Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 784
  • 5 581
  •   2
Отговори
# 1 665
 Разбира се, само с едната гола любов се отхранват деца! И на 35, и на 65, само любов да има и настава такъв живот....
Токът сам се плаща, с любов! Същото за водата и другите режиини.
Адски ще ми е кеф, някой да ме люби до безкрай и да дреме на дивана, моя диван, в моето жилище, а аз да гърбя за двама възрастни и две, примерно, деца!
С едната гола любов...

# 1 666
Между харесване и любов има голяма разлика.
Да хвърчиш в облаците на 35+ не е особено разумно.

# 1 667
Разбира се, само с едната гола любов се отхранват деца! И на 35, и на 65, само любов да има и настава такъв живот....
Токът сам се плаща, с любов! Същото за водата и другите режиини.
Адски ще ми е кеф, някой да ме люби до безкрай и да дреме на дивана, моя диван, в моето жилище, а аз да гърбя за двама възрастни и две, примерно, деца!
С едната гола любов...

Защо автоматично съществуването на любов предполага липса на всичко останало ?

# 1 668
Въобще не предполага, но обратното съществуването само на любов може да предположи това и то на тази възраст.
Не, че хората не се влюбват и някой зарязват всичко заради любов, но ако решиш да имаш семейство и деца не е лошо да се замислиш и върху другите неща.
На 18+ имаш възможност да градиш, но ако и 35+ не си се установил някак в живота, то поне не трябва да въвличаш други хора.

# 1 669
Въобще не предполага, но обратното съществуването само на любов може да предположи това и то на тази възраст.
Не, че хората не се влюбват и някой зарязват всичко заради любов, но ако решиш да имаш семейство и деца не е лошо да се замислиш и върху другите неща.
На 18+ имаш възможност да градиш, но ако и 35+ не си се установил някак в живота, то поне не трябва да въвличаш други хора.

Това,че някой не би приел за себе си връзка,в която няма любов съвсем не означава , че би приел липса на някакви други неща. Приоритите на хората са различни.
Аз не бих могла да живея с някого ако нямам любов. Независимо от всичко друго,което би ми предложил. Да ,бих се замислила върху другите неща - ако е налице любовта,а ако не е изобщо не бих се замислила за каквото и да е друго.

# 1 670
Тя любов възниква не случайно и не към случаен. А като правило към подобен. "Подобните се привличат от подобните, а безподобните от безподобните"   Mr. Green - както викаше човек, който безкрайно уважавам. И пак от него- "Пчелите налитат на мед, а мухите на л-но."  Ако имаш "л-но" на дивана, което издържаш, значи си го заслужаваш.

# 1 671
  • София

За да има Вселенска справедливост.  Wink

аз същщо не виждам причини за противопостовяне. Във всеки случай и на 25, и на 35, и на 45  бих се омъжила по любов.

# 1 672
 Имам чувството, че някои не правят разлика между любов и влюбеност, а те са доста различни.

# 1 673
  • София
защо да  не правят разлика?

# 1 674
Любовта е нещо идеално, а проституцията нещо реално.

И ако за по-голямата част от хората, щастието от взаимна любов е утопия, то с проституция всеки се конфронтира.

В цивилизованото общество е прието е да се мотивира желанието за сексуална връзка или за продължаване на вече съществуваща сексуална връзка, с любов. Както и нежеланието за секс или решението да се прекратят съществуващи сексуални отношения, се обясняват с липса на любов, а не с липса на материална изгода.

Още по темата:
http://www.konzertfilmer.de/alice/Alice-love.html

# 1 675
# 1 676
Toyko ти към коя възрастова група спадаш? Струва ми се, че си над 40. Тази тема не е за такива като теб и Митьо пищова.

# 1 677
  • София
112 страници и още не сте разбрали, че не е трудно да се омъжиш след 35, тредно е да останеш омъжена.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 678
Toyko ти към коя възрастова група спадаш? Струва ми се, че си над 40. Тази тема не е за такива като теб и Митьо пищова.

Искаш да кажеш, темата е за такива, дето питат: "Кажи ми к'ва кола караш, за да ти кажа дали ще ме чукаш"?

# 1 679
112 страници и още не сте разбрали, че не е трудно да се омъжиш след 35, тредно е да останеш омъжена.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 bouquet
Аз това го казах още в началото + трудно е да се омъжиш за какъвто искаш, още по- трудно е да се запази такъв.

Общи условия

Активация на акаунт