Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 377
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 215
Я дайте поне един списък на лични ергени тук, тъй и тъй ше се пънете още 19 страници за рекорда...

# 4 216
Аааа, искаш наготово, няма, моме, няма наготово...ходи лови бургаски гларуси...пусти .... гарги безподобни със самочувствие на лебеди... Laughing Laughing Laughing

# 4 217
  • out of space
Аааа, искаш наготово, няма, моме, няма наготово...ходи лови бургаски гларуси...пусти .... гарги безподобни със самочувствие на лебеди... Laughing Laughing Laughing

Тук има ергени?! Неееее......

# 4 218
....

Тук има ергени?! Неееее......

Къде, къде, къде са....(тука се оглеждам хищно Joy).... hahaha

# 4 219
Два пъти попадам на един доста интересен документален филм свързан с темата, жалко че не мога да го открия в интернет. В него правиха интервю с германка, французойка, италианка, шведка и ирландка, които са решили да раждат деца след 40 и дали са останали след това домакини или работещи. При повечето не беше проблем да се оженят, а се изразяваше в това, че голям процент от жените не могат да изкарат успешна бременност или закостенелите схващания в някои държави, че след раждането жената е тази, която трябва да зареже работата си.
Интересна е статистиката с каква разлика в годините се женят с в различните страни в Европа-факт е, че в балканските държави е по-голяма цифрата (-5), докато в западните е -2. 

# 4 220
С един мъж съм аз, защото го обичам
Всички мъже с които си преспала, ли си ги обичала?

# 4 221
  • София
С един мъж съм аз, защото го обичам
Всички мъже с които си преспала, ли си ги обичала?

Това "всички" звучи внушително, не съм поставяла рекорди аз. Laughing
За някои не е задължително да обичаш, за да правиш секс, но за мен е. Всеки за себе си.

# 4 222
  • София
За съжаление не всички съм обичала...Всички, които не съм ги обичала са били напразни усилия да си сваля гащите.  Mr. Green
 Whistling Whistling Whistling

# 4 223
  Много сте влюбчиви Laughing

# 4 224
Боже, влизам във форума и о ужас, няма известие за нов отговор по темата, направо ми се скапа деня, остава и любимата сапунка да ми спрат SadИли вече всички освен мен ги задомихте newsm78

# 4 225
  • София
  Много сте влюбчиви Laughing
Напротив!
Но за мен сексът е продължение на емоцията, влюбването, любовта. Така че всеки друг секс, освен влюбеният е компромис....

# 4 226
  • София
амиии, сексът от страст без влюбване къде е? Понякога хората просто се харесват сексуално, не се влюбват, а просто го консумират за веднъж или повече пъти и всеки си поема нанякъде.

# 4 227
  • София
амиии, сексът от страст без влюбване къде е? Понякога хората просто се харесват сексуално, не се влюбват, а просто го консумират за веднъж или повече пъти и всеки си поема нанякъде.

Така е, да. Няма лошо, но не на всеки му се случва, а и не всеки би го направил. То си е до хората.

# 4 228
Аз повече обичам да се гушкам, а това не става с непозната така. Секса ми е на второ място.

# 4 229
Да и при мен нежностите ,ласките ,топлината са преди секса!Без влюбване не мога да правя секс...безсмислено е! Simple SmileРазбира се ,след време любовта ,обичта ,доверието заменят влюбването ,но пак без тях секс не е за мен!

Общи условия

Активация на акаунт