Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 939
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 140
Дам.
Толкова е трудно...
 Whistling

# 4 141
Аз винаги съм си мислела, че черните са по- темпераментни.
Явно, между темперамент и секс има голяма разлика.

# 4 142
Ако Соня е на 43, Тодор изобщо не е с 10 години по-малък.

Да са живи и здрави! Даи Боже всекиму такава любов и изпепеляваща страст!   bouquet

# 4 143
А чакай и аз да се метна у темата. Не щам да се омъжвам, имам си мъж уж. Други работи искам да разбера как хората ги правят след 35.

# 4 144
Как, на тъмну ако са се разплули вече Joy

# 4 145
А чакай и аз да се метна у темата. Не щам да се омъжвам, имам си мъж уж. Други работи искам да разбера как хората ги правят след 35.

Както и преди 35.

# 4 146
Е, как! Приципно, навършвайки 35, си ставаш полутруп. Плътта започва да се разлага и да мирише лошо. Затова, ако изобщо имаш някакъв ищах, го правиш със зомбита, по пълнолуние, а най-добре само на Вси светии. Въроколаци и вампири са добър избор, ама човек рядко има такъв късмет.
С една дума - не си е работа да си над 35. Животът рязко губи смисъл.

# 4 147
Е, как! Приципно, навършвайки 35, си ставаш полутруп. Плътта започва да се разлага и да мирише лошо. Затова, ако изобщо имаш някакъв ищах, го правиш със зомбита, по пълнолуние, а най-добре само на Вси светии. Въроколаци и вампири са добър избор, ама човек рядко има такъв късмет.
С една дума - не си е работа да си над 35. Животът рязко губи смисъл.

Joy hahaha  Това много ми хареса !

# 4 148
Зависи на коя географска ширина си. На цивилизованата такава възрастта за женитба започва от 35 години.

# 4 149
Чакайте бе... Вие полудЕхте. Май не се изказах така че да се разбере. Аз самата съм на 37. Нямах предвид как се прави секс след 35. Ко искате да знаете.  Crossing Arms

Исках да знам нещо близко до темата, но и леко встрани от нея. Не как се омъжваш след 35, а как някои успяват да сменят мъжа след 35. Нали се сещате... махаш досегашния и...  Rolling Eyes е те това... как си намираш друг ако се окаже, че случайно ъъъъ си сбъркАл с този, който първоначално си избрал.

# 4 150
  • Бургас
Чакайте бе... Вие полудЕхте. Май не се изказах така че да се разбере. Аз самата съм на 37. Нямах предвид как се прави секс след 35. Ко искате да знаете.  Crossing Arms

Исках да знам нещо близко до темата, но и леко встрани от нея. Не как се омъжваш след 35, а как някои успяват да сменят мъжа след 35. Нали се сещате... махаш досегашния и...  Rolling Eyes е те това... как си намираш друг ако се окаже, че случайно ъъъъ си сбъркАл с този, който първоначално си избрал.
Rolling Eyes както и преди това-когато си готов за тази крачка.

# 4 151
Да бе... Не си е баш същото както и преди. Както примерно на 19. Контактите след 35 понякога са доста по-прецизно подбрани. Следствие на което вероятно и по-малко.

# 4 152
St., искаш да смениш мъжа, но след като си намерила нов? А, какво пречи да го зарежеш без да има взаимозаменяемост?

# 4 153
Какво пречи ли? Ами не обичам да съм сама. Това нещо дребно ли е?

# 4 154
Ок, не те обвинявам, интересна ми е тезата ти да го търпиш, докато намериш подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт