Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 715
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
Обаче от личен опит най- кълват на мър-мър и мяу-мяу и подходящо вметнати реплики в стил "Ти си най-великият, как още не са те направили главнокомандващ на света", ако ще и макдоналдс да дъвчете същевременно.

Joy Joy Joy
Това е жестоко, браво  Laughing

Готвенето си е готвене. Най-добрата ми приятелка е над 35, сингъл, перфектна готвачка, дори прави любителски кетъринг на няколко празника. Та няма да е в готвенето разковничето, в това дето Ирис го е написала е, според мен.

# 3 466
  • Galaxy 13197853088
Истина.

# 3 467
Обаче от личен опит най- кълват на мър-мър и мяу-мяу и подходящо вметнати реплики в стил "Ти си най-великият, как още не са те направили главнокомандващ на света", ако ще и макдоналдс да дъвчете същевременно.

Joy Joy Joy
Това е жестоко, браво  Laughing

Приятно ми е да видя, че в тоя форум тук -там има жени които са наясно. yes

# 3 468
Абе, вие ги повишавайте в чин, пък ги дръжте гладни,да видим колко време ще се правят на генерали....   Joy

# 3 469
И аз все се чудя, защо изначално се смята, че жената трябва да готви и да врътка  Crazy манджи, ама на ... никой не ми дава смислен отговор  Crossing Arms
Този стериотип е останал от времето,когато само мъжът е работил,а жената е била домакиня.Но в днешно време,при положение,че жените изкарваме заплати равни или по-високи от тези на мъжете,е логично и съотношението в разпределението на домакинската работа да се промени.

Андариел,мога да се похваля,че готвя много добре,просто имам по-приоритетни неща за вършене.И имам един кандидат-татко и две кандидат-баби с повече свободно време и с необходимите желание и кулинарни умения.

Но да се върнем на темата.На 35-годишната жена може да й е трудно да се омъжи не защото не може да готви,а обратно-стараейки се да бъде перфектна домакиня,любовница и т.н. само и само да угоди на мъжа,той може да се отегчи и да тръгне да гони дивото.Със сигурност всички сме наблюдавали двойки,в които колкото повече единият се старае да спечели любовта на другия,толкова повече последният  се отдръпва.

# 3 470
  • София
Абе, вие ги повишавайте в чин, пък ги дръжте гладни,да видим колко време ще се правят на генерали....   Joy

О, много повече, отколкото ако готвиш най-прекрасните гозби, ама го гледаш накриво и му отговаряш едносрично и се зъбиш.
Мъжете могат и сами да се хранят, не са бебета  Laughing

# 3 471
Е, то остава Краси друго да кажеш.  Joy

# 3 472
Кой стой гладен днес, ако има пари.
Аз откакто се помня / майка ми работеше на 3 смени/ и досега съм яла все на стол и не съм умряла от глад.
Готвя само за детето.
Като гледам нито един не си носи домашно ядене, ако изключим сандвичи и при такъв случай светът щеше да се затрие.
Известно е, че навън / пикник/ най-  добре готвят мъжете.
Днешните деца да ги накараш да ядат готвено е доста сложна работа.
Някой да те избира по чистота и вкус - да, но това как готвиш.
Аз не познавам някое момиче или момче днес да може да готви, ако съответно не го влече това.
Добре, че не казвате и да плете и да пошива. Идилия.

# 3 473
     Хм, ако правя обобщения от личния си опит, за семейства създадени над 30 правилото на Андариел трябва да звучи: "Любовта на жената минава през стомаха!"  Thinking

# 3 474
  • Galaxy 13197853088
Недостатъците в кухнята се компенсират
от заложбите в спалнята.Казват мъдрите.

# 3 475

Дойдохме си на думата  Grinning

# 3 476
Значи, ако спра да  готвя, да чистя и пера 24/7, аут съм викате, стара мома ще си остана. Аз се чудя защо не ме искат за невеста, ей къде ми била грешката Laughing Отивам да сложа един боб и да закърпя чорапите, че иначе ще има шут в г.за Laughing

# 3 477
 А недостатъците в спалнята?  Mr. Green Щото да си дръв е една от многото причини да си все неоткриващ сродния член

# 3 478
Поне със сигурност първото можеш да го компенсираш навън и то с по- малки усилия и последствия.

# 3 479
А недостатъците в спалнята?  Mr. Green Щото да си дръв е една от многото причини да си все неоткриващ сродния член
По- сложно е или по- просто защото са двама / минимум/.

Общи условия

Активация на акаунт