Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 133
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 350
Говедо, сменяй държавата и бас държа,че съвсем скоро ще те лапнат като топъл хляб  Wink
И недей с такава нагласа ! Никога не е късно мечтите да се сбъднат !
За опита съм съгласна с Дес. Опитът не се измерва с години,а с преживяване на неща.Хора на 25 могат да се преживели неща,които хора на 40 не са преживели никога.

# 4 351
  • София
Хм, *Dreaming, бе имам аз едни такива същите мрачни интуитивни прозрения  Mr. Green за държавата де...
Нали трябва да имам какво да работя и къде да живея в другата държава обаче...

# 4 352
Но аз съм на повечко години от 34 и 35 (който има дечица, да са му живи и здрави   bouquet), незабременявала и нераждала... хайде да не преповтарям изписаното в предните страници за забременяване, износване и раждане на около 40-годишна възраст  Simple Smile Фактите са си факти (с което не казвам, че не е възможно, да не ме заядете сега).

Аз съм на скромните 42 години  Mr. Green детето ми е родено когато бях на 40 - имах прекрасна бременност. Повечето ми приятелки родиха на моята или по-късна възраст. Така, че това не е никакъв проблем....проблемът е само в главите на хората

Май не ви е ясно какво е жизнен опит и на какво се дължи ( Как например човек на 25 години ще има идея лесно или трудно е да намериш партньор на 40 годи- няма как да има

# 4 353
Нима опитът на всички 40 годишни е един и същ ? Както и на всички 20 годишни ?
Годините са години,опитът обаче не се следва непременно от тях,а понякога е въпреки тях.

# 4 354
Годините са години,опитът обаче не се следва непременно от тях,а понякога е въпреки тях.

Айде пробвай пак. Опит по дефиниция е "Съвкупност от практически усвоени знания и умения".

По твоята логика едно дете на 5 години ще има по-голям/богат жизнен опит от индивид на 50 например. Понякога наистина си служите с понятията без да се замислите.

Интересно ми е според твоята теория, какво повече е усвоило едно същество на 20 години от това на 40. Дори ако сравняваме нещата за един и същи индивид. Нормално е с течение на годините да обогати опита си. То и за това се казва жизнен де

# 4 355
Joy
Нито съм вървежна, нито съм красавица (па и готварските умения не помагат  Mr. Green)

Обаче, хора, искам да кажа нещо: моля ви, наистина мислете, когато публикувате нещо. В началото на годината, докато четях темата, имаше моменти, когато ми се е искало да ида да плача в тоалетната в офиса. Добре, че мненията в темата не бяха еднородни... Не знаеш на човека отсреща какво му е, в кой момент ще му натиснеш бутона и той ще превърти. #Crazy

Да, нежелани сме, да, грозни сме, да, сигурно и нещо ни има в характера, ама... живи хора сме, съществуваме, има ни... В къщата на обесения за въже не се говори. Не казвам да не се обсъжда темата (даже съм доволна, че я има и попаднах на нея), но не бъркайте в човешки рани, и то с ръце до лактите.  Simple Smile

не се връзвай на всички писания, за някои жени единственото постижение в живота е че са се омъжили и умират от страх да не останат сами, затова си точат зъбите в такива като нас с тебе, хем да покажат колко са повече, хем от страх да не им отмъкнем благоверните. А грозни, красиви, човек като иска намира, просто понякога когато всичко ти се струпа на главата попадаш в дупка и сам решаваш че всички врати са ти затворени, а то никога не е така.

# 4 356
  • София
Готина картинка!  Joy

# 4 357
Хм, *Dreaming, бе имам аз едни такива същите мрачни интуитивни прозрения  Mr. Green за държавата де...
Нали трябва да имам какво да работя и къде да живея в другата държава обаче...

Ела при мен. За тукашните стандарти направо си млада. На всяка жена се падат между 7-8 мъже, и дори и ужасяващо грозна да си, в което съм сигурен, че не си - но дори и такава да си - пак ще си хванеш красив, готин и богат мъж с поне 100к доход годишно.
Просто има липса на жени в моята държава - Америка, а отделно пък в ерията която съм аз има 10тократно повече липса на жени- Ще си обградена от мъже.

Аз съм на 30 и съм сам, в България винаги съм имал жена, повече от 2 седмици не съм бил без гадже (да си призная дори и по 2-3)  Embarassed Embarassed  А тук повече от 3 години нямам гадже

Това за опита не е вярно - да отговоря на жената дето го каза - има хора които се учат доста по-бързо и успяват да направят същите неща които на другите хора им трябват повече време.

# 4 358
  • София
Що, къде са жените там?  Shocked

# 4 359
Калифорнийски, точно се чудех кога ще се сватосате с говедото Simple Smile

Телефон и снимки на ЛС (лично съобщение).

Или както се казва във форума - вземете си стая, аз ще съм нощна лампа Simple Smile

# 4 360
Californian, като станеш на 40 можеш да направиш оценка дали опита ти на 40 е по-богат от този на 30 години. За сега за съжаление нямаш база за сравнение.

Andariel, не му вярвай. В другия форум беше написал такива "смехории" за връзките си с жени в Америка, да не кажа, че и възрастта и връзките му бяха величина, която доста често се сменяше във времето....но пък стилът му, не. Жени има като навсякъде. И стилни и не толкова стилни.

# 4 361
Californian, като станеш на 40 можеш да направиш оценка дали опита ти на 40 е по-богат от този на 30 години. За сега за съжаление нямаш база за сравнение.

Andariel, не му вярвай. В другия форум беше написал такива "смехории" за връзките си с жени в Америка, да не кажа, че и възрастта и връзките му бяха величина, която доста често се сменяше във времето....но пък стилът му, не. Жени има като навсякъде. И стилни и не толкова стилни.

Хахаха, и това го каза, контракторката с икономическо варненско образование.  #2gunfire

Не съм съгласен с теб, но карай да върви - поздрави от топла 75градусова Калифорния, надявам се не се пържите много там в Тексъс.  newsm78

# 4 362
Според мен е трудно, но не - невъзможно! Съветът ми е да НЕ гледат на всеки, когото срещнат на пътя, като на потенциален съпруг, защото мъжете се плашат от такива жени!

# 4 363

Хахаха, и това го каза, контракторката с икономическо варненско образование.  #2gunfire

Не съм съгласен с теб, но карай да върви - поздрави от топла 75градусова Калифорния, надявам се не се пържите много там в Тексъс.  newsm78
Имаме си климатици спокойно...И какво не си съгласен с работата ми и образованието ми не схващам....

# 4 364
Калифорнийски, точно се чудех кога ще се сватосате с говедото Simple Smile

Телефон и снимки на ЛС (лично съобщение).

Или както се казва във форума - вземете си стая, аз ще съм нощна лампа Simple Smile

Тя е прекалено добра за мен, аз не и трябвам.   bouquet

Да отговоря на момичето къде са жените.

Като цяло в Америка има по-малко жени отколкото в една нормална не имигрантска страна.
Това се дължи на факта, че доста повече мъже сингъл заминават от трети страни отколкото жени.
Аз имам поне 30-40приятеля сами тук, Българи ама жени има 1-2 сами вярно е, но процентното съотношение е жестоко.

Второто - търси ерия - която е Хай Тек - покраи мен всеки е програмист, инженер, или нещо техническо. За мое съжаление няма много жени в Хай Тека - съответно на всяка жена се падат по 7-8 мъже...

Общи условия

Активация на акаунт