Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 576
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 525
Хубавата и качествена стока бързо се разграбва на пазара. Накрая остава грозното, проклетото и негодното за брак. Това е истината.
Май си гладен и си мислиш за супермаркета. Дори и образно да наречеш жената " стока ", пак е обидно някак. Дефинирай понятието грозно.За мен е много относително нещо и зависи през чии очи гледаш. А и кой ти е казал, че всяка една жена, независимо дали на 25, или на 35 дори, припърхва с мигли и тъне в блажени мечти как някой ще отиде да я иска за булка, а после ще й направи 1,2,3 деца. Не подминавайте и факта, че има доста хубави и умни жени над 30, които се чувстват добре така и не се стремят към брак и деца. Всичко е въпрос на мислене и приоритети. А и по- добре сам, отколкото в неподходяща компания.

# 3 526
Дядо ми едно време казваше - "Хубава жена и дялан камък на пътя не остават"
Така че правете си сметката защо тези жени никой мъж не ги е пожелал до 35 г. Нещо са дефектни явно.
По мои наблюдения докъм 30 г. всичко което е хубаво и става от жените се обира от мъжка страна и след 35 г. на пазара остава само негодното което вече никой не желае.
Аз не мога да си представя как хубава жена и жена която става изобщо за брак, няма да се омъжи докъм 30 г. Хубавата и качествена стока бързо се разграбва на пазара. Накрая остава грозното, проклетото и негодното за брак. Това е истината.

Оф, най-накрая един мъж да обобщи темата!
Дали сега най-после ще мирясат 35-годишните? Laughing

# 3 527
покрай тази тема реших да сготвя.

# 3 528
  • София
танч, не го приемай буквално, това е аналогия с пазара. Жените и мъжете са едновременно стока и купувачи на пазара на женитбите.

А аз, да знаете, като ме подсетихте с този домашен боб, взех че врътнах един здравословен, и населението се изпотрепа да яде! В добавка с пресен лук, като профилактика.

# 3 529
Нищо не съм готвила. Мъжът ми пак ми донесе подарък  Mr. Green  За детето само има готвено, но мъжът ми не яде от нейните супички и манджичики защото са му прекалено безсолни и диетични. Аз за нея готвя по-различно.
Мъжът ми си е мъж - дай му месо, животно, много подправки и такива неща. Прави си барбекю сега, а аз си седя и пия розе.

# 3 530

А аз, да знаете, като ме подсетихте с този домашен боб, взех че врътнах един здравословен, и населението се изпотрепа да яде! В добавка с пресен лук, като профилактика.

И ся къв с кс те чакааа  Grinning

# 3 531
10 цента, Андариел, така е - който не прави хубав секс седи до печката.  Laughing Бъзикам се.

# 3 532
Еха, темата стана кулинарна.  Laughing Аз имам тай пиле със зелено къри и басмати ориз. Винцето е бяло таз вечер  Simple Smile

покрай тази тема реших да сготвя.

Само маркираш уважаема, сподели менюто, какво сготви, с какво поля  Mr. Green

# 3 533
изтритото мнение бе култово:)

естествено кафеин, всичко става кулинарно, в крайна сметка /пиле , салата/

# 3 534
  • София
кое и чие е въпросното изтрито култово мнение?  newsm78

# 3 535
Какъв късмет имам, че се омъжих млада, млада, още на 33. Че ако по това време ми беше попаднала тая тема, че да взема да се вглеждам в кожата си, че да започна тайно да се упражнявам да готвя, току виж щях да развия някакви комплекси на тема "старомоминство" и да занижа критериите.

hahaha

Вах! Ама кой тА взе! И нямаше ли конкуренция от по-млада?

# 3 536
  • София
Пак до пласмента ли стигнахте?

Зацикляме яко. Да си повторя репликата тогаз.
За скоростна реализация на пазара да мисли бързоразвалящата се стока. Sunglasses

# 3 537
Отвратителни са тези икономически сравнения. Rolling Eyes

# 3 538
  • София
а неразвалящата се рискува да се превърне в паметник, и дори преоценена никой да я неще. Москвичите навремето бяха желлезни, и сега вървят, няма да те оставят на пътя, здрава, кола, стабилна, знае какво може. Ама кой ти кара москвич сега!   Sunglasses

# 3 539
Жените и мъжете са едновременно стока и купувачи на пазара на женитбите.
Предполагам, но в обществото на калайджиите и подобните на тях етноси Peace

Общи условия

Активация на акаунт