Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 796
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 300
RadoLin4eto_Mac!, ако до преди десетина-двадесет години 35-40 годишните вече се категоризираха като "лелки, клонящи към баба", то нещата доста се промениха. Все повече и повече не само поддържани, облечени с вкус и бла-бла жени на 35+ виждам, а просто младолики. Как да го обясня- битието определя съзнанието. Ако ти начукват канчето, че си леля още с навършване на 30, то вероятно на 35 наистина ще се почувстваш такава.

Хубаво де, ама аз уча с 22-25-годишни и половината изглеждат по-кофти от мен. Не ги зная къде живеят.

това може да не е поради факта, че ти изглеждаш по-добре от тях, а че си мислиш, че изглеждаш по0добре от тях.

Така е. Късогледа съм.  Sunglasses

# 301
  • Once there was a Hushpuppy...
Касита - съвсем добре разбирам какво се опитваш да ми кажеш Laughing - не съм леля, определено, а и не се чувствам такава Joy Но, виж не ми се хвали точно тук колко добре изглеждам, който ме познава го знае, и е безспорен 100% факт. Другото няма значение, но пак ще кажа, че на 35-40 не може да си по-готина от 20-25 Laughing Жалко за тези от нас, които си го мислят!

# 302
Аз обичам да ме съжаляват, Ради. Благодаря!

# 303
Изобщо не се меря, нямам такава необходимост..не ме мисли..
Но е доста ограничено да мислиш, че 35-40 г жена не може да изглежда добре.
Ти пък изби рибата - къде съм казвала, че жената на 35 и 40 не изглежда добре. Казах, че 25 годишните превъзхождат 35-40 годишните физически. Изключения винаги има.....колкото и да не ти се вярва и аз изглеждам добре за 36години Simple Smile
Не четеш внимателно - казах, че точно физически съм в по-добра форма от много 25 годишни..
А това как ти изглеждаш никъде не съм го коментирала.

# 304
Добре де,да приемем,че 22+ са по-готини физически от 35+ / което не винаги е вярно / , това какво променя в темата ?
Една 35+ жена едва ли иска мъжът до нея да я оценява само като физически обект.

# 305
Ако проумее че съм щастлив с нея, предполагам няма да има проблеми. Аз имам право на свое лично щастие.

Хихи, право на лично щастие...

# 306
  • София
може да не иска "само", обаче предпочита "на първо място", пък после другото. Не си ли забелязала, че дори тук обичайно жените си мерят красотата, а не ума? Харчат повече пари за разкрасяване, отколкото за поумняване/образоване. И ако това не ее показател, здраве му кажи! Защото мноого добре знаят, че мъж се  печели първо с хубост/красота, и чак после, евентуално може би, с ум.

# 307
Искаш да кажеш,че външността е нужна за да привлечеш мъжа до теб.
Ами после ? После какво ? Секс,секс,секс ..и като мине бурята какво ?
Нали после трябва да го задържиш този мъж !
То ако се живееше с красота само ...

Да не можеш да задържиш мъжа до теб с нищо друго освен с красота е по-страшно отколкото да не можеш да го привлечеш с външен вид.

# 308
Аз обичам да ме съжаляват, Ради. Благодаря!
Всеки си има предпочитания, Касита Simple Smile
Добре де,да приемем,че 22+ са по-готини физически от 35+ / което не винаги е вярно / , това какво променя в темата ?
Една 35+ жена едва ли иска мъжът до нея да я оценява само като физически обект.

Боже, Боже, има ли все още жени които да мислят че мъжа може да оцени нещо повече от огромни цици и пържоли? За съжаление не можем без тях, но милите са бая ограничени за да могат да оценяват ума на една жена hahaha

# 309
  • София
Искаш да кажеш,че външността е нужна за да привлечеш мъжа до теб.
Ами после ? После какво ? Секс,секс,секс ..и като мине бурята какво ?

Да не можеш да задържиш мъжа до теб с нищо друго освен красота е по-страшно отколкото да не можеш да го привлечеш с външен вид.

добрутро, Минке!  Laughing Ти бъдИ грозна, ама умна, пък чакай да ти обръщат внимание! Преди изобщо да минеш в режим "задържане", трябва вече да си минала през режим "привличане". Привличането е критичното условие, което няма как да бъде заобиколено.

# 310
 И аз съм сред толкова млади, Касита. Прекрасно е да се живее в заблуда, но за съжаление- Андариел е права  Simple Smile

# 311

Много от мъжете може само това да ги задържи, останалото е напълно излишно. Умните жени знаят и как да изглеждат привлекателни без да засенчнат интелектуалното его на мъжа си. Mr. Green

БачеКико нещо за дебелите жени няма ли да кажеш. или за "тлъстите селянки"?

# 312
За щастие има мъже,които търсят и други качества в една жена .
Слава Богу.
Ако с външния си вид ще го задържам аз един мъж и ще си споделям с него живота ,по-хубу хич да не го привличам  Sick

# 313
Много готино си приказваме ,ама к'во става с омъжването след 35г. - лесно ли е или не в крайна сметка? Mr. Green

Честно, много ме вълнува.......

Мисля, че ако беше лесно всички щяхме да чакаме да станем 35 и хоп - бракувани hahaha

# 314
Миля,че е въпрос на късмет!
Имам приятелка,която се омъжи на 35,а след година стана майка на близнаци!

Общи условия

Активация на акаунт