Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 979
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 365
[
Никой не ги пожелава за съпруги...освен футболисти.
Което е показателно....    Simple Smile[/b]
А между другото и Валери съм виждала - обядваше на съседна маса до мен в Хепи. Ми и той е много сладко дете, много е хубав наистина. (сега говориме само за външност, кой колко е тъп е друг въпрос Wink)

# 1 366
Най-обичам жени да говорят как други ама изобщо не са красиви без грим  Laughing

Радвам се, че съм ти доставила удоволствие с коментара си. Peace
Все пак, едва ли си толкова ограничена, че да не допускаш, че наистина не ми харесват и че това е МОЕТО мнение.
Щото видиш ли те си лягат до тях и стават до тях, та да са ги виждали  Whistling

Виждала съм ги по снимки. А и гримът не може да скрие носовете им. Mr. Green

И да обясняват как "стойностните" мъже не харесвали такива жени
Ами "стойностните" мъже да не са слепи  Thinking
Всеки обича да му радват окото ...
Или "стойностни" са само тези мъже, които не харесват въпросните две моми, които споменахме?

Аз специално, не съм споменала думата "стойностни". Казах, че определен тип си падат повече по такова "излъчване" като на въпросните.

А ти едва ли си толкова ограничена да смяташ, че всички жени, които плюят примерно по въпросните две девойки, са красавици неземни  Crazy
Пък нека се успокояват, че онези били еднодневки и "стойностните" мъже не ги харесват
Ако някоя се разпознава в думите ми, не е мой проблем
Аз си говоря общо  Whistling
Все пак не забравям, че тук са се събрали най-красивите, най-умните, най-желаните и тъ нъ жени  Naughty

# 1 367
с предварителната уговорка, че вероятно може да се дължи на  грешно мъжко обкръжение , но досега не съм срещнала мъж, който да не желае хубава/тук вкл1чвам сексапилна и добре изглеждаща/ млада жена, тип трофей. това там интелигентност и други започват да търсят едва по-късно, когато са /пре/открили всичко друго у нея. пак подчертавам - не става дума за футболисти, такъв и през крив макарон не съм виждала.

пс. а, да, забравих най-важното условие  - трябва и да може чисто финансово да си я позволи. иначе ще си остане само с плакненето на очите и гроздето все ще му е кисело Wink/тази била еднодневка, онази спала с 20 футболисти, пък него пропуснала  Wink/

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 11:00 от слънчева*

# 1 368
   Ей, че сте смешки....
   Всички тука ще върнете Валери Божинов, че бил тъп... Колко да е тъп, най обикновено момче, повечето хора не са гении.
   Това са просто определени типажи, с начин на живот който повечето хора не биха отказали, голяма материална задоволеност, лъскава визия и общо взето приятен. Никой не го и предлага на средностатистическите дами, каквито сме повечето тук (извинете), макар и иначе умни и красиви, така че е ненужно да го отхвърляте с такъв ужас... Joy

И да, обикновените, не знам дали са стойностни, щото това не са синоними, мъже, рядко си вземат жени-трофеи, просто не са им по джоба. Иначе вероятно биха.

Тъпотата е относителна величина.

# 1 369
Което е показателно....    Simple Smile[/b]

Е кой да ги пожелае, някой льольо, дето не може да им плати фон дьо тена с месечната си надница, макар иначе да е много прекрасен човек? То и той вероятно ги желае в мокрите си сънища, но се успокоява, че иначе са тъпи.
 Хич не е показателно даже.

# 1 370
Което е показателно....    Simple Smile[/b]

Е кой да ги пожелае, някой льольо, дето не може да им плати фон дьо тена с месечната си надница, макар иначе да е много прекрасен човек? То и той вероятно ги желае в мокрите си сънища, но се успокоява, че иначе са тъпи.
 Хич не е показателно даже.
Имах предвид мъжете,които са били с нея и определено могат да си я позволят...
..за Николета специално се носят легенди.И то не за бедни мъже....да не говорим, че й се носи славата на най-скъпо платената компаньонка.
Е,как пък нито един богат и умен мъж не реши, че я иска И за жена?
А я предпочитат за една нощ?!
Никой не говори за обикновени ,бедни мъже.Те и като  компаньонка едва ли могат да си я позволят...камо ли да й плащат цялата силиконизация и химизация по нея.    Laughing

# 1 371

Ти откъде знаеш? Може да я е поискал, но тя да е отказала. Всичко може да е, няма как да го знаеш нито ти, нито който и да е.

# 1 372
  • София - Рим и обратно
Абе като чета и го гледам този:

http://money.bg/news/id_1712112751

може да си позволи да плаща фон дьо тен-а на не една и две жени-трофеи. Но пък и виждам, че не се е оженил за такава. Жена му, според мен има фина външност, която не подчертава с нищо и е доста интелигентна. Няма вкус този човек!

# 1 373
Николета вече е семейна и то преди заветната 35 годишнина  и в момента е в напреднала бременност!Нека се концентрираме върху нашият си въпрос...Аз лично съм на 28 и темата лично ме вълнува, защото съм неомъжена!

# 1 374

Ти откъде знаеш? Може да я е поискал, но тя да е отказала. Всичко може да е, няма как да го знаеш нито ти, нито който и да е.
Не,не го знам със сигурност.
Но пък едва ли е чааак толкоз тъпа, та да откаже на заможен бизнесмен,за да ходи да гони футболисти...А може и да е,кой я знае....
Ти що не отказа на твоя баровец?   Laughing

# 1 375
 Ама чакай сега, на нея футболиста си и харесва. Живее в лукс според нейните изисквания, мъжът и я кефи, какво и е. За себе си е точно толкова успяла, колкото и Шарлопова.
 Хората си се избират да са си съответни.

# 1 376
Как да не я е поискал никой Николета  ooooh!
Нали е женена и чака дете?
Женена е за мъжа, който обича. На всичкото отгоре той е богат. Не е като да не я е поискал и взел никой, нали?
И надали е бил първият, който я е поискал, колкото и на някои да им се иска да е така  Wink

Кафе с мед, виждала ли си как изглежда жената на въпросния господин?
Аз съм я виждала и определено е много красива и поддържана

# 1 377
  • София - Рим и обратно

Хората си се избират да са си съответни.
А ето, това вече е приказка Simple Smile
Но да се твърди, че средноинтелигентен, небогат мъж няма да си вземе кукла барби, само защото не може да й купи гащите, е несериозно. Както виждаме, има много умни и свръх богати, които също не са си взели такава.

# 1 378
  • Paris, France
С як финансов трамплин мнозина могат да скочат високо. Като гледам другите спайски, не са достигнали финансовата висота на Виктория, но те не са Бекъм.  Wink
Между другото, би ли ми посочила една футболна съпруга, която преди брака си е била известна, със собствен бизнес, умна, красива, финансово независима, иначе казано, "грееща" със собствена светлина, а не светлоотразител на мъж футболист? В световен мащаб, може и да откриеш някоя, но у нас - тц.  Wink

Известна, красива, финансово независима, бизнес, брех! Е, на такава мъж изобщо не и трябва. Значи, футболистите, все пак, не са чак толкова лоши. Те не само не са лоши ами и як финансов трамплин. А някои от дамите тук твърдяха, че е едва ли не падение за една жена брака с такъв.

За Николета дето не се женела - е, тя 20г нямаше като се захвана с Божинов. Колко жени на нейната възраст в днешно време са женени?

Не виждам какво повече от един футболист би осигурил бизнесмена. А и е по-скучно с него за жена като гореописаните.

Абе като чета и го гледам този:

http://money.bg/news/id_1712112751

може да си позволи да плаща фон дьо тен-а на не една и две жени-трофеи. Но пък и виждам, че не се е оженил за такава. Жена му, според мен има фина външност, която не подчертава с нищо и е доста интелигентна. Няма вкус този човек!

Аз не бих могла и една нощ да преспя до такъв. Направо е плашещ. Помислих, че е Слави. Дете с такъв не бих имала. А жена му е много красива. Парите купуват красота. И едва ли някоя от 35+ годишните тук би го харесала. Не знам де, нека си кажат!

# 1 379

Не,не го знам със сигурност.
Но пък едва ли е чааак толкоз тъпа, та да откаже на заможен бизнесмен,за да ходи да гони футболисти...А може и да е,кой я знае....
Ти що не отказа на твоя баровец?   Laughing

Laughing Краси, момичето има избор. Защо да бъде с някой застаряващ само заради парите, като може да си е с млад, хубав и също толкова богат, който си харесва. Тя има избор, разбираш ли Wink, а не като тук някои, на които първият който им предложи и веднага се метат като риби, щото може друг да не дойде. Mr. Green
Когато си на 23г. и красива, може да  избереш според вкуса си най-дброто, което ти се предлага.
С това отговарям и на личният въпрос, който си ми задала Peace

Общи условия

Активация на акаунт