Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 624
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 495
младото девойче няма нужда от нищо, освен от младостта си и да не е твърде грозно.

О, има, има. От акъл. В доста добри количества.
Да не се бърка с "три виши" непременно. Wink

Все чувам за разни митични дами, които слагат в джоба си девойчета с 20-30 години по-млади от тях. 'Ми не е точно така. Младата кожа си е млада кожа, ако не друго. Колкото и поддържана, прекрасна и с перфектна фигура да е, не може да върне времето назад.

Казвам го от гледна точка на 26-годишна, която беше убедена, че кожата и е като на 15-годишна, докато не застана до 15-годишна.  Mr. Green П.П. Имам много хубава кожа откакто се помня и се грижа за нея. Обаче не е петнайсетгодишната ми... вече. Wink  

# 3 496
След като има това, което иска, значи е намерила печелившия комплект качества, за да го получи.Нали?   Laughing

# 3 497
Няма значение дали една 35 годишна изглежда като модел или не.
Идеята беше, че на една 20-годишна само младостта и външността й често са достатъчни, за да я забележат и предпочетат мъжете.....
А на 35+ годишната, освен красотата, ще й трябва и нещо друго, за да привлече мъж.

Да, малко акъл, умения за общуване и мило отношение.

Никакъв проблем не е да се привлече мъж, мъжете са най-лесното нещо. Проблема е, че повечето привлечени не стават и не би искал да са ти в къщи, това е.
 А тези, които стават имат опция да намерят също толкова прекрасна жена, но по-млада.

# 3 498
След като има това, което иска, значи е намерила печелившия комплект качества, за да го получи.Нали?   Laughing

Рецепта за комплекта обаче няма.
Той не е задължително да е от качествата,които се редят тук.
Има хора и хора.

# 3 499
  Никакъв проблем не е да се привлече мъж, мъжете са най-лесното нещо. Проблема е, че повечето привлечени не стават и не би искал да са ти в къщи, това е.
 А тези, които стават имат опция да намерят също толкова прекрасна жена, но по-млада.

Напълно съгласна.
Тук идва необходимостта от голямата доза акъл - за пресяването във фаза едно и за поддържане на интереса във фаза две. 

# 3 500

И след като са поразителни и слагат девойчетата в малкия си джоб, що са сами и  страдат от този факт?    Laughing

Защото не си намират мъже, които да им харесват, затова. Смятат, че партньора трябва да има пълен комплект качества, повечето от които са напълно ненужни и изобщо не регистрират реалните си възможности.

# 3 501
  • София
Е, каквито и да са хората в своето разнообразие, имат сходни нужди и искат да ги задоволят - покрив, храна, човешка топлина, секс, семейство, деца! Биологията надделява.

# 3 502

Защото не си намират мъже, които да им харесват, затова. Смятат, че партньора трябва да има пълен комплект качества..... yes

# 3 503
Имам дежа вю.Същият въпрос го обсъждахме в тази тема някъде преди стотната страница.
Простете. Нямах възможност да прочета цялата тема.

Но тук става въпрос за тези жени, които са попрехвърлили на възраст и искат да имат мъж и да направят семейство. Тогава трябва да сложат нещо на кукичката.
    Зависи от предпочитанията им за мъж. Как да кажа - искам семейство, но не на всяка цена и не с такъв, който очаква от мен да заместя мама. Това е мисленето на повечето ми необвързани познати. Все около и над 35.
    Иначе съм съгласна, че изборът е много ограничен. Малко са мъжете на 35+, които до този момент не са имали семейство. По прочетено в СО съдя, че малко свободни жени са склонни да делят мъжкото внимание с деца от предишна връзка. Т.е. разведени/разделени мъже не са особено предпочитана партия. По-младите мъже обикновено насочват вниманието си към още по-млади жени. Обратните случаи попадат в графата "изключения" все още.
    А колкото до кулинарните и домакински способности, смятам че ако един мъж не иска да бъде задържан, съвсем не могат да помогнат на жената.

# 3 504
  • София
тогава трябва да сложат стръвта според това на какво кълве предпочитаната риба, нали така!

# 3 505

Рецепта за комплекта обаче няма...................
Ами, универсална рецепта няма.
При един мъж ще вървят едни качества, пред друг-други.....   Grinning
Съответно и обратния вариант....
Важното е, когато предпочетеш и искаш да задържиш точно определен човек, да намериш правилния комплект , който ще свърши работа.

# 3 506
Mr. Green П.П. Имам много хубава кожа откакто се помня и се грижа за нея. Обаче не е петнайсетгодишната ми... вече. Wink  

И слава Богу, бих добавила аз. Защото на 15 г. имах пъпки - и по лицето, и по гърба.

Какъв късмет имам, че се омъжих млада, млада, още на 33. Че ако по това време ми беше попаднала тая тема, че да взема да се вглеждам в кожата си, че да започна тайно да се упражнявам да готвя, току виж щях да развия някакви комплекси на тема "старомоминство" и да занижа критериите.

# 3 507
тогава трябва да сложат стръвта според това на какво кълве предпочитаната риба, нали така!
Разбира се  Peace

# 3 508
Абе аз не съм виждала много хубава(да се приема както, като физически данни, така и добра хигиена) и умна, с кариера и останала сама, има ги, ама в Холивуд, ама ония са друга бира и други милиони/милиарди.
Пак да дам пример с една моя приятелка, след 30-те, имаща огромно самочувствие колко е успяла, красива и умна, но забележете само в нейните очи, в на мъжете нещо не се отразяват тези и качества. Моето мнение е, че на българските дами им липсва реална самооценка, ама много им липсва, затова някои от тях си остават стари моми и милват котаци и кучаци.

# 3 509
Анди, никъде не съм нарекла 35 годишните жени момичета Peace
Външността не е само едната кожа, независимо на 15, 20, или 35. Привлекателната външност е комплекс от много неща. Най- малкото е, че една жена на 23 не излъчва женствеността на една жена на 30-35. На 30 и нагоре жената е изградила някакъв стил на поведение, на отношение към околните, ако щете и на външен вид, улегнала е и знае какво иска  от живота и съответно партньора( в повечето случаи ). На 20 и нещо все още положението е малко на моменти, повечето жени на тази възраст все още търсят себе си и стила си, не са склонни на елементарни компромиси, приоритетите им са насочени повече към кариера, отколкото към деца и съпруг. Имам доста познати, необвързани на 30 + и да ви кажа си изглеждат доста добре- поддържат се, спортуват, имат интереси, различни от клюки с дружките, пазаруване и ходене по дискотеки, могат да водят разговори на различни теми. И въпреки всичко, запазили са младежкото в себе си, което обаче се появява само в подходящия момент. И както някой по-нагоре каза, важно е какъв мъж търсиш, едните се впечатляват от едно, други от съвсем друго.

Общи условия

Активация на акаунт