Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 892
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 285
  • Once there was a Hushpuppy...
А, иначе Кико - със сигурност жените над 35, даже над 30  са женствени, за разлика от 20 годишните. Но, пък няма как едно 20 годишно момиче да бъде женствено, когато е съвсем "зелено".
То, това му е и хубавото като си на 20г. - че все още не си женствена, щото като станем на 35 вече такива, започва да ни се иска да се върнем за малко пак на 20 hahaha

И, нещо друго - въпрос на вкус от твоя страна дали да си 25 годишна или с около 40 Rolling Eyes

# 286
Когато видите едно симпатично момче с трапчинки и бадемови очи под ръка за най-красивата жена на света, ще разберете, че това е вашия Баче Кико. Party

Опитвам се да ви кажа, че не е важно на колко години е една жена, важно е колко впечатляващ женственост има.

Ние си те разбрахме съвсем добре какво ни казваш Peace
Обаче, кой колкото и да се пъне тука да обяснява как жената след 35 превъзхожда една на 20-25г., чисто физически - не би могъл да ме убеди никога!
Дайте да слезем и да почнем да ходим пак по земята Hug

Говориш глупости - изглеждам доста по-добре от повечето 25 годишни. В чудесна физическа и умствена форма - и смятам да се задържа така поне в идните 10 г.

Глупости може да са за теб, аз не знам как изглеждаш......ти си се мери на воля с 20 годишните Laughing Никой не ти пречи, дори и аз Joy

# 287
  • София
Де, нека аз да съм и да си изглеждам пак като на 20 с цялата младост и свежест, пък си задръжте женственоста на 35-годишните!

Кико, с всичко я превъзхожда, с всич-ко! Но явно ти в момента си във фазата на търсене на майчинската топлота у зрялата жена, а не на мъжкаря, който иска да закриля и покорява.  Peace

# 288
Изобщо не се меря, нямам такава необходимост..не ме мисли..
Но е доста ограничено да мислиш, че 35-40 г жена не може да изглежда добре.

# 289
Andariel - ами аз нали това казвам Simple Smile

# 290
Край...отивам да се кастрирам! Още една жена ще остане неомъжена.

# 291
Изобщо не се меря, нямам такава необходимост..не ме мисли..
Но е доста ограничено да мислиш, че 35-40 г жена не може да изглежда добре.
Ти пък изби рибата - къде съм казвала, че жената на 35 и 40 не изглежда добре. Казах, че 25 годишните превъзхождат 35-40 годишните физически. Изключения винаги има.....колкото и да не ти се вярва и аз изглеждам добре за 36години Simple Smile

# 292
  • София
казваш, ама не слушат! Не слушат, бе!  Laughing
За мен лично това с женствеността на зрялата жена си е чисто самозалъгване, нещо като утешителна награда.

# 293
казваш, ама не слушат! Не слушат, бе!  Laughing
За мен лично това с женствеността на зрялата жена си е чисто самозалъгване, нещо като утешителна награда.
Да, де ама то не е самозалъгване, а факт. Разбираш ли, както си с момичешкото излъчване, изведнъж ставаш с женственото.....такъв е живота!

# 294
[Казах, че 25 годишните превъзхождат 35-40 годишните физически.
Това теоретично трябва да е вярно.На практика-човек ако се разходи малко из Студентски град,надали ще намери за физически привлекателни повече от 5% от момичетата.

# 295
  • София
ти пъкк, намери в Студентски град да ги търсиш! Най0готините не живеят на общежитие.

# 296
Хубаво де, ама аз уча с 22-25-годишни и половината изглеждат по-кофти от мен. Не ги зная къде живеят.

# 297
Просто там има най-висока концентрация на момичета в диапазона 20-25 години,Андариел.А и да не са най-готините,пак трябваше да са достатъчно готини благодарение на младостта си.

# 298
Естествено, че има 20 годишни дето не стават за нищо и такива на 40 също.
Ама, сега за изключения ли ще си говорим, или ще си нправим един лагер на 35-40 годишните и ще викаме с цяло гърло колко сме готини, в което съм сигурна Peace

# 299
  • София
Хубаво де, ама аз уча с 22-25-годишни и половината изглеждат по-кофти от мен. Не ги зная къде живеят.

това може да не е поради факта, че ти изглеждаш по-добре от тях, а че си мислиш, че изглеждаш по0добре от тях.

едно младо момиче може и да не е първа красавица, но е младо, а една зряла жена, колкото и да е красива, няма да стане по-млада, а най-много да посещава по-често пластичните хирурзи и процедури.

Общи условия

Активация на акаунт