Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 842
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 435
И като ти мине първоначалната тръпка за тази жена, тя с какво може да те задържи?
Ами свикнал съм ѝ на кусурите и не ме дразнят вече толкова. Всяка жена си има кусури и лоши качества и на моята тамън съм ѝ свикнал - мързи ме пак да трябва да свиквам с нова..
Тя новата жена ще е същата като старата - няма да е някаква извънземна. Всички жени са еднакви.

# 3 436
Като казвал мъжът на една потребителка "ако знаех, че ще измислят пералнята и прахосмукачката, нямаше да се женя навремето". За готварска печка не бил споменал, но горното дава представа какви са разбиранията му за ролята на жената. Така че явно има всякакви хора, които явно си намират съответните половинки.

# 3 437
Цитат
Всички жени са еднакви
Точно колкото и всички мъже са еднакви. Много обичам обобщения.

# 3 438
Ааа, не са еднакви. Някои са абсолютно непоносими.

# 3 439
  Точно така. Винаги ще се връщаме в изходна позиция, щото си е очевидно какво искат мъжете, ето и Никсъна ви го каза. Laughing

Аз съвсем внимателно го чета него, много стилистично издържани са му мненията  Peace

# 3 440
Едно е да си домакиня и да  редиш грахчетата в редичка в чинията,  друго да ходиш на работа.
Връщам се уморена, остава и да хващам черпака всеки ден. Готвя прекрасно, но чак пък да го използвам за да ме обичат.. и аз душа нося Rolling Eyes.  Който както иска да ме разбира, но мъжът ми от началото и съвсем умишлено не е свикнат , че винаги ще намира сервирана масата и топли и уханни ястия ще се носят като афродизиаци във въздуха.
Да не говорим, че наистина както каза роденият в СССР и напълно съм съгласна, че либидото доста се повлиява от вкусни обилнички вечери. В посока надолу, обаче  Grinning

# 3 441
Някой назад спомена топъл поглед, отстъпчивост, благи думи и още подобни " екстри " като предпоставка един мъж да бъде привлечен от жена. Някак не мога да се съглася с подобни обобщения. Колкото и да не ви се вярва, има мъже, които биват привлечени точно от противоположните неща. А това с манджите е класика в жанра, ама от глупавите класики. Познавам доста семейни двойки, в които жените не са домакини и все пак имат прекрасни семейства. Колкото и да не им се вярва на някои хора, има мъже, които не мислят, че жената до тях е длъжна да има кулинарни умения. Всичко е до човек и еднозначен отговор на въпросите няма.

# 3 442
 Точно така. Винаги ще се връщаме в изходна позиция, щото си е очевидно какво искат мъжете, ето и Никсъна ви го каза. Laughing

Ето и един от отговорите на въпроса защо има неомъжени жени и след 35 WinkИма жени,които не стават за печката,прането на чорапи и т.н

# 3 443
Ааа, не са еднакви. Някои са абсолютно непоносими.
Ама винаги това са другите жени, а не аз, нали Grinning

# 3 444
  • София - Рим и обратно
Абе като се народят децата - ще видиш ти трябва ли да готви  Sunglasses
Имаме една дъщеря - даваме ѝ пари и ходи да да си купува чипсове и хамбургери, тя и без това друго не яде.
нЕма що... Tired Аз пък съм седнала да се грижа за здравословното хранене на децата си, к'ва съм тъпа лелка ooooh!

# 3 445
  • София
Някой назад спомена топъл поглед, отстъпчивост, благи думи и още подобни " екстри " като предпоставка един мъж да бъде привлечен от жена. Някак не мога да се съглася с подобни обобщения. Колкото и да не ви се вярва, има мъже, които биват привлечени точно от противоположните неща. А това с манджите е класика в жанра, ама от глупавите класики. Познавам доста семейни двойки, в които жените не са домакини и все пак имат прекрасни семейства. Колкото и да не им се вярва на някои хора, има мъже, които не мислят, че жената до тях е длъжна да има кулинарни умения. Всичко е до човек и еднозначен отговор на въпросите няма.

Добре де, всичките тези недомакини, все с цяла армия чистачки и готвачки ли са? Кой им приготвя храната и децата на хамбургери ли карат? И после защо децата и мъжете били дебели! Ами, дебели ще са, като няма кой една чорба да им сготви, щото е вече не е модерно да се готви, а всичките все еманципантки се броят (аз бих казала феминистки)! Между другото, повечето дебели хора са такива, защото не ядат здравословна сготвена храна, а се тъпчат с боклуци.

Кой писал за отстъпчивост? Аз писах за манджата, добрата дума и почесване на самолюбието.

Темата е за омъжването, а не за любовта. На жените на 35+ , които искат да се омъжат, ама не става, това им е дертът. А този дерт се оправя с обичайните благинки при мъжете, една от които е манджата. Щото сексът си е секс, ама след секс на повечет мъже им се яде, та две не виждат

# 3 446
Любовта минава през стомаха след като се стопи.
Не съм чула мъж да си търси домакиня. Това става след това, когато не му е изгодно да работи или когато иска и това да работи.
Не съм чула някой да се разведе защото жена му е лоша домакиня, но да я замести с друга защото му е безинтересна - да.
В 21 век говорите за готвач, чистач и перач, все едно тези мъже преди да са женени нито ядът, нито чистат.

# 3 447
Темата е за омъжването, а не за любовта - колко жалко звучи само, при положение, че трябва двете да вървят като дупе и гащи  Tired

# 3 448

Добре де, всичките тези недомакини, все с цяла армия чистачки и готвачки ли са? Кой им приготвя храната и децата на хамбургери ли карат? И после защо децата и мъжете били дебели! Ами, дебели ще са, като няма кой една чорба да им сготви, щото е вече не е модерно да се готви, а всичките все еманципантки се броят (аз бих казала феминистки)! Между другото, повечето дебели хора са такива, защото не ядат здравословна сготвена храна, а се тъпчат с боклуци.

Кой писал за отстъпчивост? Аз писах за манджата, добрата дума и почесване на самолюбието.

Не, не са с армия готвачки, просто такива хора се хранят навън, или купуват готова ( готвена ) храна за вкъщи. Вече на пазара се предлага всичко, включително и домашно приготвена храна, която не е по- скъпа от това да си я сготвиш вкъщи. Не пренебрегвай и факта, че има мъже, които обичат да готвят, та вариантите са много и не се изчерпват с неумението на жената да върти гозби. Въпросът не е в модата, а в ежедневието. Има жени, които работят по много часове, прибират се убити и последното, за което мечтаят е да се залепят за печката. Разбирам ги напълно. Когато работех, изобщо не припарвах до печката, само в неделя, когато почивах, или ако го правех през седмицата, гледах да е нещо бързо за приготвяне. Сега не работя и е напълно нормално да готвя редовно. Но ако не сготвя, никой не ми прави забележки, понеже моя е наясно още от самото начало, че аз не съм майка му, не съм домашна прислужница и ако искам ще сготвя, но ако не искам, изобщо да не си позволява да ми прави забележки.

# 3 449
Че то здравословно може да се яде и без да се готви. А също така здравословната манджа не винаги е връх на кулинарията, нито пък е безбожно вкусна. Защо месите изобщо готвенето в любовта и човешките взаимоотношения. Все едно всяка жена непремнно да иска мъжът й да умее поправя колата.
Никога не съм сготвила нищо на нито едно мое гадже, а пък все искаха да се женят за мен. Нито съм неземна красавица, нито съм стръвница в леглото. Даже и малко зла си падам, ама на - тичаха след мен и страдаха, когато ги натирех. А бях и много взискателна и много внимателно подбирах.

Общи условия

Активация на акаунт