Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 592
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 540
Пак да дам пример с една моя приятелка, след 30-те, имаща огромно самочувствие колко е успяла, красива и умна, но забележете само в нейните очи, в на мъжете нещо не се отразяват тези и качества. Моето мнение е, че на българските дами им липсва реална самооценка, ама много им липсва, затова някои от тях си остават стари моми и милват котаци и кучаци.
Аз това го казах преди 2-3 страници, ама се правят, че не го виждат Simple Smile

# 3 541
Най- малкото е, че една жена на 23 не излъчва женствеността на една жена на 30-35. На 30 и нагоре жената е изградила някакъв стил на поведение, на отношение към околните, ако щете и на външен вид, улегнала е и знае какво иска  от живота и съответно партньора( в повечето случаи ).
Докога ще живеете с тази заблуда, колежке/и?
Как точно 20-годишната няма излъчване на жена? Има цици, има талия, има хубав задник, има сносно лице - значи БИВА.
Мъжете си имат тип. Ама, уверявам ви, че 35-годишна решила изведнАж да си търси съпруг на дърти години, да ме прощавате за грубостта, не е тип на много от сериозните мъже. Такава жена е кандидат-истеричка, освен ако вече не е баш-истеричка.

# 3 542
  • София
Жените и мъжете са едновременно стока и купувачи на пазара на женитбите.
Предполагам, но в обществото на калайджиите и подобните на тях етноси Peace

Надай се да е само в някои етноси! Навнякъде е така, а американците бият рекорда.

# 3 543
Оф, не спряхте да се дракате за глупости. Кой по-наясно с "проблема"...  Като че ли жената остарява, пък мъжете си седят двадесетгодишни цял живот.

# 3 544
а неразвалящата се рискува да се превърне в паметник, и дори преоценена никой да я неще. Москвичите навремето бяха желлезни, и сега вървят, няма да те оставят на пътя, здрава, кола, стабилна, знае какво може. Ама кой ти кара москвич сега!   Sunglasses
Оле, ще ме умориш! Grinning

# 3 545
Надай се да е само в някои етноси! Навнякъде е така, а американците бият рекорда.
Ама ти американците за пример ли ги имаш? Няма по- недъгава нация от тяхната.

бонбонбон, четеш избирателно Stop Казах, че 20 годишните не излъчват типа женственост на 30 +, а не, че не излъчват никаква женственост.
И като цяло наистина е много грозно жените/ мъжете да се наричат с търговски термини. Ако на някой му е приятно да бъде възприеман като стока, ок, но на мен лично ми е неприятно, независимо али става дума за пазара на женитбите, или на женския пазар. Чувствам се някак като памучни гащи на сергия от тези сравнения.

# 3 546
  • Paris, France
Жените и мъжете са едновременно стока и купувачи на пазара на женитбите.
Предполагам, но в обществото на калайджиите и подобните на тях етноси Peace

Калайджиите не са етнос, а по-скоро племе, което е част от по-голям етнос.........Така е навсякъде, във всички общества, социални класи, слоеве, както искаш. От царицата до магарицата. И в кралските семейства избират булки по определени критерии и здравето, младостта и физическата красота са на първите места като изисквания.

Някой писа за 45г мъже с 20г момичета. Ами, нормално си е. На 14-15 бях много влюбена в 40 годишен. И не ми се е виждал стар. Той се ожени на 42г за 29 годишна. Видях го миналата година и си изглежда много добре. Никакви плешиви глави и кореми не видях. Не бих се намесила във връзките на децата си. За мене не е нередно 20г ми дъщеря да ходи с 45г. мъж. Виж, ако 45 годишният ми син няма все още деца и реши да се жени за 35+ годишна бих го посъветвала да се поогледа и да си потърси по-млада. Но не бих го спряла, разбира се.

# 3 547
Изобщо не чета избирателно, само опростявам неща, които вие усложнявате излишно!

На няколко пъти в темата различни хора казаха, че щом на 35 жената е още сама, проблемът е в нея. Че може да твърди, че е най-най-най, но в крайна сметка това май са само нейните фантазии и неоправдано самочувствие. Казаха го и мъже това нещо.

Кое ви звучи по-автентично от тези варианти:
Жена - аз мисля, че за мен би се оженил...
Мъж - аз бих се оженил за...
Трябва да хвърчиш здраво из облаците, за да приемаш първото за по-истинно от второто.

Развивате теории, че жената има избор, защото тя самата е някаква си. Това са глупости. Жената има дотолкова избор, доколкото брой мъже действително я харесват. И ако я харесват само Пешо с биреното шкембе и Кольо с омацания с боя работнически гащеризон - тая и с 3 висши да е и ненамси какво още - явно капацитетът й е да привлече само вниманието на шкембелиите и работниците. Пък тя нека си въобразява, че с трите висши само от адвокатин нагоре е подходящ за нея.
Пък като почнат приятелките й да я навиват колко заслужава, както и тук се прави в момента - работата се отече.

# 3 548
  • София
Оф, не спряхте да се дракате за глупости. Кой по-наясно с "проблема"...  Като че ли жената остарява, пък мъжете си седят двадесетгодишни цял живот.
Е, ти пък все едно не знаеш, че по нашите географски ширини жената изначално е по- кофти от мъжа, без значение на възрастта.

# 3 549
  • Paris, France
Като че ли жената остарява, пък мъжете си седят двадесетгодишни цял живот.

Да, но в личния капитал на мъжа възрастта и външността имат по-малка тежест. Един 30-35 годишен мъж си е на много добра възраст за брак, ако разбира се е осигурен. Една жена е за преоценка на тази възраст независимо от образование, финансов и материален капитал и връзки.

Е, ти пък все едно не знаеш, че по нашите географски ширини жената изначално е по- кофти от мъжа, без значение на възрастта.

Склонна съм да се съглася. А знаеш ли на какво се дължи? Аз винаги съм се очудвала, че много жени са съгласни със системата и покорно приемат.

# 3 550
  • София
Танч, на 20-годишните не им и трябва да излъчват женственост като на 30! Те си имат момичешката женственост, която им придава младостта.

ее, някои се чувстват като гащи на сергия, а други като диамант в кутия!  Wink

# 3 551
Да го каже някой мъж, де на шега, де оправдаващ собствените си страхове, приемам. Идва ми в повече обаче да се каканиже 108 пъти от жени, дето си въобразяват, че са хванали Господ за шлифера, чули вече заветното "Да"...  Спецове по лов на съпрузи. Наясно от... до...   Mr. Green

# 3 552
  • София
ми, най-малкото, щом се е омъжила, една жена е хванала дивеч в лова на съпрузи! Има попадение, а това няма как да се отрече. Но в случая омъжените преди 35 не вършат работа, защото те са играли в другаа лига навремето. Спецове по хващане на съпрузи са тези, които са се омъжили на 35+.

брей, вече и в рима прописах!

# 3 553
Да спрат да се изказват тия, дето са се върнали с богат улов на 20 и няколко, да продължат другите, запасали скалп след 35...  Mr. Green
Поне малко достоверност да има.

# 3 554
  • София
хубу, де, ама де ти тези? Ако чакаме само на тях, темата досега да е умряла поне сто пъти!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт