Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 925
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 195
Ама какво се смееш, айде роди вагинално 6 деца и ги кърми всяко до 2г примерно - на кво ще заприличаш точно физически, м, приятелко сладка?

# 3 196
Ама какво се смееш, айде роди вагинално 6 деца и ги кърми всяко до 2г примерно - на кво ще заприличаш точно физически, м, приятелко сладка?

Мило момиче, споделям мнението ти, но описанието ти беше повече от комично  Joy
Не 6, а 3 са ти достатъчни, за да станеш тетка, но това друга тема, която нека не зачекваме, защото бг-мама не е съгласна!

# 3 197

Моето мнение е то4но обратното . Пък и мъжа ми на няколко пъти споделя мнение за колежките си: Ами те тези нямат деца и ела ги виж как изглеждат! Само седят и в компютъра гледат и какви стари само изглеждат ... и по като се видят само за работа говорят!
Не е доволен .

Да бе Joy

# 3 198
А ако са родени със секцио по-малко атрофирала ли ще е жената  Thinking

# 3 199
Изкушавам се да покажа снимка на дама от тортената тема, с три момчета, която изглежда като тийнейджърка.Ама не мога.....Ако на някого му се търси , за Буболинката става дума.
Та , не е важен броят на децата.Има и други фактори.    Peace

# 3 200
  • Колибите

А ако са осиновени?

# 3 201
  • София
Грам не ми обяснявайте, че проблемът е в липсата на време за поддръжка.  Crossing Arms
Не е.
В грижите и притесненията за децата е.
Колко пъти съм си изкарвала акъла за здравето на дъщеря ми.
И естествено точно на такава притеснителна кукувица като мен ѝ се е паднала дъщеря тип "принцесата и граховото зърно". Която дъщеря карайки варицела миналата седмица, изведнъж драматично се пльосна на дивана и театрално заобяснява "колко мноооого я болииии главааааата" и как "не издъъържам пооовече, мамоооо". И тя мама нали светкавично се притесни да не прави енцефалит или менингит това дете, а то всъщност някаква пъпка на главата я заболяла като се облегнала.
Тъй че разни такива неща доволно са рефлектирали на изражението ми и вида ми.
 Confused
Не че се оплаквам, понеже все още се случва да ми кажат "момиче", но то е по-скоро от дребния ми вид.

# 3 202

А ако са осиновени?

Това е добър въпрос  Thinking

# 3 203
Ох...все пак, като подмина безумията от последните страници - аз също смятам, че жена без деца има повече време и възможност да се поддържа от жена с две или три деца, мъж и куче  Wink

Еми много ясно... то другото противоречи даже и на формалната логика, да не кажем и на реалността, само в бг-мама може да се достигне до обратен извод. Joy
  То и аз имам хубави приятелки с деца, които са по-красиви от някоя изначално грозничка, но това какво общо има? Гледането на деца изтощава и изхабява, както всяка грижа.
 Без значение дали си ги раждал лично. Това е само началото от което кривата тръгва надолу Laughing

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 15:52 от Iris04

# 3 204
  • България-Швейцария
Не 6, а 3 са ти достатъчни, за да станеш тетка, но това друга тема, която нека не зачекваме, защото бг-мама не е съгласна!
Ако гърби всичко сама и в добавка й липсва финансова сигурност, и едно й е достатъчно.
Живи примери нямате ли пред себе си, 'щото около мен много Confused

А отделно от поддръжката сън, спокойствие и секс трябват Wink
Липсва ли някое от тези трите й се губи ефектът.

# 3 205
Виждам че сте минали на друго ниво вече, но да се включа с отговор на основния въпрос.: Във всяка възраст е лесно да се омъжиш, стига да не мислиш твърде много.
А пък жената не се изхабява от раждания и отглеждане на децата толкова, колкото от различията /меко казано/ със съпруга си.

# 3 206
А пък жената не се изхабява от раждания и отглеждане на децата толкова, колкото от различията /меко казано/ със съпруга си.
И моите наблюдения са такива.  Peace

# 3 207
  • Tам през Атлантическия океан
Да, жени, генетично програмирани да живеят по-дълго имат по-малък брой деца.
Ми логично. Ражданията атрофират. А и да гледаш много деца си иска яко нерви. Не е за всеки това, на 40 си развалина предполагам, ако почнеш да раждаш на 18 и не спреш Rolling Eyes.

И аз мислех преди така  Rolling Eyes дОдох тук и промених мнението си  Laughing Именно тук видях жени с по 4 деца и .., изглеждат си нормално  Wink и си ги гледат сами т.е. нЕма баби , свекита-бекита  Simple Smile

Е, може би има и изключения  Wink Относително е и не бих катекоризирала   Wink

Като  гледаш много деца  в спокойна среда , подсигурен дори и без помощ на баби  Wink  на дали ще станеш развалина и т.н. както го описваш $hantalche  Simple Smile

# 3 208
А секс правила ли си с тея жени бе, Дес?....

# 3 209
  • Tам през Атлантическия океан
Не разбирам въпроса ти  Rolling Eyes

Какво се опитваш да кажеш ?

Общи условия

Активация на акаунт