Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 372
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Бургас
но има дете, за което пък не го е еня
винаги съм се чудила как такива се пласират втори път.

# 2 746

Познавам един- пласира се за трети път.  ooooh!

# 2 747
  • Варна

Защото редът е друг - първо се пласира втори път, а после отсвирва детето.

# 2 748
  • София - Рим и обратно
О, пласират се и още как. Пълно е с кухи лейки дето смятат за преимущество това, че не се интересува от детето си. Все едно за тяхното няма да е същия ... .

# 2 749
О, пласират се и още как. Пълно е с кухи лейки дето смятат за преимущество това, че не се интересува от детето си. Все едно за тяхното няма да е същия ... .

Обаче наистина може за второто да не е същия.
За отношението към детето от бивш брак - огромна роля играе и бившата съпруга. Повечето от тях започват да плюят по таткото, да го чернят, това опропастява и връзката - баща-дете в един момент.

# 2 750
Има и такива, наричат се кукувици, оплождат и захождат.

# 2 751
  • Once there was a Hushpuppy...
Ха,ха, тъпо е но при него е малко по-сложно отколкото той самия би искал, чак не знам дали да разказвам тук.....Но, той си искаше жената и детето/чужденка естествено/, но има властна майка, която ги раздели и горе-долу му определя целия живот. И за детето не беше съгласна да се полагат грижи, абе въобще.......страшно/майката на бебето беше наркоманка......сложно, с детето също нещо......бе не е за разправяне/ Та, сега ще питате какъв е този мъж, дето майка му да го командва? Ами колкото и да е странно и такива съществуват, все пак историите за такива мъже не са само плод на измислици.....Трудно е, преди съм го смятала за гадняр, но понеже знам как е израстнал и дори понякога ми е било жал, живот!

# 2 752
  • Варна
Повечето от тях започват да плюят по таткото, да го чернят, това опропастява и връзката - баща-дете в един момент.

И когато детето е бебе ли, Вилико? Или на 1-2 годинки?

Нищо не оправдава липсата на желание за близост с детето, хайде да не вадим от девет кладенеца вода в защита на онеправдания бивш съпруг, плавно преминал в бивш родител.

# 2 753
Няма сила която да може да ти отнеме детето.
Наистина не разбирам израза "бивш родител" или "бившо дете".

# 2 754
  • Бургас
ми дано се вземе в ръце твоят познат RadoLin4eto_Mac!. вече е възрастен човек и носи отговорност и за дете. или би трябвало.
а всеки си има някакъв багаж или лична драма. обичайна или необичайна, като е лична най-боли. и все е сложно.

# 2 755
Повечето от тях започват да плюят по таткото, да го чернят, това опропастява и връзката - баща-дете в един момент.

И когато детето е бебе ли, Вилико? Или на 1-2 годинки?

Нищо не оправдава липсата на желание за близост с детето, хайде да не вадим от девет кладенеца вода в защита на онеправдания бивш съпруг, плавно преминал в бивш родител.

Ментова - хайде и пък да не съдим хората ей така просто  Stop
Виждала съм с очите си какво става, когато отношенията майка-баща се обтегнати - ами децата страдат, факт е!
Имам такива познати - майката не даваше от самото начало още да вижда бебето, криеше се, не го допускаше, той не отиде в съда, за да не прави повече панаири. Сега си има нова жена и дете, определено не е нехаен...Случки много по света.

Няма сила която да може да ти отнеме детето.Наистина не разбирам израза "бивш родител" или "бившо дете".

Добре, че не си попадала на такива случки, гадно е, но ги има.

# 2 756
Вилико, хубаво да се даде детето на баща му, но питаш ли го, дали той го иска? Защото познавам не един и двама, които забравят за децата си и няма сила, която да ги накара да ги потърсят. Единият е моят баща- напуска дома ни и никога повече не се сеща, че ме има. За другия писах- трето дете има, другите две изобщо не ги и търси, а ги вижда. Булките му, и трите, са от съседни блокове.  Mr. Green

# 2 757
  • Бургас
ми като не го дава детето си има начини. стига да има желание, за да се задйстват начините.
най ме кефи - не го търси, за да на прави панаири или защото майката щяла да му затвори телефона.
колко майки биха направили така? повечето със зъби и нокти ще се борят за детето. хеле пък ако и са съфорумки  Wink

# 2 758
  • Варна
той не отиде в съда, за да не прави повече панаири.

Никакви панаири не биха се случили в съда - подава оплакване, постановяват кога и как да вижда детето. Толкоз. Законът перфектно пази интересите на бащата по отношение режима на свиждане. Не се водят дела - защо майката не давала детето в уреченето време - съдът постановява, майката изпълнява. Не си е защитил интересите товоят познат, нека си потърси правата.

# 2 759
Няма сила която да може да ти отнеме детето.Наистина не разбирам израза "бивш родител" или "бившо дете".
Добре, че не си попадала на такива случки, гадно е, но ги има.
В това можеш да вярваш.

Общи условия

Активация на акаунт