Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 801
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 485
Ох, ама много сте ми интересни с тази теория за изродената ценностна система. Всяка хубава жена се стреми към богат мъж, както и обратното. Винаги е било и ще бъде така.
Но този, богатият мъж, ще я обича ли, ще я цени ли...
Не, разбира се. Спи спокойно в гарсионерата си. Богатите мъже само бият, измъчват, изневеряват, връзват с вериги и нямаш думата за нищо...абе страшна мъка е   Whistling. Никога, за нищо на света не се хващай с богат, един съвет от мен  Naughty

# 1 486
Re: Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

Не  Simple Smile

# 1 487
Освен ако не искаш да се омъжиш за Доронин  Joy

# 1 488
Шанталче,богатите също се делят на прости-умни,интелигентни - не до там.
Също така - много ама много зависи как точно са станали богати,за да определим поведението им след това. При всички случаи парите не са показател за това дали един мъж ще обича , уважава и държи на жена си.

# 1 489
Също така - много ама много зависи как точно са станали богати,за да определим поведението им след това.
А, сега и на подгрупи остана да ги разделиме Rolling Eyes Laughing
Давай, направи анализ. Ще ти кажа моят мъж от къде има пари, да видя какъв профил ще му направиш Mr. Green

# 1 490
Също така - много ама много зависи как точно са станали богати,за да определим поведението им след това.
А, сега и на подгрупи остана да ги разделиме Rolling Eyes Laughing
Давай, направи анализ. Ще ти кажа моят мъж от къде има пари, да видя какъв профил ще му направиш Mr. Green

Е,ти какво искаш да кажеш,че всички богати са умни и всеотдайни прекрасни и любящи,а всички бедни живеещи в панелки се бият,плюят,изневеряват и са прости ли ?

# 1 491
Няма значение дали е богата, важно е да може да обича!

# 1 492
Ох, ама много сте ми интересни с тази теория за изродената ценностна система. Всяка хубава жена се стреми към богат мъж, както и обратното. Винаги е било и ще бъде така.
Но този, богатият мъж, ще я обича ли, ще я цени ли...
Не, разбира се. Спи спокойно в гарсионерата си. Богатите мъже само бият, измъчват, изневеряват, връзват с вериги и нямаш думата за нищо...абе страшна мъка е   Whistling. Никога, за нищо на света не се хващай с богат, един съвет от мен  Naughty

Joy Joy Joy

# 1 493
 Joy
Ох!
Просто е по-трудничко за хванеш богат, щото и той вече пък има по-така претенции.
То гроздето....

# 1 494
Лично аз съм омъжена още от студентските си години, но приятелки и колежки в тази ситуация - 37-38 г., неомъжени, напоследък все по-често ми се оплакват колко трудно е  да се обвържат с мъж. а на тази възраст вече изпадат в стрес, че изпускат момента за деца. една ми каза, че се притеснява дали чувствата им ще издържат на годините. втора ходи вече втора година с подходящ, и двамата имат редовна работа и доходи, но той нещо се ослушва. а приятелката ми, понеже е деликатен човек, не иска да го притиска с въпроса кога ще се женят и т.н. оплака ми се, че в тази възрастова група "сгледата" между неангажирани е лишена от особена романтика, често надделявали делови съображения. и още други слушам - този ли, онзи ли; този имал бизнес, ама другият повече й харесвал. и така - годините си минават.
аз дето понякога ме е жал, че съм се дала съвсем млада - на 22 г., сега изведнъж се почувствах като късметлийка, че толкова години вече се оправям с деца, работа и слугинаж около печката.  но наистина толкова ли е трудно да се събереш с някого след 35 г.?

Това ми напомни за кадри от филма "Москва не вярва на сълзи"

- А какво ни говореше "на нашата възраст е невъзможно да се влюбиш, всички недостатъци на човека се виждат....списания някакви ни четеше...."
- А той няма недостатъци.

http://www.youtube.com/watch?v=ctDthAuLCiU

Истинска любов на всякаква възраст се среща трудно. На млада възраст хората се събират и без особено силни чувства и после си живеят от привързаност един към друг. Но случи ли се голямата любов, тя просто се случва и няма тук възрасти.

Омъжването не може да бъде самоцел. Дори във филма красноречиво е показана тази тенденция. Гониш ли интерес, винаги оставаш с разбитото корито.

# 1 495
  • София
аман вече с това грозде! що пък мислите, че непременно всяка жена иска даа хване някй богат? Просто богат! Или прост богат! Богат, може и прост! Ама да е богат!

# 1 496
  • Once there was a Hushpuppy...
Оффф, то пък сега богат...Какъв богат, какви 5 лева, нали темата е дали е лесно да си хване мъж една жена след 35г. Joy Joy Joy
Май, ако го хване не трябва да е много придирчива към благосъстоянието му Laughing Mr. Green Mr. Green

# 1 497
Ех...нямате ли си други проблеми, се питам аз. newsm78. Хабите нерви за глупости. Я си дръпнете едно готино филмче и си го изгледайте на чаша вино. Wink

# 1 498
  • Варна
Joy
Ох!
Просто е по-трудничко за хванеш богат, щото и той вече пък има по-така претенции.
То гроздето....

Има и друг вариант - хубава жена си, но проста (не изключва интелигентна, да не се обърка някой) - не се целиш в богат! Язък! А можеше и да успееш, кой знае, кой знае ...
Аз га бях хубавица, богатите не ги даваха по ТВ-то ...тюх

# 1 499
Ех...нямате ли си други проблеми, се питам аз. newsm78. Хабите нерви за глупости. Я си дръпнете едно готино филмче и си го изгледайте на чаша вино. Wink

Тегленето на филми е подсъдно  Naughty Crazy

Общи условия

Активация на акаунт