще го правят в програмите си

Искам да се похваля, че направих страхотно интервю, с което скоро ще ви зарадвам  Blush

# 647
  • MJF
Браво, ще го дочакаме и това твое интервю.
И аз изгледах волните на 20-те отбора. На сайта вече има цялото световно по синхронно пързаляне. Много ми хареса. Имаше интересни неща особено във волните на последните групи. Руския отбор 1 единствен видях да изпълнява скокове. На двата американски отбора не видях на база какво бяха високите оценки. Французите също надценени. Руските отбори, италианския ми се видяха недооценени. Двата канадски отбора много добро ниво.  Немския отбор ме изненада приятно като свежа композиция. Като цяло много хубави тоалети видях. Не останах с добро впечатление от съдийството. Но съм много доволна от опцията за гледане на първенството и тези дни ще изгледам поетапно и 20-те кратки прогами.

Аз пък прочетох тези дни в наш вестник че заради състоянието на Зимния дворец е под въпрос домакинството ни на световното юношеско  Thinking.

# 648
  • София
6o6ul4o, за Зимния дворец аз четох същата публикация. Истината е, че ще има проверка в края на месеца, но.... цитирам човек от родното фигурно пързаляне: "Залата беше същата и през 2009-а, но имахме две поредни домакинства". Искрено се надявам да минем. Аз на основната зала не намерих чак плашещи кусури, но обстановката около малката пързалка е в по-мизерно състояние.
Като си припомним, че и италианците имаха проблеми, макар и други, това са си нормални неща.

# 649
  • MJF
Мда, дано си запазим домакинството а най-вече дано стане повод за реализиране на някаква форма на належащия ремонт.
Таня е чудесна в комбинацията но то в скоковете Макс е "проблемния"  Laughing.
Между нас и Япония разликата е 6 часа. Участниците ясни. Картината я имаме със сигурност. Така че сме готови за WTT  Simple Smile. Да си припомним миналогодишното издание

Интервю с Макс и Албена и на руски

Venyan
, сега прочетох статията ти за шоуто на Ким Ю На и ми се изясни защо е японския състав  Laughing. Първия път като прочетох онзи ден много се зачудих на състава. Вече напълно ясно.
"Успокоих се" , не се сещам за необявена вече от традиционните  пролетно-летни гали.  Simple Smile
Албена-Макс , "Клоун и актриса"

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 20:43 от 6o6ul4o

# 650
  • София
6o6ul4o, не знам какво си видяла от канала на Макс, но той е качил и много добри собствени изпълнения на троен луц и троен флип. Доколкото знам той е готвен за индивидуален състезател (като почти всички мъже), така че не бих се учудила да е скачал комбинация от тулупи. Може би това, което е направил с клиповете в канала е малко, за да "сплаши" конкуренцията  
На Албена и Макс това ми е едно от любимите изпълнения

Lysacek

# 651
  • MJF
Коментара за Макс е с намигане. Факт е че в предишния дует и в началото на този с Таня на състезания той най-често бъркаше този елемент- паралелните скокове. Напоследък стана по-стабилен в тях на състeзания.
Лисачек ме "слуша", разсейва се с медии и какво ли още не и най-много ще понеса да го видя в отборния турнир, като и за там дълбоко се съмнявам. Mr. Green
Плюша на новооткрит лед в . Сносно видео още няма  но очаквам, мярнах инфо за тв излъчване.

# 652
  • MJF
Готови ли сме за четиридневната гала?!  Ето програмата . Начало утре 9,15 тук

Поздрав за всички ни с нещо от архива и в светлината на синхронното пързаляне
Venyan , прочетох и новите ти публикации на сайта . Тези за родното фигурно пързаляне ги чета направо като попивателна  Hug.

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 13:10 от 6o6ul4o

# 653
  • София
6o6ul4o, аз не само съм готова, но и нямам търпение. Лошото е след това 6-7 месеца само на гали ще се радваме. Благодаря за положителните оценки за сайта ми, ще се старая да пиша още за родните състезатели и се радвам,. защото от всички клубове ме приемат много позитивно

Капитаните на WTT (CAN - Patrick Chan, CHN -Hao Zhang, FRA - Brian Joubert, JPN - Daisuke Takahashi, RUS - Maxim Trankov, USA - Ashley Wagner)

----------------------------------

Публикуваха и стартовите списъци цък

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 21:55 от Venyan

# 654
  • MJF
 Laughing Как ми се наби в очи че участващите държави са само от три цвята-бял, червен и син.
Прочетох тук там отзиви от днес , предимно на руски - 1,    2

# 655
  • MJF
  Laughing френския отбор най-статичен, "пазят си барута"  Laughing

# 656
  • MJF
При мен през секунди картината буферира и така не става да гледам, поразрових малко компютъра но не стана. Явно на записите ще карам ако няма "чудо" и се оправи техническия ми проблем.  Confused

# 657
  • София
6o6ul4o, много неприятно, при мен е ОК, нищо че проспах първите 2 двойки

# 658
  • MJF
За тези като мен ето записите
Имам някаква техническа несъвместимост с японската транслация, другите записи на канала си работят нормално при мен. За това и "настръхвам" като разбера че ще се транслира от Япония, не е за първи път.  Confused

# 659
  • София
6o6ul4o, поне бързо качват записи
При мъжете най-много ми хареса Меншов, супер стабилен, но ниската втора оценка го срина. По принцип съм благоразположена към пренебрегвани състезатели като него. Световният шампион не изглеждаше като такъв, Дайсуке на пръв поглед ми беше безгрешен, но съдиите гледат по-добре. За Абът е добре, че е пред Аарън, засега, това му трябва.  
Май с оглед, че сме в края на сезона нищо не ме изненада, дори проблемите на Рейнолдс

Сега идват дамите

--------------------------------------

Макс Транков е супер капитан, Русия ми пълни душата

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 13:43 от Venyan

Общи условия

Активация на акаунт