Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 753
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 315
  • София
За щастие има мъже,които търсят и други качества в една жена .
Слава Богу.
Ако с външния си вид ще го задържам аз един мъж и ще си споделям с него живота ,по-хубу хич да не го привличам  Sick

Ти упорито продължаваш да се правиш на дръж ми шапката! Виж, че сама си го написала това "И", демек признаваш го, ама с половин уста. Ако действително  вярваш в това, което пишеш, ти предлагам да спреш да ходиш на козметик и да се гримираш и фризираш, пък тогава да видим какъв ще е резултатът. Приемаме по подразбиране, че имаш И другите качества. Остава да видим дали работи първата част от твърдението ти.

# 316
И аз съм сред толкова млади, Касита. Прекрасно е да се живее в заблуда, но за съжаление- Андариел е права  Simple Smile

Така е, пак казвам- хубаво е да си заблуден.

Сега сериозно- аз съм на 30. Между мен и 22-25-годишните не виждам особена разлика. Има невероятни млади жени сред тях, които и на 30, и на 50 вероятно ще изглеждат чудесно. Има и обратните случаи. Има и жени на 30 +, които са потресаващо занемарени и далеч от определението готини, но те сигурно са били такива и на 25.
Може би все още съм близко до възрастта на повечето си колеги и поради тази причина не се разграничавам от тях, дотолкова че да откривам фрапиращи разлики в нечия полза.
Това кои са по-готини- 25 и 35-годишните е безсмислено да се спори. Човек или е готин, или не е.

# 317
  • Paris, France
Доказано е, че за мъжете женската младост и физическата красота имат по-голяма тежест отколкото икономическия и умствен капитал. И да, с напредването на възрастта една жена става все по-непривлекателна за мъжете в общия случай.

Не е по-трудно жена да се ожени на 35 отколкото на 20, но на пазара за булки си важи принципа за търсене и предлагане. И ако мъже, които тя харесва не искат да се женят за нея трябва да намали изискванията си. А това не всяка жена го може или вижда смисъл да го прави. За мене семейството никога не е било цел и никога не бих намалила изискванията си, дори на 50 или 80 години.

Сега сериозно- аз съм на 30. Между мен и 22-25-годишните не виждам особена разлика. Има невероятни млади жени сред тях, които и на 30, и на 50 вероятно ще изглеждат чудесно.

И аз не виждам разлика между 20 и 30 годишните. След 35-40г хормоналните нива рязко падат и започва видимо стареене. Да, някои и на 70 ще изглеждат супер, но повечето не.

# 318
Доказано е, че за мъжете женската младост и физическата красота имат по-голяма тежест отколкото икономическия и умствен капитал.
Дрън дрън. Такива доказателства - с лопата да ги ринеш. То една лопата ...

# 319
RadoLin4eto_Mac!,не говоря за изключения,напротив,казвам,че повечето момичета в интервала 20-25 години въобще не са привлекателни.Което е странно,тъй като точно в този възрастов диапазон е най-лесно да изглеждаш добре-метаболизмът ти е по-бърз,кожата ти има нужда от далеч по-малко грижи и т.н.Въпреки това повечето имат наднормено тегло,целулит,стрии,замърсена кожа и каквото още се сетиш.И много често се получава една жена след определена възраст или събитие да започне да полага повече грижи за външния си вид и да изглежда по-добре,отколкото в студентските си години.

Андариел,повечето жени не са нито грозни,нито красиви,а някъде по средата,и за да задържат вниманието на един мъж са важни интелектът и характерът им.В противен случай той ще бъде привлечен от друга жена,чийто външен вид също е около тази среда,но пък има други качества.Да,понякога само красотата е достатъчна,но колко жени са чак толкова красиви?Те са пренебрежимо нисък процент на фона на останалите.

# 320
  • София
Каси, я по-сериозно с границите! Говорехме за 20-годишните, а не за 25-30! Между 20 и 30 са цели 10 години разлика! а иначе, то е ясно, че ще гледаш да се сравняваш с по-грозните, че ако тръгнеш с по-хубавите, ще ти се развали настроението. Една жена стиска до последно да минава за хубава, милиони часове и пари е готова да изхарчи. Суетата последна умира, също като мерака при мъжете.  Laughing

# 321
  • София
Гебура, вярвай си, щом искаш! Колко мъже, според теб, са готови да предпочетат умна пред хубава жена? Първо се пробват при хубавите, ако изобщо се престрашат да се пробват, и хубавиците като ги отсвирят, леко свиват изискванията, докато някоя им върже.
Но стана въпрос за младостта, а не толкова за красотата. Младите момичета винаги ще са с една младост напред и пред най-голямата красавица на 35.

# 322
Каси, я по-сериозно с границите! Говорехме за 20-годишните, а не за 25-30! Между 20 и 30 са цели 10 години разлика! а иначе, то е ясно, че ще гледаш да се сравняваш с по-грозните, че ако тръгнеш с по-хубавите, ще ти се развали настроението. Една жена стиска до последно да минава за хубава, милиони часове и пари е готова да изхарчи. Суетата последна умира, също като мерака при мъжете.  Laughing

Добре, пак ще повторя- между мен и 22-годишните разлика не виждам. Не уча с 20 годишни, с малко по-големи до към 25-26 най-много.
Суетна съм, но имам огледало, имам и очи. Виждам се не само в огледалото, а и в чуждите погледи. Сигурно са от съжаление. Simple Smile Ще ти се.  Mr. Green

# 323
  • София
о, никаква разлика, мен ако питаш, само 8 години!  Laughing Винаги съм се чудела на такова желание за състезаване с по-младите и оглеждане в чуждите очи.

# 324
  • Paris, France
Andariel, на 30 една жена с хубави гени спокойно бие повечето 22 годишни. А си има и изключения. Моят баща на 45 нямаше нито леко мека кожа, нито назолабиални гънки, нито бели коси, нито вдигаща се линия на косата. И мъжа ми няма. Но повечето 40-45 годишни мъже в София са жива трагедия. На някои и цици са им порастнали, че и по-големи от мойте  hahaha hahaha.

# 325
  • София
Касита, къде си тръгнала? Трийсетгодишна стара чанта такава! Laughing

# 326
о, никаква разлика, мен ако питаш, само 8 години!  Laughing Винаги съм се чудела на такова желание за състезаване с по-младите и оглеждане в чуждите очи.

Сега се сетих, защо ти и Вилико сте често много дразнещи- вадите думите от контекста. Никъде, подчертавам никъде не съм писала, че се състезавам. Споделям впечатленията си- по нищо не отстъпвам на по-младите си колежки.
Нито пък се сравнявам с много хубавите или с много грозните, защото съм нито много хубава, нито много грозна. Обикновена съм, както са и повечето, а сред тях, ако и да са с 8 години по-млади, не изглеждам по-различно. Има доста, които да, могат да си мечтаят да приличат на мен.  Mr. Green

# 327
  • София
Що намесвате сега гените и всичките 4ако"-та? Като хванем една голяма група млади момичета на по 20 и една голяма група млади жени на по 30 и още една група зрели жени на по 40, и без да им смятаме хубави-лоши, поддържани-неподдържани, накрая ще се окаже, че младите 20-годишни бият отвсякъде и 30-годишните, и 40-годишните, просто защото са млади, и оттам свежи и хубави. Не разбирам защо отричате очевидни неща, не бойте се, годините не болят, просто трябва да си ги носим с достойнство! Нна мен никога не ми е хрумвало дори на 30 да се сравнявам с по-младите  момичета, пък сега съвсем. Знаете ли какъв рахат е, много е добре така, не ме смятат за конкуренция, нито аз се опитвам да се меря с тях, и се разбираме чудесно! Така всеки си знае ареала и не се напъва да се доказва на другия.

# 328
Има голяма разлика между сегашните 35 и тези преди 20 години, както и между жена с две деца на 35 и такава без деца, дори в чисто физическо отношение.
Повечето жени на 35 знаят и как да се поддържат, но тези на 20 - омъжени просто на 35 не могат да се сравняват с 35 годишни.
Наблюденията сочат, че и разведените изглеждат по- добре от омъжените.
На 35 години една жена си изглежда много добре и се чувства много добре. Различията / осезателни/ започват от 43- 45 години. Все пак тези които са родили по- късно стареят по- бавно и по- късно влизат в менопауза.
За брака не ми се коментира. Просто живеещи заедно и не подписали се водеше за обществото женени, въпреки, че не са. След това се премина на семейства без брак. Дори и за мен ми е трудно да ги възприема.

# 329
Снеже, и аз с това започнах, че има разлика между днешната 30-35-годишна и тази от преди 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт