Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 806
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 185
а някои билети са с намаление  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
в зависимост от състоянието на вагоните

# 4 186
Щом сте возили /или сте се возили / с намаление и сте наясно, не споря по въпроса newsm78

# 4 187
  • София

Те и нови да са гаранция, че няма да дадат дефекти - няма  Mr. Green Mr. Green

# 4 188
  • Tам през Атлантическия океан

Laughing А ти твоя вагон погледна ли си го на какво прилича   Sunglasses

Я да извадя една позабравена тема  Mr. Green

Жените полудяха по АГНЕШКОТО! Оставете младите мъже за младите жени!

# 4 189
Една приятелка вчера ме попита :""Aма ти да не търсиш "идеалния"??!!Какъв ти идеален, нормален търся, че те само патологии останаха! Laughing Laughing

# 4 190
Какъв ти идеален, нормален търся, че те само патологии останаха! Laughing Laughing

Какво разбираш под "нормален"? Каква заплата трябва да получава един мъж, за да го приемат за "нормален"?

# 4 191
  • София
Какъв ти идеален, нормален търся, че те само патологии останаха! Laughing Laughing

Какво разбираш под "нормален"? Каква заплата трябва да получава един мъж, за да го приемат за "нормален"?

А ти защо за заплата питаш? По тази линия ли те режат?

# 4 192
Good luck Drew sweety!

# 4 193

Ти сА ебаваш, нали.... newsm78

Ето какво значи любов:
http://vbox7.com/play:928d6b2f

# 4 194
Има и други видове транспорт все пак,нека не се ограничаваме само до влаковете Simple Smile - я място в самолета ще се намери, я в някой круизен кораб ще се настани.В краен случай - автомобили много и за всеки вкус... Simple Smile

# 4 195
  • Колибите
Не нападайте Bimbi. Нали все пак трябва да стигнем до 300 стр Joy.

Виждам, и Приятната Богиня и тя го потвърждава Joy.

А бе, сетих се - Бимби, а твойта п@тка колко е голяма? Колко пъти поред можеш да го дигаш? Колко дълго издържаш? За протокола само, де, не ти търсим гадже Joy.

# 4 196
Хахаххаха вагони хаха Joy Joy Joy Забранено влизането на кучета Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 4 197
Не нападайте Bimbi. Нали все пак трябва да стигнем до 300 стр Joy.

Виждам, и Приятната Богиня и тя го потвърждава Joy.

А бе, сетих се - Бимби, а твойта п@тка колко е голяма? Колко пъти поред можеш да го дигаш? Колко дълго издържаш? За протокола само, де, не ти търсим гадже Joy.

Че вие колко може да издържите Joy Joy Joy Ще ма убиете с тия рабути Joy Joy Joy  Що трябва да го вдига няколко пъти, на мъжете ви веднага ли им клюмва като свършат Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 4 198
  • Колибите
Абе дами, какви са тия мъже около вас които само 20 годишни гледат, аз съм на 36, сама , без дете /сиреч от най-безнадеждния вид  който обсъждате тук/ и не съм забелязала мъжете да са дефицитна стока, след 30 даже май по-често се срещат. Я спрете да ги слушате тия вашите половинки какво ви приказват във вкъщи че вече за нищо не ставате, гримирайте се, излезте навън и ще видите че за всеки влак си има пътници, и то не малко Simple Smile

Ти пък взе че се върза Hug. Аз съм още по-безнадеждна от теб, ама на - не ми пука Joy. Това не могат да ми простят на такива като мен Joy.

# 4 199
Хахаххаха вагони хаха Joy Joy Joy Забранено влизането на кучета Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ту пак, понякога си доста  ... абе... незрял....искам да кажа има още опит да трупаш...

Общи условия

Активация на акаунт