Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 269 880
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Ужас, значи викате още 5 години и после не мога да стъпя в дискотека, викате?  #Crazy Аз мислех долу-горе след толкова да почна да бръмча с щерката заедно.  Mr. Green

# 826
  • София
Еовин , повечето връзки започват точно като секс за една нощ.
Ами така е. Да не мислите, че аз като съм спала с мъжът ми за първи път,  съм си мислела да създавам семейство с него. Ни най-малко.
То после нещата се развиват, задълбочават и т.н

Аз забелязах, че точно жените, на които не им пука ще има ли връзка, ще няма ли, получават най-голям брой предложения за брак. ....

Абсолютно.
Честно казано и аз мисля така.
И мъжете безпогрешно разпознават девойката излязла на лов за съпруг и сериозна връзка- /разбирай обвързване/ и безхаберната такава.
И няма нищо общо с извънземна красавица или посредствена външност.

Защото според мен това е основният проблем на такива жени, дори и красиви, образовани, умни и прочие, започват да се чувстват притиснати от времето, годините и обществото, съответно печатът "търся съпруг" започва да им личи от километри и съответно влизат в позицията на губещи и как да кажа- безинтересни от мъжка гледна точка.

Докато безхаберниците с подчертан вкус към живота и собственото забавление и удоволствие, привличат от своя страна мъжкото внимание много по-лесно и не по-малко важно- много по-лесно го задържат трайно.

# 827
Toyko, ай сега си признай, че само те използват за черпене и за файтонджия  Laughing
До черпене не се стига. Аз първа среща не уговарям в заведение.

# 828
  • София
Toyko, ай сега си признай, че само те използват за черпене и за файтонджия  Laughing
Разходка в парка?  newsm78 Или литературно четене в библиотека?

# 829

в парка и в библиотека няма легла

# 830
  • София

в парка и в библиотека няма легла
А, значи на първа среща гледаш да я изчаластриш, но да не се минеш да я почерпиш една кафе с кола, а?  ooooh! ooooh! ooooh!

# 831
  • София
О, а къде? В елмаз точка ком?

Моля ви се, заведенията са пълни с жени в упоменатата възраст, забавляват се от сърце.
Пеят, танцуват и не чакат никой да им плаща сметките.
Ама пак им ги плащат понякога, за разлика от онези другите прекрасни, наточени и стоящи на бара като глътнали бастун, гледат лошо и се озъртат на всички посоки с надеждата някой да ги почерпи. Simple Smile

# 832
  • Kопенхаген
Само не ми казвай, че в този сибирски студ си правите романтични разходки в парка...

# 833

Докато безхаберниците с подчертан вкус към живота и собственото забавление и удоволствие, привличат от своя страна мъжкото внимание много по-лесно и не по-малко важно- много по-лесно го задържат трайно.

Точно така е, но това не се учи. Или го имаш вкуса към живота, забавленията и удоволствията или го нямаш. Много послушните момичета често имат проблеми и след като се оженят именно заради това. Имам две приятелки които така се разведоха. Мъжете им просто не можеха да ги траят вече. Единият се опитваше да оправи нещата и ми е казвал: "Кажи й да излиза някъде сама, да има и нейна си среда, да се забавлява". Другият нищо не казваше, просто взе да сменя любовниците една след друга, докато накрая не се влюби в едната и не заряза жена си до печката.

# 834
А, значи на първа среща гледаш да я изчаластриш, но да не се минеш да я почерпиш една кафе с кола, а?  ooooh! ooooh! ooooh!
Не е проблем и да не я изчеластря. Не е проблем и в заведение да отидем. Но при условие че всеки плаща това, което консумира. А българките още не са научени на такива обноски. Цупят се.

# 835
  • София
Абсолютно вярно.
Но се култивира до някаква степен, стига да попадне в подходяща среда.
Защото в друга среда, ще я разнищят и аха е станала на 30 и не се е обвързала трайно и се започва едно промиване на мозъка каква е стара мома, какво още чака, кога ще ражда и е съвсем естествено да даде отражение.

Не е проблем и да не я изчеластря. Не е проблем и в заведение да отидем. Но при условие че всеки плаща това, което консумира. А българките още не са научени на такива обноски. Цупят се.
Разбира се. Цупли с цупли.
Без никакви обноски и елементарно възпитание.

# 836
  • София
Ха... стигнахме и до темата, коя колко е дашна  Grinning Аз на моя му пуснах на втора среща...  Shocked На първата се направих на недостъпна и срамежлива...  Embarassed  Божкееееееее колко съм била задръстена....  newsm78

Имам конструктивно предложение- някой ентусиаст да пусне тема на тема "на коя среща спахте със сегашните си или бивши съпрузи/партньори, с които живеете?" С анкета, разбира се! Може да редактирате заглавието, но да е с тази идея.  Така ще разберем дали омъжените са пуснали на първа-втора-трета среща и дали ще се потвърди хипотезата, че сексът за една нощ може да доведе до брак.
Не обичам аз да пускам теми, така че ако на някого му харесва идеята, да действа!

# 837
  • София
Там е работата, че стандарта ти е двоен. Ти искаш да вземеш максимума на първа среща, а ти е проблем да платиш два лева сметка...Обидно е.
Аз пък съвсем сериозно не бих излизала с мъж, който не си прави труда да се опита да плати сметката. Не е до парите, а е кавалерски жест. Прави адски лошо впечатление. Освен това "навън" (извън Бг) мъжете не си позволяват такова отношение към дама, независимо дали имат по-дълбоки намерения към нея или е само позната, роднина и т.нат.

# 838
  • Kопенхаген
Ха... стигнахме и до темата, коя колко е дашна  Grinning Аз на моя му пуснах на втора среща...  Shocked На първата се направих на недостъпна и срамежлива...  Embarassed  Божкееееееее колко съм била задръстена....  newsm78

Имам конструктивно предложение- някой ентусиаст да пусне тема на тема "на коя среща спахте със сегашните си или бивши съпрузи/партньори, с които живеете?" С анкета, разбира се! Може да редактирате заглавието, но да е с тази идея.  Така ще разберем дали омъжените са пуснали на първа-втора-трета среща и дали ще се потвърди хипотезата, че сексът за една нощ може да доведе до брак.
Не обичам аз да пускам теми, така че ако на някого му харесва идеята, да действа!
Подкрепям напълно предложението.  Grinning

# 839
Аз пък съвсем сериозно не бих излизала с мъж, който не си прави труда да се опита да плати сметката. Не е до парите, а е кавалерски жест. Прави адски лошо впечатление. Освен това "навън" (извън Бг) мъжете не си позволяват такова отношение към дама, независимо дали имат по-дълбоки намерения към нея или е само позната, роднина и т.нат.
Какво е в чужбина и какво е в България. Кои са дами и кои кавалери. Фактите говорят: България в момента е световен шампион по стопяване на населението.
Още по темата:
http://www.konzertfilmer.de/alice/Alice-market-economy3-bg.html

Общи условия

Активация на акаунт