Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 388
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 170
Всичко е до късмета...Мъжа, Жената, бла-бла, приказки на пазара...Нямаш ли късмета да срещнеш правилния човек и през гърба да се спукаш все тая...

# 4 171
Всичко е до късмета...Мъжа, Жената, бла-бла, приказки на пазара...Нямаш ли късмета да срещнеш правилния човек и през гърба да се спукаш все тая...

Казват че човек има три късмета в живота си: Когато се ражда,
когато се жени и когато умира. Доколко това да се родиш беден
е късмет, а не наказание...

# 4 172
  • София
Aко си роден с късмет, дори и на смет, пак ще стигнеш далеч.
Да не говорим, че ако се огледа човек, навсякъде е пълно с разни, родени в някой обор, но живеят като крале.
Както и обратното. Родени в златна люлка да ги видиш паднали от високо.
Изобщо, това с късмета много го вярвам.

# 4 173
  • София
след като тя е на 40 и вече е в менопауза,

Момче, много внимавай да не загазиш нещо, че менопаузата обикновено е 10-15 години по-късно.

Може би съди по собствената си менопауза, която май е настъпила преди да навърши 40.

# 4 174
 родени в някой обор, но живеят като крале.

Ти това от някой PDF от страниците на СДС ли го копира?

# 4 175
  • София
 родени в някой обор, но живеят като крале.

Ти това от някой PDF от страниците на СДС ли го копира?

Тц.
Източникът ми на информация е същият като твоят с менопаузата.
Даже си бил твърде оптимистичен. Според същия източник, вече след 30 си аут ъф дъ гейм.
Обаче ми прави впечатление, че подскачаш на ключови думи.

# 4 176
Bimblе даде отговор вкрадце по темата. След 35 вървиш към менопауза. Демек нема смисъл да намираш/сменяш мъж. Демек... извод за мен  - да си налягам парцалите и да се пробам да открия красотата на живота в плетките и туршиите след като мъжът до мен се оказА не много гиздаФ душевно.

Какво пък... ще го приема мъжката. Аз съм мъжко момиче. Между другото не знаех, че мъжете гледат така на нещата и по-конкретно на представителките на нежния пол навършили 35. Човек се учи докато е жив.

# 4 177
  • Paris, France
От първо трябва една жена да си зададе въпроса, след като тя е на 40 и вече е в менопауза, то за какъв мъж би била интересна - който иска да има деца, който иска горещ секс или който иска някой да му сменя подлогата, когато се наака.

40 годишна менопозална жена (ама трябва да е еврейка) е манна небесна за религиозен евреин. При тях жената е нечиста в цикъл (поне 5 дена, дори и цикълът и де факто да е по-кратък) + 7 чисти дни след цикъла. На някои мъже им идва нанагорно да стоят на сухо поне 12 дена в месеца. Познавам еврейка, която на 50г се ожени успешно за богат мъж, който нямаше 40г. Мъжът си имаше деца и тя също. Преди да и предложи специално я попитал за статуса и и останал във възторг като разбрал, че е менопозална.

А за мъжете 50+ които искат деца какво мислиш?

Нищо добро не мисля. Според злите езици мъжете на тази възраст са като стенни часовници - отдолу виси махалото, отгоре кукувицата кука. За мене ако един мъж до 40г не е имал деца е по-добре да няма. Много мъже изглеждат добре на 50г, но рисковете за детето са огромни. Тук много чужденки раждат от дърти мъже за да вземат лесно документи като майки  на френски деца. Разказвали са ми, че такива мъже лесно приемат секс без презерватив, защото като са били млади не е имало HIV -епидемия и не са свикнали с гума.

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 12:03 от Nevena Virolan

# 4 178
  • София - Рим и обратно
Не знам дали ще ме връхлети менопаузата на 40 години, но не бих раждала след и около тая възраст по чисто прозаични причини. Като гледам сега как ми се отразява едно лекинко недоспиване на пачия крак...представям си как ще изглеждам като "млада" недоспала майка на повечко годинки Crazy. Бременността и грижите по малко дете в една по-напреднала възраст изстискват видимо една по-възрастна жена, според мен.

# 4 179
To и аз лично не искам да съм баща на тази възраст. Сега поне с малката се гоним, играем, гледаме си филми заедно, разхождаме се, носим се на конче, тичаме, и имам сили и енергия за това. Не си представям след 50, а когато стане тийн, ще съм на 65. Тогава може да съм и дядо от първото. Така, че ако се наложи да си търся жена тогава, няма да ми дреме дали ще има деца. Пък и вече си имам и да няма, няма да е болка за умиране.

# 4 180
  • София
40 годишна менопозална жена (ама трябва да е еврейка) е манна небесна за религиозен евреин. При тях жената е нечиста в цикъл (поне 5 дена, дори и цикълът и де факто да е по-кратък) + 7 чисти дни след цикъла. На някои мъже им идва нанагорно да стоят на сухо поне 12 дена в месеца. Познавам еврейка, която на 50г се ожени успешно за богат мъж, който нямаше 40г. Мъжът си имаше деца и тя също. Преди да и предложи специално я попитал за статуса и и останал във възторг като разбрал, че е менопозална.

Невена, пак започна с библейските истории. Никой в днешно време не спазва библейските предписания, дори евреите. Но съм сигурна, че и най-ортодоксалния евреин би предпочел жена в цикъл пред такава в менопауза.

# 4 181
А чакай и аз да се метна у темата. Не щам да се омъжвам, имам си мъж уж. Други работи искам да разбера как хората ги правят след 35.
Е, как! Приципно, навършвайки 35, си ставаш полутруп. Плътта започва да се разлага и да мирише лошо. Затова, ако изобщо имаш някакъв ищах, го правиш със зомбита, по пълнолуние, а най-добре само на Вси светии. Въроколаци и вампири са добър избор, ама човек рядко има такъв късмет.
С една дума - не си е работа да си над 35. Животът рязко губи смисъл.
Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Joy

# 4 182
Абе дами, какви са тия мъже около вас които само 20 годишни гледат, аз съм на 36, сама , без дете /сиреч от най-безнадеждния вид  който обсъждате тук/ и не съм забелязала мъжете да са дефицитна стока, след 30 даже май по-често се срещат. Я спрете да ги слушате тия вашите половинки какво ви приказват във вкъщи че вече за нищо не ставате, гримирайте се, излезте навън и ще видите че за всеки влак си има пътници, и то не малко Simple Smile

# 4 183
за всеки влак си има пътници, и то не малко Simple Smile
Само че цените на билетите са различни

# 4 184
  • София
за всеки влак си има пътници, и то не малко Simple Smile
Само че цените на билетите са различни

а някои билети са с намаление  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт