Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 564
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 200
Хахаххаха вагони хаха Joy Joy Joy Забранено влизането на кучета Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ту пак, понякога си доста  ... абе... незрял....искам да кажа има още опит да трупаш...

Че нали във влаковете забраняват с кучета и за това. Нямам нищо в предвид, ама вашто подсъзнание.

# 4 201
  • Колибите
Не нападайте Bimbi. Нали все пак трябва да стигнем до 300 стр Joy.

Виждам, и Приятната Богиня и тя го потвърждава Joy.

А бе, сетих се - Бимби, а твойта п@тка колко е голяма? Колко пъти поред можеш да го дигаш? Колко дълго издържаш? За протокола само, де, не ти търсим гадже Joy.

Че вие колко може да издържите Joy Joy Joy Ще ма убиете с тия рабути Joy Joy Joy  Що трябва да го вдига няколко пъти, на мъжете ви веднага ли им клюмва като свършат Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз нямам мъж, последният ми любовник издържаше много. Да не навлизам в подробности. Ама аз питам Бимбито, Бимбито да каже, че той нещо с претенции го раздава Joy

# 4 202
Хахаххаха вагони хаха Joy Joy Joy Забранено влизането на кучета Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ту пак, понякога си доста  ... абе... незрял....искам да кажа има още опит да трупаш...

Че нали във влаковете забраняват с кучета и за това. Нямам нищо в предвид, ама вашто подсъзнание.

Кви кучета, бе...дотам ли стигнахте...ау, ужасТ...възмутена съм...млади хора.... Joy

# 4 203
Ами нали метафората беше, че мъжете са вагоните или жените няма значение и за всеки влак и така на татък, ама само в моя влак ако аз съм вагона да не се качи някое зъбато куче Joy Joy Joy На мнооооооого грозни жени се вика така тук по принцип, но има и такива както и много грозни мъже. Нямам никоя в предвид, само да стигнете 300стр. Joy Joy Joy Joy

# 4 204
Боже, пишете правилно, за да мога да ви разбера....умолявам ви.... Praynig

# 4 205
А ти защо за заплата питаш? По тази линия ли те режат?

Искам да кажа, за каква заплата си стува да направиш компромис да си само с един мъж, а не с много.

# 4 206

Искам да кажа, за каква заплата си стува да направиш компромис да си само с един мъж, а не с много.

Чуй това и стига си мрънкал:
http://www.youtube.com/watch?v=f9ALS9mF-RU&feature=related

Надявам се вдяваш руски! Всичко се върти около скъпоценния ви...тва, бе....и парите...сега спокоен ли си....

# 4 207
Цитат
за каква заплата си стува да направиш компромис да си само с един мъж, а не с много

Ако ще е така дали избора ще е неин? Може би, балъци много.

# 4 208
  • София

Компромис? Заради заплата? Тези филми не ги гледам и не участвам в тях, ти явно си запознат и с кастинга  и със снимачния процес.
С един мъж съм аз, защото го обичам, а не заради заплатата му, камо ли да съм с много, заради парите им. Sick Въобще не ви знам в какво обкръжение живеете бе, хора, и с какви се срещате!

И изместваш темата.

# 4 209

Въобще не ви знам в какво обкръжение живеете бе, хора, и с какви се срещате!

Така обикновено говорят мъжете, които харесват комерсиални жени, но не могат да си ги позволят. Има предостатъчно свестни и сериозни момичета, но тези мъже искат скъпо облечената, поддържаната във фитнеса, красивата девойка (която искат и останалите мъже). За това става въпрос тука. Не че не може един обикновен човечец да се ожени за една обикновена женица, ама не това е целта.  Wink

# 4 210
Що така ме игнорирате.... Rolling Eyes

# 4 211
То поддържането не е само за "скъпите кучки" и обикновените жени могат да спортуват малко или да се обличат с вкус дори и с втора употреба или евтини дрешки. Не е нужно да си богат за да изглеждаш що годе добре и да си спортуваш. На фитнес ходят и съвсем обикновени момичета, на които не им дреме за заплати, някой тичат сутрин. За разплутата жена оправдание за това няма, както и за такъв мъж.

# 4 212
Ами значи съвсем няма от какво да се оплакват мъжете тогава. Поддържано момиче, непретенциозно, с дрехи втора употреба, да иска семпъл живот (колкото да са платени сметките и за кафенце два-три пъти в месеца). Фитнеса - в парка. Кола не й трябва, че ходенето е здравословно. Помагам ти да си формулираш изискванията, тука четат доста търсещи момичета..... Simple Smile

# 4 213
Що така ме игнорирате.... Rolling Eyes

E как може такова изобилие да се игнорира  Simple Smile. Остави Смуглянката. Виж тук, какво пее кралят:

Knock and the door will open
Seek and you will find
Ask and you'll be given
The key to this world of mine

# 4 214

Общи условия

Активация на акаунт