Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 977
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 270
Е та той Кико не беше ли колега също? Трябва да имат график за приказките тогава. Абе всичко се оправя, воля да има човек!
Могат и заедно, тамън няма да се разбират.

# 271
Една 38 годишна жена не пада по-ниско от една 22 годишна. Това че гърдите им били провиснали не е критерии

# 272
  • Once there was a Hushpuppy...
Една 38 годишна жена не пада по-ниско от една 22 годишна. Това че гърдите им били провиснали не е критерии

Пада, пада по-ниско, че даже бастун ще трябва де се изправи пред 22 годишната Mr. Green

# 273
Не е, Кико, не е. И не са провиснали, ти растеш още и виждаш от по- високо! Peace
А и от високо се пада, кога си се покачил там. Ако си пълзукаш няма как да се случи!

# 274
не знам, дриймингг, няма да срещнеш много двойки, които живеят заедно от 20 години, пък нямат брак.

По въпроса за подписа - едни държат на него, други не.
Това е лично отношение по въпроса и не зависи от това дали си на 20,30,40 .
Познавам достатъчно семейни хора без брак.
Това не ги прави по-малко семейни.

Така,че ..и тук не става въпрос за брак с подпис - поне не при всички жени.
Става въпрос за споделяне на живота с друг човек.

# 275
Когато видите едно симпатично момче с трапчинки и бадемови очи под ръка за най-красивата жена на света, ще разберете, че това е вашия Баче Кико. Party

Опитвам се да ви кажа, че не е важно на колко години е една жена, важно е колко впечатляващ женственост има.

# 276
  • София
BacheKiko, помисли и как ще представиш на майка си тази своя избраница.
Че тука много от мненията са толкова хумористични само защото авторките не са ти роднини.

# 277
Ако проумее че съм щастлив с нея, предполагам няма да има проблеми. Аз имам право на свое лично щастие.

# 278
  • София
не знам, дриймингг, няма да срещнеш много двойки, които живеят заедно от 20 години, пък нямат брак.

По въпроса за подписа - едни държат на него, други не.
Това е лично отношение по въпроса и не зависи от това дали си на 20,30,40 .
Познавам достатъчно семейни хора без брак.
Това не ги прави по-малко семейни.

Така,че ..и тук не става въпрос за брак с подпис - поне не при всички жени.
Става въпрос за споделяне на живота с друг човек.

Нещо не се разбираме - аз говоря за хора, които от 20 години живеят заедно, което означава, че са се женили преди двайсет години, а тогава рядко живееха без брак. Ти ми говориш за възраст на хората, а няма как 30-годишен човек да е с 20-годишен брак, нали така!

# 279
  • Once there was a Hushpuppy...
Когато видите едно симпатично момче с трапчинки и бадемови очи под ръка за най-красивата жена на света, ще разберете, че това е вашия Баче Кико. Party

Опитвам се да ви кажа, че не е важно на колко години е една жена, важно е колко впечатляващ женственост има.

Ние си те разбрахме съвсем добре какво ни казваш Peace
Обаче, кой колкото и да се пъне тука да обяснява как жената след 35 превъзхожда една на 20-25г., чисто физически - не би могъл да ме убеди никога!
Дайте да слезем и да почнем да ходим пак по земята Hug

# 280
Говоря,че в тази тема не става дума да намериш някого с когото да се подпишеш в гражданското непременно,а за такъв с когото да споделиш живота си.
И това,че някои хора искат да споделят живота си без брак не означава,че ги е страх от брака.

# 281
  • София
Ако проумее че съм щастлив с нея, предполагам няма да има проблеми. Аз имам право на свое лично щастие.

Много ще се зарадва, шъ знайш! Първото нещо, което ще ти каже, ще е това за годините - че ти като си на 40, тя ще е на 50, а когато си станеш на 50, тя отдавна ще е пенсионерка, а ти работоспособен и активен. Направо ти съчувствам като си помисля какво ще е отношението на майка ти. То и на баща ти.

# 282
Жените в България не се пенсионират на 50.

С какво една 22 годишна превъзхожда една 38 годишна?

# 283
Кико изказа мнението си по темата,даде и пример със собствения си живот и вие пак от сто кладенеца вода.
Какво искате до кажете,натрапвайки му ,че това не е най-добрият вариант ?
За него може и да е .
И слава Богу има и много други мъже като него,които не изхвърлят 35+ жените в кофата .  Wink
И защо се обърна такова внимание на външния вид ?
Той ли е определящ когато избираш човека,с когото да споделиш живота си ?

# 284

Ние си те разбрахме съвсем добре какво ни казваш Peace
Обаче, кой колкото и да се пъне тука да обяснява как жената след 35 превъзхожда една на 20-25г., чисто физически - не би могъл да ме убеди никога!
Дайте да слезем и да почнем да ходим пак по земята Hug

Говориш глупости - изглеждам доста по-добре от повечето 25 годишни. В чудесна физическа и умствена форма - и смятам да се задържа така поне в идните 10 г.

Общи условия

Активация на акаунт