Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 138
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 825
правилно, то не може - днес искам това име, след 3 дни друго. освен това много добре помня как се попълваше каква фамилия ще нося след брака.

# 3 826
Съвсем сериозно - явно не е трябвало да пише, че е очаквала автоматична смяна на фамилията при положение, че е подписала декларация, даже тогава доста размишлявах какъв мотив е трябвало да изтъкне, за да й удовлетворят искането. Чудех се дали мотив "размислих" е уважителен, защото все пак за това явно ставаше дума.

ПП - за съжаление не го намирам, излизат ми само решения за развод, явно не търся с правилните думи.

правилно, то не може - днес искам това име, след 3 дни друго. освен това много добре помня как се попълваше каква фамилия ще нося след брака.

И тя сигурно помни как е подписвала, но сто на сто свекърите са я натиснали и е размислила.

ППП - това момиче явно е било голям карък, защото на всички останали са им сменили фамилиите, според това, което чета в нета.

ППППП- някой знае ли как да изключа от търсене в гугъл попадения, които съдържат в себе си някакви думи, напр. "прекратяване на брака".

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 09:17 от argun

# 3 827
  • София
Уважителен е. При мен при подобно дело ми уважиха “така си искам и се чувствам по-добре“  Laughing.

# 3 828
И тя сигурно помни как е подписвала, но сто на сто свекърите са я натиснали и е размислила.
Ако е така, съдията е бил добър психолог, но май не е преценил какви негативи може да й донесе това в бъдеще. Ужасно начало на брачния живот.

# 3 829

Относно омъжването след 35 г....
Според мен достигайки тази възраст без да си сглупил като келеш да се ожениш/омъжиш, от там нататък няма как да се получи. Човек захитрява, свиква да живее сам, не му се иска тепърва да трабва да се учи да се съобразява с някого.
Лично мнение.
В един друг свят или паралелна вселена аз не бих се омъжила.
Да. Peace

# 3 830
  • София
Ако е така, съдията е бил добър психолог, но май не е преценил какви негативи може да й донесе това в бъдеще. Ужасно начало на брачния живот.
Е, то си е ужасно начало свекърите а те "натискат". Със или без съдебно решение, все тая. Rolling Eyes

# 3 831
Е, то си е ужасно начало свекърите а те "натискат". Със или без съдебно решение, все тая. Rolling Eyes

Едно е да кажеш "аз бях и искам да съм Иванова и след брака" и друго "бях Иванова, но мислех, че с подписването автоматично ще стана Петрова."

# 3 832
Като чуя за такива хора и ми се гади чак Sick Как може да натискаш някой да си смени фамилията, да казва " татко " и " майко " на чужди хора, да го натискаш и да се сърдиш за имената на внуците Shocked Все пак не говорим за хора на по 70- 80 години, предполага се, че родителите на младоженците са доста под тази възраст и отдавна би трябвало да са се отърсили от подобни селски изпълнения.

# 3 833
Доста се е изметнала темата.......
Относно омъжването след 35 г....
Според мен достигайки тази възраст без да си сглупил като келеш да се ожениш/омъжиш, от там нататък няма как да се получи. Човек захитрява, свиква да живее сам, не му се иска тепърва да трабва да се учи да се съобразява с някого.
Лично мнение.
В един друг свят или паралелна вселена аз не бих се омъжила.
И аз  Laughing несемейните ми приятели и приятелки са си много добре и много добри ...
А защо не в нашия свят skarlet71 ?

# 3 834
Не съжалявам особено. Преди инициалите ми бяха МПМ /звучеше ми като малоценни и малотрайни предмети - учила съм счетоводство някога си/, а сега са МПС, но така май повече ми харесва  Mr. Green
  Joy
Замислих се какво ли значат моите инициали.

# 3 835
Да не би да са Естел Браун Андрюс? Wink Поне емотиконката, която си сложила, навява подобна мисъл.

# 3 836
По спора с имената - хубаво се означава, че съм дете на баща ми, ама никъде не се означава, че съм дете и на майка си. Точно в споменатата Испания детето взима и едно от имената на майка си.

Съгласна съм с 10 c's, още повече, че и до неотдавна жените не са имали и право на собственост. Сякаш не съществуваш юридически, ако не принадлежиш или на баща си, или на съпруга си.

# 3 837
Да не би да са Естел Браун Андрюс? Wink Поне емотиконката, която си сложила, навява подобна мисъл.
 hahaha Joy разхилих се
По - добре така отколкото Корнелия Улянова Радоева, нали?  Joy

Имах съученичка чийто баща беше Венцислав Георгиев Захариев.

# 3 838
  • София

Съгласна съм с 10 c's, още повече, че и до неотдавна жените не са имали и право на собственост. Сякаш не съществуваш юридически, ако не принадлежиш или на баща си, или на съпруга си.

Кога е било това неотдавна? Laughing И през Средновековието и през Античността жените са имали право на собственост.

# 3 839
  • В заешката дупка
Сякаш не съществуваш юридически, ако не принадлежиш или на баща си, или на съпруга си.

Затова най-добре да имаме само по едно има, а не да оказвам принадлежност с фамилии и презимена, било то на майка, баща, съпруг, съпруга. Иначе си губим идентичността.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт