Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 420
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Боклукът за една е съкровище за друга. Това беше от секса и града, ако не се лъжа.

# 2 671
  Как ще са еднакви бе, я не се излагайте.
 Просто нямате достатъчно база за сравнение.

# 2 672
  • София
 Как ще са еднакви бе, я не се излагайте.
 Просто нямате достатъчно база за сравнение.

Еднакви са си, но се държат по различен начин спрямо това ние как се държим. Като изключим патологичните случаи.

# 2 673
по-скоро е вероятно всяка от нас да привлича или да попада или да търси определен тип мъже. Има някаква предопределеност. Подозирам, че колкото и да ни се иска, никога не си научаваме урока.
Защо? Можем и да го научим.  Grinning  На 21-23 години имах сериозна връзка с един младеж, който беше мнооого свестен и много му се искаше да се женим, ама тогава не го оцених подобаващо. Защото някои от нас не притежават необходимата мъдрост на тази възраст.  Wink Та, с две думи, разкарах го най-безотговорно.
Когато след години срещнах подобен нему, вече знаех да държа здраво.  Grinning
Всяко нещо с времето си, са казали хората. Само, че за някои точното време настъпва малко по-късно.

# 2 674
  • София
Аз предлагам да пуснем обратната тема, колко лесно/трудно човек се развежда във всяка възраст. На мен лично ще ми бъде адски интересна.

# 2 675
  • София
Да се разведеш с един тъп идиот, само за да попаднеш на друг тъп идиот наистина е забележително, но на много им се случва.

И между другото, много често се случва да се омъжиш в двайсетте си години за някое прекрасно създание с всички данни да бъде прекрасен съпруг и баща и да установиш, че след десет години си обвързана с някакво мързеливо мрънкащо чудовище аутсайдер.
Тогава следва второ раздаване.
И фактите показват, че на второ раздаване се правят по-успешни избори, вече с обицата на ухото, освен ако не говорим за голяма бяла птица/ лебед/, която традиционно си пада по големи тъпи идиоти по принцип.

И откъде според вас се намират мъжовете за второто раздаване?
Отговорът е прост. Същите, но необвързани до момента на първо четене и второ раздаване мъжове и те с обица на ухото.
Защото и мъжовете не са толкова глупави, за да искат да се обвързват милион пъти с големи бели птици- лебеди.
И в този ред на мисли, аз също бих предпочела второ раздаване мъж, ако ми се наложи, отколкото с девствено минало след 35, защото практиката показва съществена разлика в битово-социално отношение между двата типа.

# 2 676
  • София

Имаш право, но също така аз искам да кажа че дали ще бъда с този мъж или с друг, или дори с трети - винаги ще искам и ще се стремя да бъда с мъж. Защото мъжете са еднакви и това, че ще се разведеш и ще си хванеш друг не е гаранция че ще станеш по-щастлива или че той няма да си хвърля чорапите.
Просто е, аз съм установила за себе си че няма нужда от замяна на мъжа. Не се знае дали няма да налетиш на нещо по-лошо от твоя собствен Mr. Green Аз ги разглеждам мъжете като необходимост! За мен е важно да бъда с мъж по много причини и за това изтърпяваме всичките им недостатъци/както между другото и те нашите/

Точно така е!

Перфектно казано!  Peace

Перфектно ли?  ooooh! Не помня да съм чела по-голяма глупост в живота си. Да се превърнеш в подлога на някой кретен, само понеже всички са кретени? О боже, боже, не позволявай никога да чуя такива ужасии от устата на дъщеря си!  ooooh!

# 2 677
Айде, мъжемразките пак го избиха на комплекси за лошите мъже  hahaha

# 2 678
  • Sf
Да се разведеш с един тъп идиот, само за да попаднеш на друг тъп идиот наистина е забележително, но на много им се случва.

И между другото, много често се случва да се омъжиш в двайсетте си години за някое прекрасно създание с всички данни да бъде прекрасен съпруг и баща и да установиш, че след десет години си обвързана с някакво мързеливо мрънкащо чудовище аутсайдер.
Тогава следва второ раздаване.
И фактите показват, че на второ раздаване се правят по-успешни избори, вече с обицата на ухото, освен ако не говорим за голяма бяла птица/ лебед/, която традиционно си пада по големи тъпи идиоти по принцип.

И откъде според вас се намират мъжовете за второто раздаване?
Отговорът е прост. Същите, но необвързани до момента на първо четене и второ раздаване мъжове и те с обица на ухото.
Защото и мъжовете не са толкова глупави, за да искат да се обвързват милион пъти с големи бели птици- лебеди.
И в този ред на мисли, аз също бих предпочела второ раздаване мъж, ако ми се наложи, отколкото с девствено минало след 35, защото практиката показва съществена разлика в битово-социално отношение между двата типа.

Да 100% Особено девственото минало.

# 2 679

Имаш право, но също така аз искам да кажа че дали ще бъда с този мъж или с друг, или дори с трети - винаги ще искам и ще се стремя да бъда с мъж. Защото мъжете са еднакви и това, че ще се разведеш и ще си хванеш друг не е гаранция че ще станеш по-щастлива или че той няма да си хвърля чорапите.
Просто е, аз съм установила за себе си че няма нужда от замяна на мъжа. Не се знае дали няма да налетиш на нещо по-лошо от твоя собствен Mr. Green Аз ги разглеждам мъжете като необходимост! За мен е важно да бъда с мъж по много причини и за това изтърпяваме всичките им недостатъци/както между другото и те нашите/

Точно така е!

Перфектно казано!  Peace

Перфектно ли?  ooooh! Не помня да съм чела по-голяма глупост в живота си. Да се превърнеш в подлога на някой кретен, само понеже всички са кретени? О боже, боже, не позволявай никога да чуя такива ужасии от устата на дъщеря си!  ooooh!

Аз разбирам това становище и ще кажа защо. Доста егоцентризъм лъха от поста, просто жената е някак от по-самодостатъчните, не възлага големи очаквания към партньора и личното й усещане за щастие не е обвързано от отношенията с него. Имам такива познати жени. Никак не са нещастни. Силни, независими, не обръщат особено значение на дом.задължения и като цяло са малко нехайни към сем.отношения. Но всичките са доста добре финансово.

# 2 680
  • BG
Ееее, Бърди, чак пък "подлога", чак пък "кретен"....!!!

Все пак тук пишат интелигентни жени, които едва ли биха се превърнали в подлоги току-тъй
(не че няма и такива примери, но по-рядко).

Едва ли Радолинчето, с фразата "всичките им недостатъци", е имала предвид нещо повече от това да разхвърлят навсякъде, да не затварят пастата, да опикават тоалетната и тям подобни...Поне аз така го възприех, защото не смея и да си помисля за нещо по-кофти от това.

Ми не бих сменила мъжа си, защото вече два месеца го мързи да поправи едно нещо.

С малки изключения съм съгласна с viliko .

# 2 681
  • София
Това е така, ако разглеждаме хвърлянето на чорапите като недостатък в един мъж, което може да бъде сериозна причина да го замениш с друг с надеждата новия да не си хвърля чорапите където намери за уместно.

# 2 682
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз взех да се обърквам-за мъже ли говорим или за домашни любимци? Mr. Green

# 2 683
Това е така, ако разглеждаме хвърлянето на чорапите като недостатък в един мъж, което може да бъде сериозна причина да го замениш с друг с надеждата новия да не си хвърля чорапите където намери за уместно.

Там е разликата, хората имат различен праг на търпимост. И очаквания  Laughing
В интерес на истината - моят собствен мъж прави много от нещата, които преди съм си мислела, че няма да търпя  Wink

# 2 684

Аз разбирам това становище и ще кажа защо. Доста егоцентризъм лъха от поста, просто жената е някак от по-самодостатъчните, не възлага големи очаквания към партньора и личното й усещане за щастие не е обвързано от отношенията с него. Имам такива познати жени. Никак не са нещастни. Силни, независими, не обръщат особено значение на дом.задължения и като цяло са малко нехайни към сем.отношения. Но всичките са доста добре финансово.

каква самодостатъчност - напротив, жената казва, че непременно иска да има мъж. Това не е  нещо лошо, много жени са така. Още от ученическата скамейка има такива момичета, които просто не могат да се търпят без мъж и винаги имат ангажирана връзка. Просто въпрос на приоритети.

Общи условия

Активация на акаунт