Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 507
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 555
Ами, на тази възраст естествено свободните мъже са по-малко.
Колко е стара на 35 - за мен има жени, които и на 25 и на 35 не са чак толкова желани и харесвани. Може би същата неомъжена на 35 и на 25 не е имала чак толкова желаещи.
Понякога някой пропуска шанс и човек, който харесва по някакви причини, като си мисли, че има време и още много шансове. Но истинските неща, които ни се случват и хората, тоито наистина ни харесват и пасват не са чак толкова много в живота. И после трудно правиш компромис с нещо много половинчато.
И да - на някои им липсва реална самооценка - познавам такива, за които само принцове са достойни, но така и няма желаещи.
Както има и мъже на 30 - 35+, които също са сами и си личи, че не се чувствато добре така. Някои от тях също изобщо не се целят на правилното място.
Какво сте се хванали със сравнението на 20 и на 30 - честно при много малко мои познати на 30+ виждам разлика в привлекателността им в сравнение с 20тте им. Тези, които са си били хубави момичета и сега са си хубави жени.  Rolling Eyes За след 35+ още не знам, не искам да звуча грубо наистина, но много жени са си лели и под 30.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 22:52 от brawn

# 3 556
 Здравейте! Искам да ви кажа, че възрастта няма значение за това, дали човек ще сключи брак, или не. Важното е да има качествата, които го правят желан партньор. Ако е с добър характер и желае да има човек до себе си, ще го открие рано или късно.

# 3 557
Да, но в личния капитал на мъжа възрастта и външността имат по-малка тежест. Един 30-35 годишен мъж си е на много добра възраст за брак, ако разбира се е осигурен. Една жена е за преоценка на тази възраст независимо от образование, финансов и материален капитал и връзки.

Дали? Щото аз съм чувала много 20-ет и нещо момичета да коментират, че не желаят мъже на тази възраст, именно заради изтъкнатите аргументи спрямо жените. Ами сега?

# 3 558
Да и аз съм свидетел как мои познати добре изглеждащи мъже с добра работа изобщо не са привлекателни за момичета на 20+. Не говоря за богати, а за такива с добра работа просто.
Колкото жените на 30 и 35+ са в друга категория, толкова и мъжете в тази възраст, освен аки не са богати. И далеч не всички жени си падат по някой само, защото е богат. Това си е определена група моми(ета и жени.

# 3 559
  • София
тъй, тъй, значи количеството на потенциалните женихи намалява застрашително, защото в 35+ годишните мъже се целят и 20-годишните. Обаче 20-годишните момчета не наллитат да се женят за 35+ жени, най-много да се възползват на принципа "хвани си кака да те отрака". И пак се връщаме към старата ссметка - повече кандидати за младите жени и зрелите мъже, и по-малко за зрелите жени. Младите мъже са под въпрос.

# 3 560
  • София
а неразвалящата се рискува да се превърне в паметник, и дори преоценена никой да я неще.
200 и кусур страници не разбрахте, има ябълки, кото не искат да ги ядат прасетата. Sunglasses

Ама, уверявам ви, че 35-годишна решила изведнАж да си търси съпруг на дърти години, да ме прощавате за грубостта, не е тип на много от сериозните мъже. Такава жена е кандидат-истеричка, освен ако вече не е баш-истеричка.
hahaha

# 3 561
  • София
тези ябълки изобщо не са на пазара, а си стоят кротко във фруктиерата вкъщи. Темата е за ябълките, които искат да бъдат изядени, а дали от прасета или от принцове не е ясно.

# 3 562
Не, намалява, защото тези около тяхната възраст повечето не са свободни.
Апък честно не знам коя на 35 ще си пада по някой на 20.

# 3 563
тези ябълки изобщо не са на пазара, а си стоят кротко във фруктиерата вкъщи. Темата е за ябълките, които искат да бъдат изядени, а дали от прасета или от принцове не е ясно.
Тъ цъ, тъ цъ. Ще каже човек, че си ги опитвала тия ябълки една по една. Mr. Green
Като бях на 20, т30-35 годишните ми изглеждаха в прехода от чичо към дядо.  За какъв точно ги намесихте?

# 3 564
  • София
Глупости пишеш.
Чакат си принцовете, пък ти двеста страници се опитваш да ги пробуташ на прасетата, че иначе никой нямало да ги иска.

# 3 565
  • София
пу, не съм аз! За прасета говори Елица, а 20-годишните не помня кой ги намеси.

# 3 566
Тъ цъ, тъ цъ. Ще каже човек, че си ги опитвала тия ябълки една по една. Mr. Green
Като бях на 20, т30-35 годишните ми изглеждаха в прехода от чичо към дядо.  За какъв точно ги намесихте?

Да и много ме забавляваха къде се слагат и нареждат и си правехме весело с приятелките ми за тяхна сметка. Сега забелязвам същото с познати на 35, които харесват момичета на 20.
И в групата на тези, които имат за цел богат чичо, не слагайте чак толкова голям процент. на много умни и харесвани момичета и жени изобщо не им е това целта. Говорим, ако е само заради финансови възможности и нищо друго.

# 3 567
  • София
Andariel, издишаш и откъм софистика вече. Laughing

# 3 568
Не ви прочетох триста-та страници, но искам да ви кажа, че рядко, да не кажа никога, не съм срещала такъв "Панаир на злобата". Ето, аз гоня 28. Две дълги връзки, при първата човека реши, че много рано се е обвързал и кръшна. Бях прекалено млада да прощавам такова нещо. Втората дойде в момент, когато мъж не исках да виждам. Н-брой години живеем заедно, не искал да се жени, обичал ме, искал нещата да си продължат така. Ми не може. Не, че имам "Синдрома на старата мома", но при положение, че човекът дори и "устата не си прави" за брак и дете, съответно аз си правя вече планове за "ново начало".
Кажете ми, Вие, като вездесъщи съдници аз ли съм крива? Изисквания, да, имам. Не бих се омъжила за, де да знам, автомонтьор (осъзнавам, че тук изгубих половината форум). И то не заради заплатата- много монтьори изкарват в пъти повече от магистратите, но разговорът по време на вечеря няма как да е същият.
Да съм уродливо грозна- не съм, проста- не съм. Искам от мъжа до себе си не да е на по- високо ниво от мен, а просто на адекватно. Да речем, че бих вземала прохождащ стажант с 350 лв. заплата, но не и преуспяващ продавач на персийски килими с доход 5000 лв. на месец.
И да ви обяснявам, все аз ще съм крива. Просто ви моля от сърце да не косите с големия сърп.

# 3 569
Глупости пишеш.
Чакат си принцовете, пък ти двеста страници се опитваш да ги пробуташ на прасетата, че иначе никой нямало да ги иска.

много точно, кратко и изчерпателно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт