Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 403
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 715
Туй то- детска му работа- ти го поздравяваш, то обижда. Как да не го поздравиш подобаващо.  Laughing

# 2 716
  • BG
Benisima , че то сметките разделени на две са по-малки...Доста често хората и за това се събират от две квартири в една.  Wink
Не би ми харесало синът ми да се ожени на 21. Най-малкото няма да е имал достатъчно база за сравнение, за да е сигурен в изборът си. Но пък вероятно като всяка свекърва все няма да съм доволна, така че и на 21, и на 41 - булката все няма да е достатъчно добра за чедото.  Mr. Green

Да, де, Клеми, ама те не се събират само като съквартиранти и за да делят сметките ( така правят и по три-четири момичета или момчета в един апарт.), а точно за да са като семейство. Ревнуват се, дебнат се, кой в колко се е прибрал, не могат едни яйца да си изпържат, ама нали...И при най-малката кавга - айде момите при мама да ривем, мъжките - в най-близката кръчмичка с другари...Как ли пък не беше успял някой да ме върже на тази възраст да му пера чорапите. Мба!

Ох, току заметем темата на нинам си къде.... Grinning

# 2 717
" Направих баща ми на 42 години дядо, той и досега не може да възприеме, че има внук. Баба ми е станала баба на 37. Винаги я възприемах като стара, а сега аз съм на толкова" .

Точно това имах предвид. Като станеш майка, или баща на 20 и... не става ли това вече край на младежкостта Grinning, независимо как изглеждаш, може да си изглеждаш перфектно, но вече си майка, а не мацка...
 Не че има нещо лошо, много момичета мечтаят и искат да са майки, а не мацки.
  Но не сте ли се чувствали някак си преждевременно зрели, това имам предвид към оженилите се рано...

Вили, Джуди, явно за вас това не важи, ще ви изкажа на госпожата, аааа....

# 2 718
  • Tам през Атлантическия океан
ЕеееГати тази тема ще чукне 200  Mr. Green

Още се чудя че не е отишла в аналите  Laughing

# 2 719
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, наистина защо още не я затварят newsm78 Всичко е казана по 1000 пъти поне. Ама, пък си пишем хубаво hahaha
Ирис - ние не сме от случая с бебе след сватбата Peace

# 2 720
Туй то- детска му работа- ти го поздравяваш, то обижда. Как да не го поздравиш подобаващо.  Laughing

Joy Joy Joy Сърби те, мила, сърби те - не се ли виждаш - не можеш се откъсна, а мен поздравяваш!

# 2 721
  • Бургас
след 182 страници така и не успях да разбера какво толкова се дели тук, че се кълвете така newsm78

# 2 722
ха,ха,ха  _az_  - шегуваш ли се?

# 2 723
......................аз искам да кажа че дали ще бъда с този мъж или с друг, или дори с трети - винаги ще искам и ще се стремя да бъда с мъж. Защото мъжете са еднакви и това, че ще се разведеш и ще си хванеш друг не е гаранция че ще станеш по-щастлива или че той няма да си хвърля чорапите...........
Е, кой генерализира?    Laughing
Ти как разбираш собствената си мислА, и особено болднатото?    Mr. Green
Щото, четейки горното, аз те разбирам точно така: "Няма значение кой мъж ще е.Пешо прилича на Тошо, той пък на Гошо, дето прилича на Пенчо......що да губя време да сменям тоя с оня....?Всичките пърдят и мятат чорапите под масата!"

# 2 724
Краси - според мен искаше да каже, че всеки има трески за дялкане и идеален надали ще намери, затова - вместо да гони дивото - си стои при питомното, ама... Wink

# 2 725
  • Tам през Атлантическия океан
след 182 страници така и не успях да разбера какво толкова се дели тук, че се кълвете така newsm78

Бе то и аз кълвях по едно време  Mr. Green ама писва  Wink едно и тоже само  Grinning

Гледам някои подържат пстоянно темпо тук  Laughing

# 2 726
е, някои, някои - тя е една Laughing.

# 2 727
  • Бургас
ха,ха,ха  _az_  - шегуваш ли се?
съвсем не  Grinning

# 2 728
  • София
Веднъж при Абу Ханифе дошла жена и му казала:
-Преди две години ти сключи никах (брак) между мен и мъжа ми. Сега искам да ни разведеш. Не желая повече да живея с него.
-А защо искаш да ви разведа? - поинтересувал се Абу Ханифе.
-Защото всички други мъже се прибират навреме вкъщи, само моят винаги закъснява и затова се караме всеки ден.
-И това ли е единственият проблем?
-Да, не искам да живея с такъв развейпрах!
-Добре, ще ви разведа, но при едно условие - преди това да изпечеш и да ми донесеш една вкусна погача. Но за нея нищо да не взимаш от къщи - нито вода, нито сол, нито брашно. Всичко вземи от съседките и им обясни защо искаш продукти от тях.
Жената се отправила към къщи и се хванала за работа. Отишла при най-близката съседка Мариам и я помолила за чаша вода.
-Да не ви е пресъхнал кладенецът? - учудила се съседката.
-Не, отидох при имама да го моля да ни разведе с мъжа ми и за да го направи, той поиска да му омеся пита с чужди продукти.
-Ти пък да видиш моят мъж какъв е! - възкликнала Мариам и започнала да се оплаква.
Същата история се повторила и при Асие, която помолила за лъжица сол. И при третата, и при четвъртата съседка. Където кажела за какво са и продукти назаем, жените отваряли ей такива усти "ти да видиш моят мъж какъв е!" и забравяли да ги затворят.
Накрая жената изпекла прекрасна пита и я занесла на имама.
-Със здраве да се гостите ти и семейството ти! - казала тя. - Но вече не искам да се развеждам.
-Защо? - направил се на изненадан Абу Ханифе.
-Оказа се, че моят мъж е най-добър от всички! - засмяла се жената.

# 2 729
Краси - добре, че беше Вилико да ти го обясни, ох и аз пък да ти обясни мислАта ми Mr. Green
Я, кажи ти сега до кога чака,за да се омъжиш?
И твоя мъж сигурно е от идеалните, също като на съфорумките с много претенции, щото е нормално още от детската градина момиченцето да има претенции Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт