Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 369
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 210
Ako съдя по мои дружки, никак не е лесно. Rolling Eyes
Но и приятелките за, които говоря, все бяха с големи претенции, тоя не ставал,
ония не знам си какво имал(нямал). Накрая все се завират при най-големите убитаци,
които ги използват малко за секс и им казват адиос маце! чукнаха вече 34 години, дори и деца не си направиха. някакъв егоизъм е също това.

Ще рече човек, че женещите се под 35 хич не подбират, а?

# 211
Зеринтия,тези задълбочени и ласкави разсъждения споделяла ли си ги с приятелките си?

# 212
Моите наблюдения са, че е рисково да споделяш подобни възгледи с конкретната личност- лесно се превръщаш в поредната завистлива, отегчена, и незадоволена, макар и омъжена, кучка ( друго).
Има някакъв заговор срещу тези жени, казвам ви.

# 213
Интересен въпрос.
Под 35, над 35 ... Непременно ли човек трябва да се ожени/омъжи? И изобщо от това да му зависи живота - какъв е социалния му статус.

# 214
Зеринтия,тези задълбочени и ласкави разсъждения споделяла ли си ги с приятелките си?

чукнали са вече 34 и дори деца не са си направили , сигурно и мозък не им е останал от старост, не могат да проникнат задълбочено в таз мисъл чутовна

# 215
  • София

чукнали са вече 34 и дори деца не са си направили - едва ли ще я разберат, сигурно и мозък не им е останал от старост

И егоизъм, не забравяй егоизма.

# 216
Има си жени, които и на 18 са достатъчно зрели, искат и могат да създадат семейство, да обгрижват себе си, мъж и деца. Има такива, познавам. Но има и достатъчно много, които са готови за това едва като наближат трийсетака. Тогава вече знаят какво искат, как да го постигнат, пък и макар позагубили младежката си свежест, умеещи доста по-добре отколкото на младини да бъдат красиви, женствени, елегантни. Хубаво е човек да се омъжи като му дойде времето. Нито по-рано, нито по-късно. Това при всеки е различно. Ако се чувстваш супер на 35 и пожелаеш да се задомиш - не би трябвало да имаш никакъв проблем. Ще го направиш от раз!  Peace

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 08:50 от Анонимен

# 217
Ама не се засягайте, защо се припознавате в тези мои дружки.
На мен ми е мъчно за тях, защото особено едната искаше много дете, пък след поредната си неуспешна връзка, беше забременяла и щастлива, а махна детето, не би ли следвало да го остави, ако наистина е искала точно това. Това е егоизъм, такива хора не искат реално семейство, искат принца на белия кон в целия му блясък, но той не съществува, няма го, мираж е. Сега живее точно с котки и куче и проклина мъжете.
Мишона, хехех добре ме подкачи, не му плащам аз, трудно ли е за вярване, еволюира си момчето, какво да го правиш, късметлия. Joy

# 218
Ама не се припознаваме, не се притеснявай.
А и сме се пласирали в правилния период без много много претенции  Mr. Green

# 219
  • София
Пласирани, пласирани, ама както се спомена по-назад, никой не е застрахован от излизане отново на пазара. Mr. Green

# 220
Напълно нормално е да се очаква нещо насреща, обичайно уважение, вярност, подкрепа, спокойни старини, добри деца...

Реално погледнато, ако някой наистина очаква всичко това на куп, и то като отплата за собствените му усилия в някаква насока, е меко казано леко нахален Simple Smile
Ако пък вземе да му се случи, то трябва да е наясно, че е имал дяволски късмет и нищо повече.

А нима мъжете не очакват същото?

# 221
Аз съм момче на 28 години и съм влюбен в жена на 38. Тя е мой приятел и колега юрист. Тя е прекрасна жена. Изключително красива и чаровна. Вярно, виждат се някой изменения на лицето, характерни за нейната възраст, но ми се струва че става все по-привлекателна. Много често се прокрадва тъга в нея, че наближава 40-те. Въздържам се да й го кажа, защото ме е страх да не се издам, но мисля, че тя е много красива жена и навършването на тези години ще я направят още по-прекрасна. Тя е интелигентна, мога да си говоря с нея за български писатели и за международни отношения, мога да пия бира и да обсъждам футбол. Тя е много успяла в кариерата си жена, издигнала се е в обществото и си е създала име. Тя ме амбицира да науча още един език, защото исках да изглеждам достойно в очите й.
Тя е неомъжена. Професията й е тежка и отговорна. Мъжете се плашат защото е успяла.  Аз винаги съм си падал по успели жени. Тя ме грабва всеки път когато я видя. Седим в някоя пицария и тя говори, цели 4 часа.Аз не, …харесва ми да я гледам, неoтразима е. Имаме разлика във възрастта и не смея да й призная чувствата си, защото отхвърли ли ги, губя я като приятел.

Жените над 35, 37 не са за изхвърляне, никак даже.

# 222
Пласирани, пласирани, ама както се спомена по-назад, никой не е застрахован от излизане отново на пазара. Mr. Green
Да, но едно е да излезеш пак на пазара на 35, отколкото да се пласираш като нова стока. Утвърдена марка.

# 223
Аз съм момче на 28 години и съм влюбен в жена на 38.
А, сега де!

# 224
  • София
кога ще се ожениш за нея?

Общи условия

Активация на акаунт