Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 085
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 335
Desss, наистина ли не си наясно какво е жизнен опит  newsm78

# 4 336
  • София

Е, от всички места на които ходиш, не може никой да не проявява интерес към тебе, ясно че няма да е на 25 и с вид на гръцки бог, но на повечето жени съпрузите са си най-обикновени - с коремче, оплешивяващи и с безброй недостатъци.
   Не се отказвай, ще срещнеш някой, ще видиш.

Много хубаво си го казала!

# 4 337
може пък хората които проявяват интерес към тях да не са им по сърце
Обаче аз вярвам че за всеки си има точна половина и ми се иска всички хора да са щастливи откривайки я

# 4 338
Мисля, че трябва да слеза на земята.
Тук 38 са стари, грозни и бездетни.
Другите са ССФ.

# 4 339
  • Tам през Атлантическия океан
може пък хората които проявяват интерес към тях да не са им по сърце
Обаче аз вярвам че за всеки си има точна половина и ми се иска всички хора да са щастливи откривайки я

Сетих се за един руски израз  Simple Smile

Стерпимся-слюбимся   Rolling Eyes

Има резон а ?  Thinking

# 4 340
Мисля, че трябва да слеза на земята.
Тук 38 са стари, грозни и бездетни.
Другите са ССФ.
Joy

# 4 341

Стерпимся-слюбимся   Rolling Eyes

Как се превежда, ако се изтърпим , ще се заобичаме?  Blush

# 4 342
  • Tам през Атлантическия океан
Да  Simple Smile

# 4 343
  • София
Е, то това търпение не е еднократен акт, а ден след ден.  Laughing Освен това, ако наистина си постоянен в търпението си може да сбъднеш обещанието "Докато смъртта ни раздели".

# 4 344
  • София
Ако някой изобщо ме "хареса" (защото е съмнително харесването, като изхождам от мотивите на "харесващите" ме Laughing), да - обикновено не е подходящ.  Или не изпитвам нищо към него (нямам предвид влюбване).

Да, наясно съм че деца се раждат и с Хашимото, изчетох доста... ма, то при положение, че ти го лекуват, па мойто - тц, шот' било в лека форма  Joy Ми то докат' стане в тежка, мойта фертилност ептен изгърмяла  Joy

За ин-витрото: м, sigma, благодаря за инфото, това с хепарина не го знаех, успех ти желая след 2 седмици   bouquet

Но аз съм на повечко години от 34 и 35 (който има дечица, да са му живи и здрави   bouquet), незабременявала и нераждала... хайде да не преповтарям изписаното в предните страници за забременяване, износване и раждане на около 40-годишна възраст  Simple Smile Фактите са си факти (с което не казвам, че не е възможно, да не ме заядете сега).

Снежа63, не съм искала да засегна никого. Просто това е битуващото мнение.  Peace

# 4 345
Снежа едва ли се е засегнала.
Просто искаше да каже, че в тоя форум всички са щастливо омъжени, с добри кариери, с поне две деца, естествено послушни и прекрасен дом. Имат време за фитнес и  театри.
И не на последно място са много грамотни  Mr. Green   

# 4 346
Снежа63, не съм искала да засегна никого. Просто това е битуващото мнение.  Peace
Ти какво си? Обект на битуващо мнение или субект?
Няма да е лошо да се вземеш в ръце, пък още по- добре, да те вземат на ръце, защото за мъжете от втората група чакат не само неомъжени след 35. Конкуренцията е жестока. Къде млади на 25, къде стари на 55. Да не мислиш, че само предимство ще ви даваме?

# 4 347
  • София
Аз мога да мисля за себе си колко съм прекрасна и уникална (е то всъщност си е живата истина Joy), но какво мислят останалите е друга бира Laughing
Нещо не разбрах обаче - кои са мъжете от втората група?

# 4 348
Мъжете след 35 са от втората група, и ако се вярва на собствените им твърдения те са като виното, колкото повее остаряват повече ги искат. То аз затова се насочих към тези от първата група tooth Впрочем с апартамент в Сф, не ми се вярва да си нямала поне дузина предложения за брак, аз с една кола се класирах newsm62

# 4 349
  • София
Аааааааааааа.... ок.
О, значи, такова, моменталически мога да кажа коя ще си избере мъж около 35 г. (а и около 45 г.) - няма да съм аз, нито жената на 55  Joy Joy Joy

Виж, ако заговорим за мъже над 50 (и някои около 60  Laughing) - аз съм техния блян!!!  Joy

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 17:06 от rogato_govedo

Общи условия

Активация на акаунт