Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 502
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 555
  • Once there was a Hushpuppy...
Какво толкова го нищите богатия чичко??? Не стана ли ясно, че той предлага меката си пишка в комплект с пачка. Ама, дали били негови или не, парите......дрън,дрън - на кой му пука, ако ти остави голяма сума, а ти си парцал от вътре и никой не ти е приятел заради теб самата, а защото караш еди си каква кола и имаш маркови дрехи. Да, страхотна ще си няма що hahahaПостигнала материално щастие!
То, вярно в материален свят живеем, ама чак пък толкова - така да си възпитаваме и децата.
Сигурно, някои от тук пишешите са казали на дъщерите си - Ако е стар и богат - може, Ако е стар и беден - в никакъв случай. Смешна работа!

# 556
  • София
Абсолютно.

Ох, успокоихте ме, аз се въртя на всички посоки, когато спя.

Може, Снеже, всичко може.
Покупките от по-солиден характер се водят на името на двамата, най-простото.

Ама моля ви се, тези дилеми сме ги нищили до безкрай.
Аз не знам дали има още някой, който да вярва в рая в колиба, дори и децата.
Или, че заможните мъже са задължително грозни с мека пишка, а бедните задължително красиви, благородни, суперпотентни и най-важното- гаранция за щастие.

# 557
  • София
На 38г. си е пич един мъж. Peace

Един - пич, друг - напомпан с компресора и отворил гюрука. Mr. Green

Де ги виждате тия "пичове" толкоз масово... Thinking

# 558
На 38г. си е пич един мъж. Peace

Един - пич, друг - напомпан с компресора и отворил гюрука. Mr. Green

Де ги виждате тия "пичове" толкоз масово... Thinking
По списанията!  Peace  Това Брат ти Пит, бате Том Круз, та чак и до дедо Брус Уилис! Все пичове!  Naughty

# 559
  • София
А, моля, за дЕдо Брус ще става въргала.  Naughty

# 560
  • София
....
много добре си я възпитала дъщеря си!

пини, живеем в материален свят Wink
не че щерката на невена има нужда от подкрепа  Laughing

Не е задължително Невена така да я е възпитала.

Е, ти пък все едно никога не си чела Невена и историите на нейното детство, юношество, брак и прочие.

# 561
Къде ги младите, умни, мусулести и богати пичове? Mr. Green

Оооо, да естествено че не вярвам в щастието в колиба без пари с куп деца и добър мъж Laughing

Ама, не вярвам и в щастието на млада напомпана мацка и чичко/или не чичко  - грешка!/ - МЛАД, КРАСИВ,УМЕН И МНООООГО БОГАТ Joy Ази - и такива ли имало?

# 562
  • София
Дедо Брус го отнасям одма! Flutter

# 563
  • Колибите
Аз пък дедо Майкъл Дъглас Flutter.

# 564
Не се бийте,ей !  Laughing
Питах мъжо кво мисли.
Мъжкото мнение мисля,че е най-меродавно.
Отговорът е : Зависи от жената !
Не от това дали е на 25 или 35 .
Цяла тема бях пуснала в Татковци, за да се види истинското мъжко мнение - и то е в полза на същата теза.
Така,че успокойте топката !

Съгласна съм с мъжкото мнение, че зависи от жената, ама когато става въпрос за чукане! Тогава и 40 годишните се харчат бая Laughing, ама когото същия този мъж тръгне да си избира жена за женене и да му ражда деца, съм малко предубедена, че една 40 годишна би изместила 20-25г.
Разбираш ли сега, ТОВА е отговора на въпроса от темата - ДАЛИ Е ЛЕСНО ДА СЕ ОМЪЖИШ СЛЕД 35г.

Не,не ставаше дума за чукане.
Предадох му темата ни абстрактно и го попитах каква разлика отразява между една жена на 25 и една на 35 .
И каква би избрал ако трябва сега да се жени.
И в темата,която пуснах в Татковци пак за брак се питаше,а не за чукане.
Абе стига с това чукане бе, съвсем ги подценявате тези мъже.
Нали ви е ясно,че мъжете също имат проблем с намирането на свестни жени ?
И то съвсем не е за едното чукане.

Говорите 100 страници за красота,бръчки,операции,онова време - днешното време.... ама красотата далеч не определя това да срещнеш и да задържиш един свестен мъж до себе си с цел споделяне на живота си с него.
Да,ще го привлечеш първоначално и после какво ?
Толкова много наблюдения имам над такива красиви но изпразнени от съдържание жени,че .. до утре мога да споря.
И мъжете го отчитат това. Освен когато не става дума само за секс.

# 565

И аз така  Grinning

А иначе Брат Пит май е към 50 вече, не съм сигурна точно. Като ще си говорим да селебритита да не пропуснем кака ни Мадона дето ходи с момче, което може да и е внук май  Joy Ех, що не станАх едно селебрити и аз ми се мъча тука с наборите си  Joy

# 566
  • София
обаче дъщеря й е грозна

# 567
  • Paris, France
За мене Диди (Шон Комбс), ама той е много умен и не се жени.

# 568
Ама, й е доскучало на кака ти Мадона с момченцето hahaha
Така е, то жените към 50 искат нещо младо за креват, ама като стане време за приказките и го нещат вече Laughing
Ама стига съм говорила за секс, че виждам това е възмутително за някои от вас Peace

# 569
Ясно, защо няма мъже за 38 годишните - неомъжени. Защото омъжените имат по двама, пък и повече.
Я, се засрамете и дайте малко път.

Общи условия

Активация на акаунт