Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 957
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 155
То не се знае колко ще го търпя де. Просто казвам, че не е лесно и да зарежеш. Изскачат ти разни чуденки.
Аааа, иначе честно казано едва ли ще си намеря подходящ. Не съм от най-излизащите.

# 4 156
  • Варна
St., ако беше чела темата, щеше да знаеш, че на теб би ти било по-лесно, защото имаш дълга връзка/брак зад гърба си, което автоматично нашепвало: "не съм съвсем дефектна, не съм съвсем дефектна", ако имаш и дете е бонус, защото значело: "и фертилна съм, и фертилна съм". С една дума - имаш някакъв шанс, не си като онези, завинаги загубени "любовни първескини", дето са си останали самички до 35.

# 4 157
Не знам, Ментова, не знам. Преди време се случи нещо наглед дребно обаче оттогава ми влезнА у главата една муха. И взе да бръмчи. Ама четейки темата (отгоре-отгоре макар), вместо да ми се изяснят ра'отите, те се замъглиха още пойче.

То не са много опциите по тая тема. Само два изхода - или вземаш една палка (от онези пластмасовите) и... утрИпаш мухата дет' ти бръмчи... Или си намира човек един апартамент и  пробва собственоръчно кое колко е трудно.

# 4 158
  • София
Ментова, "любовните първескини4 много ми допадна като лаф! Трябва да го сложа в крилатите фрази!  Hug

# 4 159
St , ако не можеш да стоиш сама - просто остани сама и ще видиш,че можеш.
Този и подобни страхове ни карат да поддтискаме желанията си.
А с такъв страх можеш да се пребориш само ако го погледнеш в очите и го обезоръжиш по този начин.
 Казва ти го човек,който също ,,не може,, да бъде сам  Wink

Не бива от подобни страхове да прекарваме живота си по апатичен начин.

# 4 160
От първо трябва една жена да си зададе въпроса, след като тя е на 40 и вече е в менопауза, то за какъв мъж би била интересна - който иска да има деца, който иска горещ секс или който иска някой да му сменя подлогата, когато се наака.

За повече информация, препоръчвам филма на Мел Гибсон - Апокалипто. Сцената, в която военноленниците-мъже ги принасят в жертва, а военноленниците-жени ги предлагат за продан.

# 4 161
От първо трябва една жена да си зададе въпроса, след като тя е на 40 и вече е в менопауза, то за какъв мъж би била интересна - който иска да има деца, който иска горещ секс или който иска някой да му сменя подлогата, когато се наака.
А за мъжете 50+ които искат деца какво мислиш?

# 4 162
  • Варна
40г и менопауза?!?!? О, Мон Дьо.

Моля, напънете се. Още само някакви си трийсетина страници и ще бием рекорда на Клюкарника.

# 4 163
  • Варна
след като тя е на 40 и вече е в менопауза,

Момче, много внимавай да не загазиш нещо, че менопаузата обикновено е 10-15 години по-късно.

# 4 164
А за мъжете 50+ които искат деца какво мислиш?

Мъжете до към 60-65 години са потентни и биологически могат да имат деца. За жените обаче не е същото. Колко от вашите познати са родили след 42?

# 4 165
  • Варна
Дори и във форума има такива.

# 4 166
.....
Мъжете до към 60-65 години са потентни и биологически могат да имат деца. За жените обаче не е същото. Колко от вашите познати са родили след 42?

Е, тя теорията е хубаво нещо, действа някак успокояващо. Whistling

# 4 167

Във форума има всичко! Хора, които са бачкали като чистачи на Запад и за една година станали фабриканти и се омъжили за банкери.

# 4 168
  • Варна
Колко от вашите познати са родили след 42?

Не са много, но, повярвай, не е, защото са в менопауза, а защото са изпълнили плана.

# 4 169
Не са много, но, повярвай, не е, защото са в менопауза, а защото са изпълнили плана.

Ако изпадне нещо изгодно, плана винаги може да се коригира. Но обикновено с напредване на възрастта, на жената все  по-малко и изпадат изгодни неща.

Общи условия

Активация на акаунт