Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 487
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 570
Танч, на 20-годишните не им и трябва да излъчват женственост като на 30! Те си имат момичешката женственост, която им придава младостта.

Разбира се, щом е младо няма начин да не е красиво. А пък женствентост и стил на 20 са норма!!!
Ето малко младички женствени момичета със стил:

http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f149/25797d1 … f_picture-125.jpg

http://topnews.in/healthcare/sites/default/files/Acne-1.jpg

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01384/Georgia-Davis_1384165c.jpg

http://www.teenscraze.com/wp-content/uploads/2010/11/spike-punk- … girls-500x375.jpg

# 3 571
имам познат разведен без дете на 40 с нова кола ,с 2 апартамента със собствен малък бизнес и не може да си намери една нормална жена-все им се вижда малко това,което има(искат още,а това е в малък град от 35 000 жители)според това е много трудно да се омъжиш не само след 35 ,а и преди това

# 3 572
 kks71 , изводът е , че всички българки са материалистки?

# 3 573
"с нова кола ,с 2 апартамента"

Това все още не е зеленчукова борса!

# 3 574

Звездата, не чети тази тема. 35+ необвързаните отдавна се оттеглиха в ъгъла да плачат тихичко или си теглиха куршума, сега е ред на 25+ необвързаните да се подплашат, че малко остана и да се огледат за най-близкия сервиз за коли. Да се готвят тези на 20+.

Кофеин, проблемите, които си показала, не са възрастово обусловени. Красивите и стилни жени са си били такива и на по двадесет, само че тогава са били красиви момичета.

# 3 575
Звездата, в огромната част от случаите става дума за обикновен късмет, стечение на обстоятелствата това да срещнеш определен човек. Дори само моментът на запознаване да вземем предвид. После вече зависи от личните качества на човек, дали ще затрептят на една честота и т.н.

# 3 576
"с нова кола ,с 2 апартамента"

Това все още не е зеленчукова борса!

Напротив! И именно отричането създава проблеми.

# 3 577
тъй, тъй, значи количеството на потенциалните женихи намалява застрашително, защото в 35+ годишните мъже се целят и 20-годишните. Обаче 20-годишните момчета не наллитат да се женят за 35+ жени, най-много да се възползват на принципа "хвани си кака да те отрака". И пак се връщаме към старата ссметка - повече кандидати за младите жени и зрелите мъже, и по-малко за зрелите жени. Младите мъже са под въпрос.

Не, Андриел, истината е, че на зрелите мъже им се иска да е така. Момичетата в указания възрастов диапазон също търсят млади партньори, освен ако не говорим за daddy issues, мъж на 35 и нагоре има шанс да си намери по-млада жена, ако до тези години е успял да натрупа състояние и авторитет. Ако не - е на една летва с 35 годишните дами, че и по-зле в някои отношения, ако питаш мен. Wink

# 3 578
Мен ми се струва,че темата се превърна в ,, да успокоим тия дето са се взели на 20+,че нищо не са изтървали,,  Wink Мдам ...

# 3 579
  • София
Мен ми се струва,че темата се превърна в ,, да успокоим тия дето са се взели на 20+,че нищо не са изтървали,,  Wink Мдам ...

Не превърна се в нещо като "няма страшно, че си на 35+ и вървиш бързо към 40+. Ти си гОтина и нищо ти няма"!  Mr. Green Mr. Green

# 3 580
  • Sf
Не превърна се в нещо като "няма страшно, че си на 35+ и вървиш бързо към 40+. Ти си гОтина и нищо ти няма"!  Mr. Green Mr. Green

И двете са верни. Simple Smile Темата е пълна с прозрения, четох я с удоволствие, въпреки всичко.

# 3 581
  • София
тъй, тъй, значи количеството на потенциалните женихи намалява застрашително, защото в 35+ годишните мъже се целят и 20-годишните. Обаче 20-годишните момчета не наллитат да се женят за 35+ жени, най-много да се възползват на принципа "хвани си кака да те отрака". И пак се връщаме към старата ссметка - повече кандидати за младите жени и зрелите мъже, и по-малко за зрелите жени. Младите мъже са под въпрос.

Не, Андриел, истината е, че на зрелите мъже им се иска да е така. Момичетата в указания възрастов диапазон също търсят млади партньори, освен ако не говорим за daddy issues, мъж на 35 и нагоре има шанс да си намери по-млада жена, ако до тези години е успял да натрупа състояние и авторитет. Ако не - е на една летва с 35 годишните дами, че и по-зле в някои отношения, ако питаш мен. Wink

Повече от половината жени имат или са имали връзка с по-възрастен мъж в живота си. Обяснението е малко фройдистко, но звучи логично - младата жена/момиче търси в любовника си и образа на бащата, по-опитния, по-зрелия и доказал се мъж във всяко едно отношение, и тя се учи от него, той я закриля и я въвежда в сексуалността. Един зрял мъж дори еволюционно се е доказал, че е стигнал полова зрялост, а ако е вече с деца, е доказал и че може да прави и отглежда поколение. Може момичетата да не се омъжват за такива мъже, но в един период от живота си биват много силно привлечени от такива. Случаите на връзки между студентки и преподаватели, млади служителки и по-възрастни колеги, също и връзки с приятели на родителите или бащи на приятелки.

Танч, на 20-годишните не им и трябва да излъчват женственост като на 30! Те си имат момичешката женственост, която им придава младостта.

Разбира се, щом е младо няма начин да не е красиво. А пък женствентост и стил на 20 са норма!!!
Ето малко младички женствени момичета със стил:

Къде съм написала красота? А? ПрочетИ пак какво съм написала, че започваш да си съчиняваш!

тези ябълки изобщо не са на пазара, а си стоят кротко във фруктиерата вкъщи. Темата е за ябълките, които искат да бъдат изядени, а дали от прасета или от принцове не е ясно.
Глупости пишеш.
Чакат си принцовете, пък ти двеста страници се опитваш да ги пробуташ на прасетата, че иначе никой нямало да ги иска.

много точно, кратко и изчерпателно Simple Smile

Прасетата много ги харесва Елица, Лени! Ако смяташ, че е права - ок!

# 3 582
Леле... добре че съм хубава, под 35 и обвързана, защото четейки тук щях да се застрелям от отчаяние наистина.
Аз  съм болезнено груба и арогантна понякога,  но чак на мен ми стана жал за горките 35 сингълки. Не има е чак толкова безнадеждно положението де, имайте милост... Rolling Eyes

# 3 583
  • София
О, надежда винаги има!

# 3 584
  • София
Надежда има, но реалността е нещо друго!  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт