Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 372
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 435
  • Paris, France
Да, съгласна съм. Абсолютно. Като бях на 13г ме мислеха за 25-30 годишна а като станах на 25 ме питаха в автобусите ученически билет ли искам (до 16г). Точно така натечената "пъпи фат", подкожна мазнина ме състаряваше като много млада. Аз на 12 г съм влизала в дискотеки без проблем а след 23-24 постоянно ми искаха лична карта.

# 436
  • Варна
А тази на колко е?
Нарочно подбирам кадри от филми, а не обработени снимки от списания.

# 437
Оф, за какво е спора пак? Laughing
Ето ви "нормална" соц. жена на 60г., не актриса и селебърти, без операции и т.н

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 23:42 от $hantalche

# 438
# 439
  • Paris, France
Нещо тези години за нищо ги нямат някои! Ето на, и Невена - сравнява 16-18 с възрастта 20, че и скочи направо на 25! На 20 едно младо момиче нито е пубер на 16-17-18, нито е млада жена на 25. Мен ако питате, баш си е както трябва - свежа, сочна, хубава, с момичешки, но и по-женствени черти.

Ох, има момичета и момичета. Аз на 20 имах пълно лице без дефиниция (без да съм пълна). Всяка жена е в апогей на различна възраст.

# 440
http://prikachi.com/images/836/4345836U.jpg
добре си сложила 'нормална' с кавички жента младее доста  Mr. Green

# 441
Да ви кажа, освен ген.фактор, според мен за физ. красота исвежест на една жена има значение колко е обичана, глезена, как е емоционалното и здраве, дали мъжът й образува ядове или я носи на ръце.
Сигурна съм, че ако една година живея като Мимето от Обеля - да студувам по спирки, да ме псува мъжът ми и да влача деца по ясли и градини, работийки от 6 да 6 , а после да мия чинии и да тупам килими - еми казвам ви, за една година ще навъртя около 40-45 на външен изглед Rolling Eyes

# 442
  • Paris, France

На тази жена и личи, че е прекарала ранните си години без много слънце. Няма да се учудя ако е живяла на север - Скандинавия, Шотландия и подобни. Има спадане на меки тъкани но не и повреждане от слънце. На мене тя не ми прилича на българска жена от соца, сори. Даже не прилича на българка. Забележете широкия къс нос и вдлъбнатите зъбни дъги! Шанталче, къде я намери и познаваш ли я и сигурна ли си за възрастта и и соц-произхода?

# 443
ОК, махам жената, че не е коректно така без нейно знание. Peace

# 444

На тази жена и личи, че е прекарала ранните си години без много слънце. Няма да се учудя ако е живяла на север - Скандинавия, Шотландия и подобни. Има спадане на меки тъкани но не и повреждане от слънце. На мене тя не ми прилича на българска жена от соца, сори. Даже не прилича на българка. Забележете широкия къс нос и вдлъбнатите зъбни дъги! Шанталче, къде я намери и познаваш ли я и сигурна ли си за възрастта и и соц-произхода?
Права си, не  българка, но е от бивш соц страна. Peace

# 445
Не казах по-мъдри, а по-зрели за гледане на деца и семейство. Не е имало вникване в душите през пубертета, пазене на нежната ранима душа и прочие глупости, собствена стая, боядисване на косата и частни уроци. Направо са си знаели - ако не влезе да учи, най-естественото нещо е да се ожени и да гледа семейство. Пък и да влезе да учи, пак като завърши най-късно се жени. Няма "живее ми се, рано ми е, искам да обиколя света, искам да живея за себе си". И не е заради поощряването на раждаемостта или ергенския данък, просто така са билли възпитавани. Да, работата им е била сигурна, животът също, затова и казвам, че на същата възраст като нашата, те са изглеждали по-добре.

За тези неща мисля ,че допринасят и съвременните медии, шоубизнес, консуматорското общество дори... На мода са жените тип "Цецка и градът", най-важното нещо е митичната G-точка, или само тук прочетете за "100 секс-хватки, които бла-бла" и т.н.
Всъщност не твърдя, че това е точно проблемът, а някъде нещо се обърква в главите на хората, и вместо за реални проблеми, почваме да спорим за това да е вдигнат ли капака на тоалетната или не. ooooh! Че и разводи поради тази причина имало, или така съм чела за хАмериката.

Шанталче, права си напълно. Затова избягвам да давам определения за това кой как изглежда. Животът се отпечатва на лицата на хората.

# 446
Да ви кажа, освен ген.фактор, според мен за физ. красота исвежест на една жена има значение колко е обичана, глезена, как е емоционалното и здраве, дали мъжът й образува ядове или я носи на ръце.
Сигурна съм, че ако една година живея като Мимето от Обеля - да студувам по спирки, да ме псува мъжът ми и да влача деца по ясли и градини, работийки от 6 да 6 , а после да мия чинии и да тупам килими - еми казвам ви, за една година ще навъртя около 40-45 на външен изглед Rolling Eyes

Това е вярно. Познавам жена, която роди първото си дете на 15, второто на 16, живя много лошо с мъжа си- простак, алкохолик и побойник. На 18 приличаше на 40 г. жена. Ако не ми беше близка и аз нямаше да повярвам на колко е всъщност...Иначе, смятам, че алкохолът и цигарите също състаряват доста.

# 447
  • София

Прилича на рускиня и е на около 50-55.

# 448
  • Paris, France

За студа не е вярно. Аз се скапах откакто живеем тук и ходя по южни и слънчеви места. Докато живеех в Англия имах супер кожа. Аз цялата съм в старчески петна от горене на слънце по Карибите и Африка. Жени, които не се печат нямат такива. Мимето в Обеля да махне килимите. Само събират прах  hahaha. И да си купи миялна и готово. И да псува и тя.

Права си, не  българка, но е от бивш соц страна. Peace

Строят няма значение, икономическия статут и гените - да. Може да е от соц-страна, но ако е израстнала и живяла в Германия има по-голям шанс да остарее добре отколкото ако е живяла голяма част от живота си в Кувейт или Индия, например (заради климата, не стандарта).

Прилича на рускиня и е на около 50-55.

Антропологически да. Но стилът и не е на рускиня. Тук никоя рускиня няма да ходи на 60г с кафява коса. Или без грим. Рускините са намазани и изрусени и се обличат театрално.

# 449
Браво на Невена!
От север е жената, съвсем близо до границата с Финландия.
От годинини обаче живее в Германия Peace

Общи условия

Активация на акаунт