Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 916
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 510

Зеринтия, ти ли си на аватара. Ако си ти, веднага та взимам, без да се замислям.

# 3 511
  • София
Сорри, прочела съм "момите" като "момичета"!
Да запазиш младежкото в себе си е различно от това да си младеж/момиче. Както и всякаквата поддръжка на 30 може само да прави жената да изглежда като на 20, но тя не е на 20, дори на 25 не е. Колкото до знаенето какво иска, на повечето мъже хич не им дреме дали една жена знае какво иска, това е по-важно за жените, а не за мъжете. Цели индустрии са впрегнати и печелят милиарди от илюзиите на жените, че на 30-40 или 50 могат да изглеждат като на 20, защото жените вярват в тези илюзии.

# 3 512
Привлекателната външност е комплекс от много неща. Най- малкото е, че една жена на 23 не излъчва женствеността на една жена на 30-35. На 30 и нагоре жената е изградила някакъв стил на поведение, на отношение към околните, ако щете и на външен вид, улегнала е и знае какво иска  от живота и съответно партньора( в повечето случаи ). На 20 и нещо все още положението е малко на моменти, повечето жени на тази възраст все още търсят себе си и стила си, не са склонни на елементарни компромиси, приоритетите им са насочени повече към кариера, отколкото към деца и съпруг. Имам доста познати, необвързани на 30 + и да ви кажа си изглеждат доста добре- поддържат се, спортуват, имат интереси, различни от клюки с дружките, пазаруване и ходене по дискотеки, могат да водят разговори на различни теми. И въпреки всичко, запазили са младежкото в себе си, което обаче се появява само в подходящия момент.............
Всичкото това е прекрасно.Обаче....липсва главният момент:
Да има на кого да предложат всичката тая убавина!  Laughing

Пък кой знае защо, мъжете все налитат на младото, непринудено 23-годишно момиче.....и хич не се впечатляват от 35-годишната, която знае какво иска.

# 3 513
Краси, да ти кажа много отдавна не съм виждала 23 годишни и непринудени, обикновено виждам точно обратното- преиграване, показност, надменност някаква  и опити да се впечатли някой мъж, или обкръжението. Това виждам аз, дано вие виждате по-различна ситуация.

# 3 514

Зеринтия, ти ли си на аватара. Ако си ти, веднага та взимам, без да се замислям.
Аз съм, но сори заета съм със съпруг и куп любовници...  Joy

# 3 515
  • София
Краси, да ти кажа много отдавна не съм виждала 23 годишни и непринудени, обикновено виждам точно обратното- преиграване, показност, надменност някаква  и опити да се впечатли някой мъж, или обкръжението. Това виждам аз, дано вие виждате по-различна ситуация.

Точно на младите момичета им е непринудена тази показност и преиграване! Повечето мъже ги намират за привлекателни. Нещо като Набоковата Лолита. Зралите жени са по-умерени, или пък паникьосани. Сега, колкото и една жена на трийсет и нещо да си повтаря, че е по-добра, по-хубава, по-по-по от едно младо момиче на двайсет и малко, това може да е истина само в нейните очи. и в нейната глава.

# 3 516
Ох, не мога да разбера защо противопоставяте 23 годишната на 35 годишната. Те не играят в една лига просто. Ако тръгнат да се състезават и двете ще се окажат глупачки. И преди съм го писала, но и сега ще го повторя.

Искам майките на момичета тук да си представят образно и реално (доколкото могат), че 20 годишната им дъщеря (млада, свежа, красива и с бъдеще пред себе си), доведе мъж на 40-45 години и поиска да се омъжи за него. За да е реалистично нека мъжът да е нормален работещ индивид, а не богаташ (тъй като парите променят ситуацията). Как ще се почувстват майките, какъв съвет ще дадът на дъщеря си, мислят ли че това е нормалният ход на нещата? А бащата как ще реагира на пръча, който вероятно му е набор? С две крушета или ще е щастлив, че само след 2-3 години зетят ще оплешевее (не знам как точно се пише това) и заедно ще лекуват проблемите с простатата си (когато им алармира)?

Айде слезте на земята вече! Мъжете може и да искат младо момиче, но могат да я имат само ако си плащат и са богати. Ако са нормални, ще се надяват 35 годишните да ги харесат и приемат, защото иначе ще си останат стари ергени (каквито има хиляди, но не реват много).

# 3 517
  • София
Ми, точно де, не играят в една лига, ама зор на доста потребителки тук да обясняват, че на 35 жените могат да сложат в малкото си джобче доста 20-годишни! Трай, коньо, за зелена трева!

и защо 20-годишната ми дъщеря ще доведе точно 40-годишне мъж? Кое е по-вероятно според теб, да доведе някое двайсет-и-малко-годишно момче или четиресет-годишен мъж? Аз залагам на първото, защото в средата й по-верятно ще има 20-годишни момчета, а не 40-годишни мъже. А и 40-годишни неженени още мъже са обикновено смотаняцци, които хич не могат и да се надяват на 20-годишни. Да, увлечения на млади момичета по десет-петнайсет години по-големи мъже от тях е класика, но рядко се стига до женитба, най-малкото защото или въпросният мъж вече е женен, или родата на момичето скача и разтурва работата. Но както и да го гледаме, 35-годишните са в доста неизгодна позиция.

# 3 518
Какви кожи, какви манджи!?
Хубавата новина е, че има мъже, които изобщо не гледат горните две.
Лошата новина е, че не винаги жените, които притежават съвсем други  качества, се срещат с такива мъже.
Най-отчайващото е, че такива жени дори и на 20 г. не срещат такъв мъж. Нито на 30, нито на 50.
Ей така се разминават в живота.

# 3 519
Дядо ми едно време казваше - "Хубава жена и дялан камък на пътя не остават"
Така че правете си сметката защо тези жени никой мъж не ги е пожелал до 35 г. Нещо са дефектни явно.
По мои наблюдения докъм 30 г. всичко което е хубаво и става от жените се обира от мъжка страна и след 35 г. на пазара остава само негодното което вече никой не желае.
Аз не мога да си представя как хубава жена и жена която става изобщо за брак, няма да се омъжи докъм 30 г. Хубавата и качествена стока бързо се разграбва на пазара. Накрая остава грозното, проклетото и негодното за брак. Това е истината.

# 3 520
  • София
и защо 20-годишната ми дъщеря ще доведе точно 40-годишне мъж?

Щото на 20 години може някой по-готин и обигран чичко да я впечатли, особено ако от връстниците си не получава много внимание. Аз на моята съм се постарала да набия в главата да не прави такива неща, но все пак вече е пълнолетна и само ми остава да се надявам...
Освен това обществото вече е друго, не като преди 30-40 години.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 19:10 от Cuckoo

# 3 521
Ох, не мога да разбера защо противопоставяте 23 годишната на 35 годишната. Те не играят в една лига просто. Ако тръгнат да се състезават и двете ще се окажат глупачки. И преди съм го писала, но и сега ще го повторя.

Искам майките на момичета тук да си представят образно и реално (доколкото могат), че 20 годишната им дъщеря (млада, свежа, красива и с бъдеще пред себе си), доведе мъж на 40-45 години и поиска да се омъжи за него. За да е реалистично нека мъжът да е нормален работещ индивид, а не богаташ (тъй като парите променят ситуацията). Как ще се почувстват майките, какъв съвет ще дадът на дъщеря си, мислят ли че това е нормалният ход на нещата? А бащата как ще реагира на пръча, който вероятно му е набор? С две крушета или ще е щастлив, че само след 2-3 години зетят ще оплешевее (не знам как точно се пише това) и заедно ще лекуват проблемите с простатата си (когато им алармира)?

Айде слезте на земята вече! Мъжете може и да искат младо момиче, но могат да я имат само ако си плащат и са богати. Ако са нормални, ще се надяват 35 годишните да ги харесат и приемат, защото иначе ще си останат стари ергени (каквито има хиляди, но не реват много).

А ако мъжът не е на 40-45, а, да речем 36, и двайсетгодишната не е точно двайсетгодишна, ами на 27, горната картинка се променя малко, нали?

Толкова е индивидуално всичко - каква е самата жена, каква е средата, в която се движи - че не виждам как можем да определим кое на каква възраст е по-лесно.

Никсъна, хубавата и качествена стока, която е наясно, че е хубава и качествена, обикновено подбира, щото можеMr. Green Затова може и да се омъжи над 30.

# 3 522
  • София
и защо 20-годишната ми дъщеря ще доведе точно 40-годишне мъж?

Щото на 20 години може някой по-готин и обигран чичко да я впечатли, особено ако от връстниците си не получава много внимание. Аз на моята съм се постарала да набия в главата да не прави такива неща, но все пак вече е пълнолетна и само ми остава да се надявам...
Освен това обществото вече е друго, не като преди 30-40 години.

дори така да погледнем нещата, пак 35+ сингълките са в неизгодна позиция, защото мъжете, подходящи за тях като възраст, се заглеждат по по-младите. Нещо, което беше казано още на двайста страница, но една камара потребителки се изпотрепаха да обясняват как не било така и жените на 35+ са баш в разцвета на младостта и всички мъже са техни, ама изискванията са високи, и затова мъжете не стават.  Laughing

# 3 523
  • София
дори така да погледнем нещата, пак 35+ сингълките са в неизгодна позиция, защото мъжете, подходящи за тях като възраст, се заглеждат по по-младите. Нещо, което беше казано още на двайста страница, но една камара потребителки се изпотрепаха да обясняват как не било така и жените на 35+ са баш в разцвета на младостта и всички мъже са техни, ама изискванията са високи, и затова мъжете не стават.  Laughing

newsm10 както викаха едно време симпатизантите на БСП - Много сме, млади сме!!! Joy

# 3 524
Дядо ми едно време казваше - "Хубава жена и дялан камък на пътя не остават"
Така че правете си сметката защо тези жени никой мъж не ги е пожелал до 35 г. Нещо са дефектни явно.
По мои наблюдения докъм 30 г. всичко което е хубаво и става от жените се обира от мъжка страна и след 35 г. на пазара остава само негодното което вече никой не желае.
Аз не мога да си представя как хубава жена и жена която става изобщо за брак, няма да се омъжи докъм 30 г. Хубавата и качествена стока бързо се разграбва на пазара. Накрая остава грозното, проклетото и негодното за брак. Това е истината.
И аз имам нЕкви подобни мисли за мъжете.
Заливам се от смях на обяви от мъже 50-60 годишни, неженени дето искат деца.  Shocked  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт