ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 817
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Никъде не намирам информация на български за Кенан ! Интересен мъж, пък нищо не се знае за него  Mr. Green Ако някой има инфо да сподели.

Купи си днешния в-к Днес, мисля че при програмите имаше статия за него.

Ето и тук

„Езел” изстреля Кенан Имирзалъоглу в първия сериал по роман на нобелиста Орхан Памук. Турският актьор Кенан Имирзалъоглу, който за всички в Турция е известен като Езел, по името на героя си в най-гледания през последните две години екшън сериал, е ангажиран за главната роля в „Джевдет бей и неговите синове” – първата тв поредица по роман на Орхан Памук, носител на Нобелова награда за литература.
Успехът на „Езел” и двете награди за актьорско майсторство, които получи за ролята си в сериала, тласнаха към върха актьора, който като други турски телевизионни звезди е тръгнал от модния подиум. Момчето, прекарало до 12-ата си година в родното си село близо до Анкара, на 23 години, през 1997 г., става Best Model of Tutkey, а след това и  първият турчин, получил титлата Best Model of The World.
Кенан започнал да работи като модел, за да си помага с парите, докато следвал математика в Техническия университет Йълдъз в Истанбул. Веднага след успеха си като модел, получил предложение за участие в сериал и още първата му роля в „Лудо сърце” впечатлила не само зрителите, но и специалистите. От тогава е участвал в още два сериала и пет игрални филма преди невероятния успех, който му донесе „Езел”.
Красавецът, висок 1,90 м и носещ обувки номер 46, има цяла поредица от известни приятелки, но най-дългата му връзка, продължила шест години, е с актрисата  Зейнеп Бешерлер, позната на българските зрители от сериала „Под липите” и като Надя от „Любов и наказание”. Двамата се влюбили на снимачната площадка на телевизионния сериал „Здрач”, а през пролетта на 2009 г. се разделиха. Кенан призна, че причината за раздялата им се крие в различните им мнения за женитбата. Зейнеп говори за сватба, но аз нямам такива планове, каза актьорът, който сега е сред най-желаните ергени в Турция.

От миналата година Кенан има връзка с 26-годишната манекенка Йозге Акбулут, която подобно на него през 2009 г. заема първо място на конкурс за модели. В началото на януари плъзнаха слухове, че двамата са се разделили, тъй като актьорът замина сам на почивка в Австралия. След като се върна обаче двамата се появиха заедно на публични места, за да разсеят клюките. Иначе Кенан  Имирзалъоглу не обича много светския живот и по-често може да бъде видян на разходка в планината…

# 511
Благодаря момичета , интересно инфо  Mr. Green  bouquet

# 512
Кенан, та Кенан. Никой не споменава Исмаил Филиз- актьорът, който играе Йомер Учар. А той е много чаровен, особено с тази тръпчинка.  Rolling Eyes (И е по-висок  Wink )

# 513
Кенан, та Кенан. Никой не споменава Исмаил Филиз- актьорът, който играе Йомер Учар. А той е много чаровен, особено с тази тръпчинка.  Rolling Eyes (И е по-висок  Wink )

Никои не го спомена защото Кенан е 100 пути по готин от Омер Simple Smile (и по мъжествен)Simple SmileНо е вярно 3е има мн малко информация за кенан в нета...има няколко интерута и толкова!Не са преяедени ..все на турски са Sad ако някои знае иска ли да преведе???

http://www.youtube.com/watch?v=KFMGX96URqc

# 514
В Уикипедия за Кенан пише, че е висок 193см. Явно както винаги има разминавания в информацията.
Аз много харесвам и момчето, което играе Омер (Йомер) - много е чаровен и има страхотен глас.

# 515
Някой може ли да ми каже някой сайт за свалянето на Езел,но да има и субтитри,защото го гледам в Vbox,но е много накъсан епизода  smile3503

# 516
В старите теми на Езел(В момента е вече "Иийт Озшенер в "Край") на 1-ва стр. са архивите на сериала.Има всякаква информация от къде може да се тегли с бг. субс,снимки,интервюта и т.н.
Моля ви,четете по-напред.Наистина през два поста се повтарят едни и същи въпроси

Ето линк

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620088.0

# 517
В Уикипедия за Кенан пише, че е висок 193см. Явно както винаги има разминавания в информацията.
Аз много харесвам и момчето, което играе Омер (Йомер) - много е чаровен и има страхотен глас.
Исмаил Филиз.

# 518

Исмаил Филиз във сериала го дублира друг актьор , гласът не е неговия

# 519
Исмаил Филиз(Омер) всъщност не е актьор и се дублира.Сценаристите случайно са го намерили на една бензиностанция и веднага са решили,че той трябва да играе Омер(първоначално са мислили да гримират Кенан,но не останали доволни от резултатите).Исмаил до този момент се занимавал с семеен бизнес-производство и продажба на врати.Беше женен,но по време на снимките се развежда със съпругата си.

# 520
Тазвечершното парче от сериала ми е едно от любимите, тъй като включва  вечерята- много я харесвам тази сцена- един от най-искрените моменти на Ейшан, момент ,в който си позволява да покаже чувствата си.
А стигнах до прозрението, че Нова тв сигурно не е много напред с дублажа , но форсираха започването заради Фатмагюл и за това сега дават на седмица по лъжичка.
Също харесвам избора на Исмаил  Филиз, имат еднакво особено излъчване с Кенан и е голямо попадение като визия за Омер.

# 521
Да тази вечер Ейшан наистина показа чувствата си ,проговори пред един непознат.Но  това пък от своя страна обърка и ядоса още повече Езел. Защо ,защо след като толкова го е обичала че не се посвени да го признае пред непознатия ,защо го е предала- това ще си задава Езел. защо сега твърди че е обичала силно само един човек , а го е предала вкарала го е в затвора и се е омъжила за друг

# 522
Хм, за мен е новина, че Омер (Исмаил Филиз) е дублиран. Да, малко неестетвено звучи гласа му, но си мислех, че просто си е такъв. Жалко. Много е интересно как е намерен на бензиностанция.

За теглене на филма - на практика само от Мастерс става. Има десетина безразборни серии в тракера наследник на наносет, но така не вършат работа. Аз се скъсах да търся, но няма друг тракер, който да предлага всички преведени серии. В Замунда е дублирания вариант на Нова. В старите теми има линкове към доста места за теглене, но те всички са невалидни вече.

В IMDb за ръста на Кенан е написано 192см. Щях да се учудя ако нямаше поне три версии за неговия ръст  Simple Smile  Всички актьори за които съм търсила съм установявала, че са с различен ръст според различните източници. За никой няма единодушие.

Eто линк към всички серии с бг субс в мастерс. Иска регистрация:

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=ezel+&cat= … =1&searchrs=0

# 523
Записче Flutter

# 524
Дали в темата се навърта някой турскоговорящ? Искам да попитам за думата, с която казват 'Благодаря' каква е? Аз знам тешекюр и когато съм била в Турция наистина отвсякъде се чува тешекюр, но в този филм чувам нещо друго, не го намирам и по речници, чак се учудих каква е тази дума за благодаря, дето никога до сега не съм срещала  Thinking  Нещо като 'саво' ли е, 'сало' ли е... Жаргон ли е?

Общи условия

Активация на акаунт