Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 012
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 225
Много хубаво, за тва 27 годишните, пак такива - умни, красиви, образовани и прочие, се чудим от къде да си намерим нормални гаджета - щот те са влюбени в 38 годишните.  Grinning

# 226
Пласирани, пласирани, ама както се спомена по-назад, никой не е застрахован от излизане отново на пазара. Mr. Green
Така, така, лошо няма, за читавите, които са втора употреба, няма притеснения, те пак ще намерят съмишленици и брачни партньори, да му мислят онези застоялата употреба с чистите души, те пак няма да може да се лансират и класират. Те си знаят защо, защото принцаааааааааааа го нямаааааа,(няма го бе) падна от коня отдавна. Joy
Край, точка.   bouquet

# 227
Много хубаво, за тва 27 годишните, пак такива - умни, красиви, образовани и прочие, се чудим от къде да си намерим нормални гаджета - щот те са влюбени в 38 годишните.  Grinning
Ми консервирайте се, колко са то 10 години! След туй ще имате опашка от кандидати.

# 228
  • София
Няма начин, ще чакате да стигнете до 37-мо нивво, и ще можете да си позволите 27-годишен!

# 229
Вие се шегувате, но една 38 годишна жена може да даде много на един мъж.

# 230
  • София
не се шегувам, затова питам кога ще се жениш за нея!

# 231
Вие се шегувате, но една 38 годишна жена може да даде много на един мъж.

Гаранция! При това и финансова! Peace
Таз година ще събирам и догодина що нещо ще дам на моя....
Щип бузки! С добри чувства!

# 232
Ще се въздържа, че и без това сега съм в гадно настроение  Grinning
След 10 години най-вероятно вече ще съм се самоубила от отчаяние, няма какво да се консервирам.

# 233
..................................................

Е,те точно от такова кумене,чудене,липса на смелост и липса на малка доза лудост хората си остават дълго време сами...някои и цял живот!  
В любовта освен разум човек трябва да може да използва и известна доза авантюризъм....

# 234
Жените на тази възраст търсят дъртаци, а аз не съм такъв.

# 235
..................................................

Е,те точно от такова кумене,чудене,липса на смелост и липса на малка доза лудост хората си остават дълго време сами...някои и цял живот!  
В любовта освен разум човек трябва да може да използва и известна доза авантюризъм....

Съгласна! Действай, бачеКико! Айде, поемай въздух и .... бух в дълбокото!

# 236
След 10 години най-вероятно вече ще съм се самоубила от отчаяние, няма какво да се консервирам.

Глупости па и ти! Виж ква тема за позитивното мислене има тъдява!

# 237
Мъжете се плашат,  защото е успяла.

напомняш за някого ; )) ,

# 238
Жените на тази възраст търсят дъртаци, а аз не съм такъв.
То не е лесно и да отглеждаш деца, но...

Както са ти казали пробвай - нищо не губиш. Може жената да е на същото мнение. Няма как да знаеш, а приятел не можеш да загубиш заради това.
Ако стане да я загубиш като приятел, значи не е толкова интелигентна, поне не и за жена на 38.

# 239

Глупости па и ти! Виж ква тема за позитивното мислене има тъдява!
Викаш да вземе да мисли позитивно и да забогатява, а да не се занимава с глупости...    И така става, Ео!

Общи условия

Активация на акаунт