Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 386
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 730
Цитат на:  link=topic=637686.msg21905476#msg21905476 date=1336480045
    Вили, Джуди, явно за вас това не важи, ще ви изкажа на госпожата, аааа....

А, тя Вилико още вчера по някое време почна да ме плаши кой какво от ценната тема щял да забърше и аз тръпна ли тръпна... Cry

след 182 страници така и не успях да разбера какво толкова се дели тук, че се кълвете така newsm78

Темата е тип "лаф да става". Много весели хрумки- свестните се били изпоженили до нам колко си години, тези над 35 неженени чакали да си спретнат сватба и да задуят с яхта, мъжете били еднакви и трябва да ги научиш да си редят чорапите и гащите, хората били също копие на родителите си след нам каква възраст. Изоглавяват се, един вид, все към лошо, то е ясно.
Не ги знам предходните страници, маса ти четиво съм опущила, но айде- няма да се връщаме и там. Ще да има кой да ги е запомнил- за поколенията. 
А, като беше на 135 стр. четях заглавието на темата като "Толкова ли е трудно да се омъжиш на 135 г.".

# 2 731
Джуд - съмсев сериозно сега те питам - не усещаш ли, че съвсем не падаш по-долу от вилико, която обвиняваш в "детска градина?  Thinking

# 2 732
  • Once there was a Hushpuppy...
Judy - Ама, чакай малко!!!!
За мен са еднакви мъжете - за вас останалите нека са си различни!

# 2 733

след 182 страници така и не успях да разбера какво толкова се дели тук, че се кълвете така newsm78

Темата е тип "лаф да става". Много весели хрумки- свестните се били изпоженили до нам колко си години, тези над 35 неженени чакали да си спретнат сватба и да задуят с яхта, мъжете били еднакви и трябва да ги научиш да си редят чорапите и гащите, хората били също копие на родителите си след нам каква възраст. Изоглавяват се, един вид, все към лошо, то е ясно.
Не ги знам предходните страници, маса ти четиво съм опущила, но айде- няма да се връщаме и там. Ще да има кой да ги е запомнил- за поколенията. 

Ама и гащите ли?!  Embarassed Confused Embarassed За чорапите си знаех, че трябва да се приучи навреме и по възможност коша за пране да се постави на удобно място, така че благоверният да си мисли, че това му е като баскетболния кош и да се кефи чак...  Mr. Green
Боже, а аз досега съм си мислела, че имам мъж..., а то... 

# 2 734

Не разбра ли, че нямаш/ме право на собствено мнение, ако масата каже?

# 2 735
Защо Judy?
То тези тези са известни. Само, че времената се менят.
" Ако до ако до 25 не създадеш семейство, до 30 не построиш къща и не посадиш дърво..."
" Крушата не пада по- далече от дървото"
" Всички свестни мъже са женени" " Всички мъже са чели от една книга" " Не сменяш мъжете, а само лошите им качества".

# 2 736

Абе не бързам, бе! Че аз какво по- различно казах, нали баш това: "мъжете били еднакви".
Ей- на, как подобаващо цитирам, с уважение- забелязала съм, отразила съм идеята.
Ето и Снежа е забелязала и отразила.
Може и други да цитират пак. Изчакай. Ще те уважат. Гаранция.
Ако ровнем по- назад, може и да издадем нов съвременен сборник с мъдрости.

# 2 737
  • Бургас
лаф, лаф...ама като гледам доста загрубява играта на моменти. то не бе мерене на години, на красота, на мъжове, на плодовитост, на пари..пфуу. прочетох цялата тема  Mr. Green

от цялата работа разбрах, че семейното щастие се крие в мърсните чорапи  Joy мъжки или женски? щото аз искам някой да обира моите  Mr. Green

# 2 738
Балкона се опразни, зрители няма - някои хора могат вече да спрат със спама!

# 2 739
прочетох цялата тема  Mr. Green

Хвалла таквизи самоотверженици, хвалла!  bouquet

Балкона се опразни, зрители няма - някои хора могат вече да спрат със спама!
То това следва да е към вълнуващите се от аплодисменти. Ние тук не сме от тях, нас ни интересува науката, ето- труд се очертава да се напише.

# 2 740
Краси ..........
И твоя мъж сигурно е от идеалните.................................
Моят мъж е идеален за мен.Със своите човешки качества, недостатъци, особености.....
Той бе 4-та ми сериозна връзка.Прибавям и краткотрайните, несериозните    Mr. Green   ами, всички бяха РАЗЛИЧНИ.Един с един не си приличаха по нищо.Освен , че бяха от мъжки пол.Различни характери, различно отношение към мен, различно отношение към живота...........
Всъщност, приличаха си по едно нещо-всички много обичаха секса.Ама не знам дали може да се брои за  прилика    Mr. Green   то май няма човек на 20 и няколко, който да не го обича....  Laughing

# 2 741
  • Пловдив
Осъзнавам, че няма някой да дойде в къщи и да ме потърси, или на работата или в кварталното заведение, където предимно ходим, но...

Ми докато"осъзнаваш"по тоя начин нещата,май верно ще си сама..Аз пък винаги съм казвал,че на крака ще ми дойде,и няма да търся нищо..и верно на крака ми дойде..
Важното е човек да е самодостатъчен и щастлив.Сам или не..Другото са подробности.. Колко има"семейни"и въпреки това толкова сами..

А от къде си извади извода, че аз не съм си самодостатъчна и щастлива ? А още повече - как разбра, че съм сама ?!?? И май не схващаш целия смисъл на мнението ми. А и да го схващаш - отговорът ти звучи заядливо и самодоволно, което пак не е приятно.

# 2 742
Според мен.. умните мъжете са хукнали към Австралия.. пък вий си ги търсете тука!!!  Mr. Green

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2012/05/09/ergenska-susha- … avstraliia.158264

# 2 743
sote-full - да, имаш право, ама аз имам един умен приятел, ергенче/не е женен, но има дете, за което пък не го е еня/. Та,момчето се завърна от там наскоро, след пореден опит да забегне нанякъде, уж завинаги hahaha. Мой набор е, ако има желаещи 35+ да им го препоръчам Mr. Green

# 2 744
След такава "реклама" едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт