Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 343
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 760
Вилико, хубаво да се даде детето на баща му, но питаш ли го, дали той го иска? Защото познавам не един и двама, които забравят за децата си и няма сила, която да ги накара да ги потърсят. Единият е моят баща- напуска дома ни и никога повече не се сеща, че ме има. За другия писах- трето дете има, другите две изобщо не ги и търси, а ги вижда. Булките му, и трите, са от съседни блокове.  Mr. Green

О, да, аз също не съм виждала баща си от дете. Просто забрави, че ме има.
Не казвам, че не се случва, но просто понякога има доста обстоятелства, които влияят, само това.

П.П. моят познат вече няма връзка с тях, те са заминали някъде си...

Няма сила която да може да ти отнеме детето.Наистина не разбирам израза "бивш родител" или "бившо дете".
Добре, че не си попадала на такива случки, гадно е, но ги има.
В това можеш да вярваш.

В кое  newsm78

# 2 761
В това да ти отнеме другия родител детето завинаги, освен ако си два метра под земята.
Дори и граждански права да ти отнемат става по определен начин и с условия.
Тук стой въпросът за другия родител.

# 2 762
  • София - Рим и обратно

О, да, аз също не съм виждала баща си от дете. Просто забрави, че ме има.
Не казвам, че не се случва, но просто понякога има доста обстоятелства, които влияят, само това.

Оф. той и моят до ден днешен ми се жалва в редките случаи /по веднъж на 2-3 години/, когато се видим - "ами те не те даваха....ама те ме гонеха..." Rolling Eyes. То така много удобничко.
Що не вземе мен някой да ме изгони или да не ми дава детето и аз да свия рамене....ми не ми го дават ooooh!

# 2 763
В това да ти отнеме другия родител детето завинаги, освен ако си два метра под земята.

Веднага се сещам за панаирите пред камерите дори на българина- баша, на когото със сила му взеха децата, тогава съм плакала  Tired

Кафе - факт е, че 90% от децата остават с майките си след развод, така че - не е същото  Wink
Но не искам да споря, който иска да вярва.

# 2 764
  • София
И аз плаках, ама за майката.
Толкова време да са й взели децата, да ги настройват срещу нея до такава степен, че от мисълта, че ще ходят при нея да се дърпат и крещят по този начин  ooooh! Представяш ли си какво им е говорено на тези деца за майка им? Направо бях изтръпнала тогава от ужас.

# 2 765
Веднага се сещам за панаирите пред камерите дори на българина- баша, на когото със сила му взеха децата, тогава съм плакала  Tired

И му е забранено да ги вижда?
Може и такива закони някъде да съществуват, но законите се нарушават.

# 2 766
Не знам кой е прав и кой крив, аз плаках, защото беше отвратителен начинът! Ето това точно е панаир - за какъвто назад споменах.

Снежа - на сила нещата не стават често. Можеш да си играеш на думи, да се оповаваш на закони и тн, но аз с очите си съм виждала другата реалност. Там, където и най-добрите хора могат да бъдат смазани от обстоятелствата. Както и да е, казах, че не ми се спори.

# 2 767
Снежа - на сила нещата не стават често.
Напротив, точно на сила стават често.
Лошото е, че с добро не стават.

# 2 768
Никакви панаири не биха се случили в съда - подава оплакване, постановяват кога и как да вижда детето. Толкоз. Законът перфектно пази интересите на бащата по отношение режима на свиждане. Не се водят дела - защо майката не давала детето в уреченето време - съдът постановява, майката изпълнява. Не си е защитил интересите товоят познат, нека си потърси правата.
Ако майката вече е направила панаир от рода на "той ме бие" - бих го разбрала да не иска да продължава с цирковете. Не че в България съм чувала да има такива случаи, но в САЩ могат да ти изкарат ограничителна заповед само защото си казал "здрасти" на бившата.

# 2 769
  • София - Рим и обратно

Кафе - факт е, че 90% от децата остават с майките си след развод, така че - не е същото  Wink
Но не искам да споря, който иска да вярва.

Да, остават си и така е редно - децата си вървят с майката.
Но няма за мен основателна причина да прекъснеш връзката с детето си, дори не живеейки с него.

# 2 770
  • Колибите
Леко повдигам темата, само за да кажа, че благодаря на gioia, Judy, Обич Синеока и Невена,  на които не успях да отговоря специално.
Също и на всички момичета, с които обсъдихме моята част от темата Simple Smile.
А за детето, Judy, показва лентичката.

Peace

# 2 771
Розмариня, аз лентичките изобщо не ги гледам, та не съм се сетила да видя, че "очакваш" и то дъщеричка.
Розовее или синее и не гледам, пусто!
Нали няма спънки сега?

# 2 772
  • София
Розмариня, на мен са ми изключени в настройките всякакви картинки, на лентичката ти сега я погледнах. Доста е объркваща - помислих, че си бременна и преносваш с няколко дни.

# 2 773
Аз не мога да проумея какво е това дълго чакане! Какви са тези проучвания?

# 2 774
Аз не мога да проумея какво е това дълго чакане! Какви са тези проучвания?

newsm78 Какво чакаме дълго?

Общи условия

Активация на акаунт