ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 755
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Госпожата, лека нощ.  Hug Лека и от мен. Hug

# 661
Аз като казвах, че няма положителни образи в този филм  Crazy  Тогава не се сетих за този кусур на Мелиха, пренебрегването на второто ѝ дете. Понеже някой писа, че Бахар и Мелиха са двата изцяло положителни образа, но аз не се съгласих за Бахар, а Мелиха ми убягна. Понеже съм и доста по- напред със сериите и това не ми беше пред очите в момента. Писах, че не ми е симпатична героинята, но не ми беше избистрена картинката.

За предпочитанията към едното от децата в турските филми - аз не съм гледала много от сериалите, всъщност съм гледала май само 2-3 и не знам точно как стоят нещата, но като принцип това си го има навсякъде по света. Друг е въпроса дали ще се покаже във филм или не. По моите наблюдения на колежки, познати, всякакви които съм срещала в живота си, винаги майката има предпочитания към едното от децата си. Вече зависи дали предпочитанието е явно и подчертано или скрито и приглушавано. Някои и пред себе си не смеят да признаят, но си личи, други пък и не се опитват да го крият. При всички го има.

# 662
Добро утро и хубава събота. Hug Hug Hug

В Бахар все още не съм открила нищо отрицателно.  Peace Толкова е чиста и мила. Heart Eyes

# 663
Бахар наистина е ангел. Но все си мисля че и е направена лоша услуга с това треперене над нея. тя не е подготвена да се справя сама с нищо в живота все е пазен закриляна щадена от всичко.Дали няма да рухне пред първото препятствие.Езел наистина флиртува с Ейшан ,но и тя не му отстъпва макар да знае че любимата и сестричка е влюбена  в него.
Колкото до Мелиха- също не се бях замислила за това че предпочита йомер.Но аз мисля че нейното е повече вкопчване в това да убеждава себе си  другите че синът и е невинен и да не им позволи никога да го забравят.Боли я от това че съпругът и и малкия и син продължават да се съмняват и за нея невинноста на Йомер вече е станала кауза

# 664
Здравейте ! Пожелавам ви приятни почивни дни ! Hug

Хубаво е, че няма изцяло положителни или изцяло отрицателни герои. Аз обичам цветните неща, не съм любител на крайностите . В живота също е така - никой не е само добър или само лош .Всички живеем и с положителните си качества и търпим кусурите си и тези на хората около нас !
Съгласна съм, че Мелиха по този начин се опитва да държи жив спомена за синът си, но не мисля, че е редно до такава степен да игнорира другото си дете. Не става въпрос за предпочитания, а за абсолютно пренебрегване . И, ако досега нещата са били така, според мен тепърва ще стане нетърпимо за Мерт- Мелиха няма да може да сподели с никого, че Йомер е жив, а мисля ,че мисълта и ще е обсебена единствено и само с него. Може би така и ще ги противопостави, Мерт е идеализирал образът на брат си, може вече ще започне да дава израз на истинските си чувства, на гнева и ревността, които неминуемо са се загнездили у него . Разбира се, това са само мои предположения и интерпретации, ще чакам с нетърпение да видя как точно ще се развият събитията.

Бахар все още не ми е дала повод да мисля, че не е толкова бяла и добра, колкото изглежда. Но, струва ми се, усещам нещо много властно в нея , в поведението и . Ще видя дали това усещане за сега, ще се потвърди ! Peace

# 665
Дали има нещо властно в поведението на Бахар- може все пак тя е сестра на Ейшан.Но мисля че при нея повече е  навика нещата да стават така както тя иска, защото всеки се стреми да и угажда. не съм много сигурна дали някой  и е отказвал нещо. Сега иска Езел но Езел иска Ейшан, а и Ейшан започва да се заглежда в Езел.Дали това ще бъде сблъсъкът между сестрите , дали това ще бъде първото нещо което Ейшан няма да и отстъпи

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 13:15 от djoleva

# 666
djoleva,  Hug точно това имах предвид и аз ! Може би е свикнала всички да и угаждат и в този смисъл, съм съгласна с мнение, което беше споделено по- рано ( ще ме извини потребителката, но не помня коя беше !) , а именно, че Бахар малко или много използва състоянието си, за да постига това, което иска . Може би го прави подсъзнателно, но е факт ! Peace

Когато говорих, че Езел ще отмъщава по различни начини, това имах предвид , казвайки, че ще превземе крепостта от вътре - ще руши взаимоотношения, ще противопоставя, ще компрометира .И започва от най- слабата брънка във веригата ! Peace

# 667
За мен Бахар е добра,при това единственият чист образ в сериала.Какъв порок има тя?Наивността и?!Това,че всички и угаждат е заради болестта и,за което пък тя няма вина.Даже на моменти и писва да се държат с нея като с малко дете.Помните ли какво каза на Ейшан когато си говореха след болницата"Извинявай,повече няма да припадам пред теб"

# 668
djoleva,  Hug точно това имах предвид и аз ! Може би е свикнала всички да и угаждат и в този смисъл, съм съгласна с мнение, което беше споделено по- рано ( ще ме извини потребителката, но не помня коя беше !) , а именно, че Бахар малко или много използва състоянието си, за да постига това, което иска . Може би го прави подсъзнателно, но е факт ! Peace

Когато говорих, че Езел ще отмъщава по различни начини, това имах предвид , казвайки, че ще превземе крепостта от вътре - ще руши взаимоотношения, ще противопоставя, ще компрометира .И започва от най- слабата брънка във веригата ! Peace

Добро утро!
Госпожата,  Hug въпросната потребителка е моя милост!
Може да го прави подсъзнателно Бахар, но за мен егоизмът и , си е егоизъм, има го  винаги в боледуващите дълго хора, ако това е оправдание.
Колкото до Мелиха, на този етап, може и така да изглежда, но да не забравяме, че в този филм нищо не е напълно така, както изглежда.Обичта и е нейната война, с всеки който си е позволил да повярва, че детето и е виновно
Скрит текст:
най-вече с мъжа и
Колкото до отмъщението, винаги си уязвим, когато има какво да губиш, но Езел (не Омер) тръгна с увереността, че няма какво да губи, че може да си го позволи.А дали е така...

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 09:02 от nikita1

# 669
NIUITA1  по въпроса за отмъщението веднъж бях казала че отмъстителя често пъти е по потърпевшия.Не мисля че Езел няма какво да губи. Той първо загуби самоличноста си , после загуби семейството си.Не е лесно да влизащ в бащиния си дом като напълно непознат,да не можеш да прегърнеш най близките си.В стремежа си да отмъсти Езел ще нарани и невинни хора- майка си - която не може да го прегърне явно , а трябва това да става тайно ,Бахар която е влюбена в нега но само ще страда от това

# 670
Джолева, Hug  права си, но той смята ,че няма какво повече да губи, защото като Езел е сам  и е "железен".

# 671
Добро утро. Hug Hug Hug

Колкото до отмъщението, винаги си уязвим, когато има какво да губиш, но Езел (не Омер) тръгна с увереността, че няма какво да губи, че може да си го позволи.А дали е така...
Не е така или поне той още не е достатъчно подготвен за отмъщението - на този етап поне. Това виждам аз.  Peace Като си тръгнал да вършиш нещо подобно - няма майка, няма татко... А той ходи в къщата им, шалчета пуска (или го изпусна - не се сещам точно), пръстени й дава... Не, че не е човешко, ама е недопустимо за човек тръгнал на "война".

# 672
Кенан играе ли този сезон в някой сериал и кой. Нещо ново около артиста в личен и професионален план?

# 673
Добро утро. Hug Hug Hug

Не е така или поне той още не е достатъчно подготвен за отмъщението - на този етап поне. Това виждам аз.  Peace Като си тръгнал да вършиш нещо подобно - няма майка, няма татко... А той ходи в къщата им, шалчета пуска (или го изпусна - не се сещам точно), пръстени й дава... Не, че не е човешко, ама е недопустимо за човек тръгнал на "война".
  bouquetНе знам дали човек може да бъде подготвен до степен да се отрече от всичко към което се е стремял с години- родителите си  и дори и Ейшан.Доближавайки се до близките си той вече е уязвим ,в него започват да бушуват и други чувства освен желанието за мъст,които чувства пък от своя страна го отклоняват от начертаната цел

# 674
Добро утро ! Hug

nikita1,  newsm51 трябваше да се досетя ! Wink

Когато някой тръгва по пътя на отмъщението, трябва да знае, че в тази игра няма победители, има само наранени ! И по мое вътрешно убеждение, обикновено най- наранен е този, който отмъщава. Това виждам и до този момент във филма ! В момента този, който най- много страда, е Йомер . Не Езел ! Езел все още много рядко се показва и не знам дали докрая на филма ще успее да "убие" Йомер . Лично аз се съмнявам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт