Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 228
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 050
  • София
значи има 2 раждания и 3 деца:) биологични.

Анджелина Джоли има 6 деца, всичките нейни и на Брат Пит. Те и двамата са родителите на  6 деца.
Джоли е майката, а Пит е бащата на тези 6 деца.

О, да и се скъсва Джолито да бърка манджи, да превързва одрани колене и да пише домашни с всяко от шестте си деца! Направо се сбърква от грижи по децата, ша знайш! И в помеждутъците снима филми, участва във фотосесии и какво ли не друго, за да си движи кариерата! Направо, не клониг, а пет клонинга  работят в едно тял, сто ръце са й пораснали! На бас, че има цяла армия бавачки и какъв ли не обслужващ персонал! То, така не шест, а цяла прогимназия деца се гледа!

Розмариня, преиграваш! Няма нужда да се изживяваш като просветител и да си фантазираш за разликата между своите и осиновените, макар точно за Джоли да имам много сериозни съмнения защо са осиновили. Ставаше въпрос за това, че Джолито има 6 деца на 35, пък гледай  как изглежда. Ми, не ги е родила собственокрачно тези шест деца, и не й се е разтягал коремът, нито й се е натоварвала цялата костна, кръвоносна и прочие система, шест пъти, че да се дивим как изглежда сега след пет-шест раждания! На практика тя е родила максимум два пъти - единият път близнаци, плюс още едно дете! Чисто физически, едва ли очакваш две раждания да се равняват а пет! Сега, надявам се, ти стана ясно за какво става въпрос, и това НЕ е подценяване на осиновяването и в култ на раждането на биологични деца, нито на стереотипи.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 15:28 от Andariel

# 4 051
  • Колибите

Анджелина Джоли има 6 деца, всичките нейни и на Брат Пит. Те и двамата са родителите на  6 деца.

О, да и се скъсва Джолито да бърка манджи, да превързва одрани колене и да пише домашни с всяко от шестте си деца! Направо се сбърква от грижи по децата, ша знайш! И в помеждутъците снима филми, участва във фотосесии и какво ли не друго, за да си движи кариерата! Направо, не клониг, а пет клонинга  работят в едно тял, сто ръце са й пораснали! На бас, че има цяла армия бавачки и какъв ли не обслужващ персонал! То, така не шест, а цяла прогимназия деца се гледа!

Предполагам, че има помощници за манджите и прането и гладенето. Нали тя трябва да изкарва паричките. Е, Брадчо тоже.
Мисля си, че ожулените колена ги превързва Джолито.

# 4 052
Розмариня, не се самонавивай излишно. Момченцата и момиченцата също са равни, но няма нищо лошо да кажеш, че някой си има 1 момченце и 2 момиченца, примерно.

Просто това са фактите - и в случая са релевантни, доколкото се засегна темата как се отразяват физически на една жена множество бременности и раждания.

# 4 053

Анджелина Джоли има 6 деца, всичките нейни и на Брат Пит. Те и двамата са родителите на  6 деца.

Това го знаем , и от гардероба ми изскачат вече.
3 деца са нейни биологични, това го отговорих на Андариел, която се беше заблудила, че са 2.

Мамите от другия форум може да са малко скептични относно моето участие тук, но  няма да се откажа - обществото има нужда от промяна. Който иска, може да ми се подиграва, че се изживявам едва ли не като просветител, не ми пука. Правя го за доброто на детето ми, което искам да живее в свят, в който я приемат.
Самият факт, че ти отреагира така на постинга ми, показва, че не си приела напълно възможността биологичното и осиновеното дете да са равни. И не ти се сърдя, разбира се Hug Peace.

извинявай много но сбърка адреса -  каквото трябва съм го приела от все сърце
. не ми обяснявай моята 'реакция', а си обясни твоята.
понякога наистина се търси под вола -теле. поне прочети точно какво каза Андариел, и защо й отговорих колко са й биологичнит деца. Питах за колко раждания се води раждането на близнаци.
Концентрация , за да се избегнат глупави недоразумения и обобщения.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 15:43 от 10 c's

# 4 054
  • София
А, ето, че и 10с и джейпи са обяснили добре!

между другото сега се сетих, че ми се мярна преди време някаква реклама на серия от онези Кейт и ейт, в която показаха снимка как е изглеждал коремът на въпросната Кейт след раждането/ражданията, и че си е правила пластична операция. Та, щом тази обикновена женица го е направила, да сметнем какви възможности има Джолито - тя може да лага и да става в някоя клиника, докато й оправят и последната бръчица!

# 4 055
  • Колибите
Не е въпросът в моята личност, а в принципа.

10 C's не съм те виждала оттатък, в нашия форум, или вече изкуфявам Sad Shocked

А бе май малко здрав разум не излишен, и да се изнеса от форума ви. Явно вие никога няма да ни приемете нас, нераждалите.  Peace.

Со здраве, сестри Peace.

# 4 056
  • София
Ха, сега, ново двайсет! Розмариня, прекаляваш! Пишеш откровени глупости, че и се самонавиваш на всичко отгоре!

# 4 057
Не е въпросът в моята личност, а в принципа.

C's не съм те виждала оттатък, в нашия форум, или вече изкуфявам Sad Shocked

Като му дойде времето, ще ме видиш, аз се забелязвам отдалеч  Twisted Evil

Въпросът е, че скачаш без да има защо, защото априори приемаш, че не признаваме равенството.
А не е така. Просто уточнихме колко пъти е РАЖДАЛА Анджелина и колко деца е родила съответно.
Не на колко е майка.

# 4 058
А бе май малко здрав разум не излишен, и да се изнеса от форума ви. Явно вие никога няма да ни приемете нас, нераждалите.  Peace

Мисля, че сама правиш тия разделения и се самоотхвърляш (неясно откъде). С най-добро чувство ти го казвам - реакцията ти е пресилена и е добре да помислиш върху нея.  Peace

10 c's, много късмет с плановете ти!  Peace

# 4 059
  • София
Леле още ли не се е омъжила някоя 35 +?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Трудно си е - вече е доказано.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 060
Не знам, но за тази мадама Слави Трифонов каза в едно шоу, че като я видял на живо,  се вцепенил. На гостуването и преди няколко години , като слизала по стълбите с ефирната си рокля, той каза  -Влезе Секса. Разбирате ли, не просто сексапилна жена, а Секса.
' 74 набор е тоя секс Wink. Да е жива и здрава Peace

# 4 061
Ама брак предложил ли и е, че не съм гледала предаването.  Laughing

# 4 062
А как се казва жената?

# 4 063
А как се казва жената?

Това не е ли една шведка - Виктория, не помня фамилията newsm78

# 4 064
да, Victoria Silvsted се казва, бивша скиорка и модел на Плейбой, но Слави къде е тръгнал не знам, тя си пада по-съвсем друг тип мъже, ето я с последния й приятел  Sick
http://photos-3.posh24.com/p/1048422/z/hugh_hefner/victoria_silv … t_arriving_wi.jpg
http://media.houseofgossip.se/2010/06/bara_det_basta_for_victoria_silvstedt.jpg
http://mooiness.com/images/victoria-silvstedt-with-lover.jpg

Общи условия

Активация на акаунт