Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 750
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Once there was a Hushpuppy...
Имайте предвид, че на 35 както жена, свикнала да живее с някого, пък дори и да не е удовлетворена, се страхува от това да бъде сама, така и обратното, като си свикнал да живееш сам, по трудно се пречупваш да  делиш пространство и душевност. За това жени, омъжени рано и след 10 - 15 години, ако не са доволни от положението си, се развеждат по скоро като имат начален тласък от вече появил се друг мъж, а не се решават да направят първата крачка и да останат сами.
Кардинални промени на 20 се правят лесно, не мислиш много много, отворен си за новото, на 35 и особено след 40 ти трябва много по силна мотивация да промениш статуквото. Независимо дали става дума за това да си предадеш свободата или да си я върнеш.

Имаш право, но също така аз искам да кажа че дали ще бъда с този мъж или с друг, или дори с трети - винаги ще искам и ще се стремя да бъда с мъж. Защото мъжете са еднакви и това, че ще се разведеш и ще си хванеш друг не е гаранция че ще станеш по-щастлива или че той няма да си хвърля чорапите.
Просто е, аз съм установила за себе си че няма нужда от замяна на мъжа. Не се знае дали няма да налетиш на нещо по-лошо от твоя собствен Mr. Green Аз ги разглеждам мъжете като необходимост! За мен е важно да бъда с мъж по много причини и за това изтърпяваме всичките им недостатъци/както между другото и те нашите/

Точно така е!

# 2 656
бонбонбон, какви чутовни сватби сънуваш? Какви яхти ти се привиждат, какви риби ще ловиш? Май наистина някои хора виждат брака като бяла рокля и хоро пред блока. Няма нужда да ми отговаряш, интелектуалните ти напъни стигат до момента, в който някой "взема" жената. Не ми се играе с тебе, скучно е! Ай със зраве!

# 2 657
Дали ще ти отговоря е моя работа, пък дали на теб ще ти хареса какво казвам - това вече е твой проблем.
Цитат
Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?
Това е темата, аз си говоря по нея. Ако беше лесно омъжването след 35, нямаше тук в почти 180 страници да се развива ама каква мацка е жената на 35. Каквато и мацка да е, явно мъжете, които тя си харесва, не искат да се бракуват с нея поради някаква/и причина/и.

# 2 658

абсолютно сериозно. Изключения има, но в общия случай се получава така. Момчетата запроличват на бащите си, дори в чертите, които най-много са мразели като деца, а момичетата заприличват на майките си по същия начин. Дори за момчетата ми се вижда по-вероятно, особено ако бащата е деспотичен, защото ги прилвича на младини да се ежат на бащите си, но всъщност искат да им се харесат, а как ще им се харесат - като припознават техните черти. На всичко отгоре носят половината им гени.

Притесних се тотално.. само кат се сетя че жената ще заприлича на тъщата  Cry.. значи отсега да се подготвя да я подменям.. докато не е станало късно!!!!  Wink

# 2 659
Защото мъжете са еднакви и това, че ще се разведеш и ще си хванеш друг не е гаранция че ще станеш по-щастлива или че той няма да си хвърля чорапите.

Уникално!  Joy На този принцип защо пък да събираш чорапи от 20-годишна като можеш да ги събираш доста по-късно или казвате край, безвъзвратно губите шанса някой да ви вземе да му събирате чорапите Joy

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 11:43 от MIK

# 2 660
  • София
бонбонбон, какви чутовни сватби сънуваш? Какви яхти ти се привиждат, какви риби ще ловиш? Май наистина някои хора виждат брака като бяла рокля и хоро пред блока. Няма нужда да ми отговаряш, интелектуалните ти напъни стигат до момента, в който някой "взема" жената. Не ми се играе с тебе, скучно е! Ай със зраве!

Е яхта и хоро пред блока малко не се връзват заедно!  newsm78 newsm78

# 2 661
  • Варна

Цитат
Имаш право, но също така аз искам да кажа че дали ще бъда с този мъж или с друг, или дори с трети - винаги ще искам и ще се стремя да бъда с мъж. Защото мъжете са еднакви и това, че ще се разведеш и ще си хванеш друг не е гаранция че ще станеш по-щастлива или че той няма да си хвърля чорапите.
Просто е, аз съм установила за себе си че няма нужда от замяна на мъжа. Не се знае дали няма да налетиш на нещо по-лошо от твоя собствен Mr. Green Аз ги разглеждам мъжете като необходимост! За мен е важно да бъда с мъж по много причини и за това изтърпявам всичките им недостатъци...

Не е полезно за една жена да не е живяла достатъчно дълго сама, определено. Направо е плашещо.

# 2 662
  • София

Това е метафора, не буквално.

# 2 663
и моята съдба доказва аргументите на останалите - че ни има нещо, че сме кофти жени, че мъжете усещат че сме кофти, и не ни искат, нищо, че сме образовани, умни, и даже и friendly and outgoing and social. 
има нещо в гените ни, което ни прави нежелани...и са прави останалите - ако една жена не се е омъжила до 35, няма шанс. да не говорим пък за по-късно.

нищо ти няма, просто в България жените са по-свестни и оправни от мъжете   33uu
(и не само там)

# 2 664
Което е странно, защото на 35 вече знаеш кой си и какви са ти възможностите. Имаш много повече ресурси (финансови, личностни, професионални и т.н.). Имаш мъдростта да не правиш простотиите и грешките от младостта, знаеш как се случват нещата в живота и всички фактори са на твоя страна. Просто трябва да искаш промяната наистина и да не робуваш на предразсъдъци. Всички шансове са на страната на една 35 годишна.
Ти си от типа Краен оптимист.    Laughing  В което няма нищо лошо....дано запазиш този дух и след 35+.
Но просто.....реалната истина е ....малко по-различна.

# 2 665
  • сред маслини и портокалов цвят

Просто е, аз съм установила за себе си че няма нужда от замяна на мъжа. Не се знае дали няма да налетиш на нещо по-лошо от твоя собствен Mr. Green Аз ги разглеждам мъжете като необходимост! За мен е важно да бъда с мъж по много причини и за това изтърпяваме всичките им недостатъци/както между другото и те нашите/

Стига, бе, хора, защо си го причинявате това? Толкова ли не ви пука как ще си изживеете живота?
Мъжете не са еднакви, както и жените. Удобно клише е, когато ти трябва оправдание.

# 2 666
  • BG

Точно така е!

Перфектно казано!  Peace

# 2 667
Реалната истина Краси е, че някои 35 годишни могат лесно да се омъжат, а други 35 не чак толкова лесно. Също както и на 25....защото никой не се ражда на 35 или 40, нали?
А с оптимизъм може и да се провали някой, докато с песимизъм не само ще се провали, но и ще отблъсне хората около себе си. Гарантирано! Но да не смесваме темите  Simple Smile

# 2 668

Съдейки от моя богат опит, то всички мъже НЕ са еднакви. Дори са безкрайно различни. Затова и посветих цели 33 години от живота си в търсене. А можеше да търся и много по-дълго - просто имах късмет.

# 2 669
  • София
по-скоро е вероятно всяка от нас да привлича или да попада или да търси определен тип мъже. Има някаква предопределеност. Подозирам, че колкото и да ни се иска, никога не си научаваме урока.

Общи условия

Активация на акаунт